Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i kod nas je potvrdjeno drugi put da je .....ipak nije curica ......samo bi bio red da se ova lista sredi....ima nas puno vise nego je napisano...a i lista je azurirana jos u 8.mjesecu....hajmo moderatori.....na posaooooo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
nama su bili rekli da je temin 01/04/2012 ali sad smo promjenili doktoricu i druga doktorica nam je rekla da je termin 21/03/2012 i izgleda da je 2012-ta bas godina djecaka jer smo i mi
Molim cijenjene trudnice da ne citiraju trudnicku listu!
Lp, RR tim
Sad ne znam jel probelm sto sam ja malo radila ovdje .. hihih.. unaprijed sam se opravdala pa eto akos emoze prihvatiti. Ipak dugo niej bila preuredjena morate priznati
Evo da se i ja prijavim . Termin je 10.07.20012. Pol ne znam, naravno jer je trudnoca tek 6 nedelja, ali necu ni pitati. Makar tako sada mislim, šta će biti poslije, nemam pojma, ali sam ubijeđena da je dječak. Pozdrav svim mamicama
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.