Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
stigla Tajra zavidim ti na putovanju al ono baš,baš da bi mogla otici na onu temu ''zavidim'' i svasta napisati hvala mala Selma na preporuci za sirup ja sam stvarno ubjeđena da je pomogao npr kesa u kojoj smo pelenu izbacili vani je ostala netaknuta čak joj se ni mace nisu priblizavale
Mene puca PMS, nervozna sam kao pasce i mogla bih plakati sto mi neke jako drage osobe nece doci Lani na rodjendan ....prepisujem sve PMS-u... Sad bi mm rekao da nikad i ne izlazim iz tog stanja
IZVORNA PORUKA: noa npr kesa u kojoj smo pelenu izbacili vani je ostala netaknuta čak joj se ni mace nisu priblizavale
grozno
i ja zavidim tajri...ono bas...bas...mm u zg pa kaze da je tamo predobro...a samo mogu zamisliti kako je jos dalje ...zapravo...ko necega se i sjecam vala cu dogodine kod tate ili brata ne zvala se ja kako se zovem
IZVORNA PORUKA: noa npr kesa u kojoj smo pelenu izbacili vani je ostala netaknuta čak joj se ni mace nisu priblizavale
grozno
i ja zavidim tajri...ono bas...bas...mm u zg pa kaze da je tamo predobro...a samo mogu zamisliti kako je jos dalje ...zapravo...ko necega se i sjecam vala cu dogodine kod tate ili brata ne zvala se ja kako se zovem
Sinoc smo svratili u Zagreb... i u onaj njihov novi shoping centar... predbozicna fantazija...
Planiramo u decembru jedan dan tamo s Tajrom, aBd... Trazit cu od muza da mi to pokloni za rodjendan...
Stvarno volim decembar...i tu atmosferu...
A tebe nista ne zaustavlja, barem do Zagreba... Andrej na Bjelasnicu... ti i tm u automobil i jednodnevni izlet u Zg...
sprecava me nova zena mm ...al da se ne urekne...neka je...hvala bogu...kad se sjetim prosle godine kada je bio bez posla...micem se s mjesta...dobro mi je i u sa
tajra dobro dosla ...drago mi je da si se lijepo provela i super si nam docarala utiske,ja se sad nalozila da negdje idem,pa makar do Konzuma ima snizenje igracaka
Noa nadam se da ces ovo uskoro procitat. sad sam malo goglala i vidim da je smokva jako zdrava i na vise mjesta sam nasla sa je djem od smokve dobar za kasalj.e sad imal to efekta ako stavim u malo caja pa da popije.nema sanse da otvori usta,med i puter i ostale pripravke mu dajem i na silu.mozel ovo bar u caj
Vidjele su me Hrvatska, Slovenija, Austrija i Njemacka... vise od 2000 km smo presli... uzivali, druzili se, jeli, fotografisali, malo kupovali,malo spavali...
Djeca nas docekala ziva i zdrava, hvala Bogu Cijelo jutro se grlimo i jedemo slatkise...
Vi ste mi puuuuuuuuuuuuuno nedostajale
Moze li rezime? Da li su nam sva djecica zdrava? Mame? Je li bilo lijepih vijesti?
svratih samo da te tri puta zagrilim a moze i cetiri dok hanady ne dodje ...ups omaklo se
Noa nadam se da ces ovo uskoro procitat. sad sam malo goglala i vidim da je smokva jako zdrava i na vise mjesta sam nasla sa je djem od smokve dobar za kasalj.e sad imal to efekta ako stavim u malo caja pa da popije.nema sanse da otvori usta,med i puter i ostale pripravke mu dajem i na silu.mozel ovo bar u caj
mm danas trazi Denivit plus kod nas i nema,u jednoj apoteci mu rekli da idu sutra u Sarajevo po robu pa ce pokusat nabavit. ako ne uspiju imal neko ko bi mogao mi to kupit i poslat a ja saljem novac
ne znam da li ti se iko javio, ali ako nije rado kupim i saljem
Evo da se i mi javimo. Vodila sam danas djecu kod doktora. Curici upaljeno grlo pa je dobila sirup, a maleni je dobio kapi za iskasljavanje i ventolin sirup jer ima naznaka opstruktivnog bronhitisa, grlo mu je ok. Bebacha sta je kod vas, nisam upratila? Jelo kako su djeca? Koko kako zubi? Amani jesu li bolje obrascici? Mala1994 kako su tvoja djeca? Tajra dobro dosla