Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Helou Mi zeljezo kontrolisemo u Sanasi. Iz prstica nam vade krv,nacijedi se nekako... I moj djecak se ludo boji doktora u svakom obliku. Bude puunoo placa ali uvijek uspijemo izvaditi iz prve.
Poci odgovorila ja davno,ali bit ce da si preskocila post. Da,ta sam. Nekad bila secerlema sad sam Amani.
Moj medo mali pajki,a ja iskoristavam slobodno vrijeme na ljencarenje.
ma morala bih prvo po uputnicu...to bih svakako bez njega...samo moram skontati da cuva D. ili moja mama...D. mi je trenutno u Zg...trebao bi doduse sutra nazad...a mama bi mogla...naravno ako ona opet nema kakvih planova...i kod nas ima pauze ...ja sam svaki put naletila na pauzu dok smo ga na vakcine vodili...bez dva sata cekanja... nema
Vidjele su me Hrvatska, Slovenija, Austrija i Njemacka... vise od 2000 km smo presli... uzivali, druzili se, jeli, fotografisali, malo kupovali,malo spavali...
Djeca nas docekala ziva i zdrava, hvala Bogu Cijelo jutro se grlimo i jedemo slatkise...
Vi ste mi puuuuuuuuuuuuuno nedostajale
Moze li rezime? Da li su nam sva djecica zdrava? Mame? Je li bilo lijepih vijesti?
Vratia se Simeeeeeeeeeeeeeee obradovala si me porukom...nemas pojma koliko a rezime ...bolje da ne znas
mm danas trazi Denivit plus kod nas i nema,u jednoj apoteci mu rekli da idu sutra u Sarajevo po robu pa ce pokusat nabavit. ako ne uspiju imal neko ko bi mogao mi to kupit i poslat a ja saljem novac
pa, bebacha sto nisi sacekala da dodje im roba iz SA ne gori pod nogama . Opet kako hoces .... Mi smo prezadovoljni sa Imuno glukanom Bila sam se prepala kad je Jelena pisala da A nije nesto bog zna pomogo reko dzaba pare baci , al hb dobro je kad ispije kontam dal smijem mu odma i drugu ukljuciti , il da sacekam pauze napravim nemam pojma, pa vas pitam
Felix ja sam isto prezadovoljna sa IG. Ja sam Amanu prvu dozu dala u Maju i sad je opet drugu ispio. Ne znam da li se moze odmah nastaviti s drugom dozom. Cini mi se da sma negdje procitala da treba napraviti neku pauzu,ali nisam ti sad sigurna... Ljubi dekaca