Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imam ja jednu skolsku , drugaricca iz osnovne e ona i muz su odvojeni samo kada rade inae su kao gace i dupe uvek zajedno ako odemo ( doduse 1x) na kafi i on je tu, kod frizera eto i njega cita novine sasvim opusteno kod njene mame , kod njene sestre , u prodavnici, ama uvek pa aman
ja ne bi mogla ne znam ..............
< Poruku je uredio triputmama -- 27.11.2011 0:44:21 >
Kad vidjeh temu zapitah se i svatih da mi sve radimo zajedno. Ne mogu reci da to radimo svjesno, jednostavno takav je nas zivot. Mozda ipak malo drugaciji nego u Bosni.Ne mogu da se sjetim niti jedne situacije kad to ne bi bilo primjereno ili u redu. Ponekad ode sam negdje, jer se meni ne ide ili ostanem drage volje sa nasim sinom, ali uglavnom sve radimo zajedno. Mozda zato sto i nemamo slobodnog vremena. Ah, da cak i radimo zajedno, ista smo struka...
RE: Parovi koji su nerazdvojni 27.11.2011 14:59:18
myb@by
Triputmama ti si meni koma .
Meni je ovo ubjeđivanje totalno bespotrebno i bezveze. Svak radi ono što ga čini sretnim. Neko je presretan da partneru broji zube od 0-24, neko je alergičan na svog partnera , ali u biti svi trebali raditi ono što nas ispunjava.
RE: Parovi koji su nerazdvojni 27.11.2011 15:32:01
veeseelaa
neko je alergičan na svog partnera user posted image ,
al mora biti s njim, taka mu sudbina ja ne znam nikog da je alergičan na partnera, znam one koje irirtira neki dio ponašanja partnera al alergija je nešto drugo, valjda se tad razilazite?
nego ja, kći i mm smo divno proveli ova tri dana, mislim vikend i petak, obzirom da sam bila solo jer je bio praznik danas smo igrali odbojke jedno sat vremena ja i mm dok je malena trčkarala oko nas, baš sam se umorila, ev sad smo se zajedno tuširali i on ode do rednje čim malena zapse zovem ga da dodje ...
gore napisano iz razloga da predočim da jesam za zajedničke trenutke, da ih praktikujem, o oni su tako divni al naravno da sam i za trenutke za odvojit se od partnera pa i od djeteta .... bilo da se radi o zabavi ili poslu
Meni je bogatstvo imati zdravu, sretnu i skladnu porodicu s kojima ću provoditi što više vremena a nakon toga bogatstvo su druženja sa prijateljima i naravno posao.... svakako ni jedno ne treba zapostaviti, za svake treba biti tu...
RE: Parovi koji su nerazdvojni 27.11.2011 19:18:28
dum dum
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Meni je bezveze sto se "drustvo" podsmijava jer to za mene nisu prijatelji... to su ne prijatelji, ja da sam na njihovom mjestu mjenjala bih drustvo podhitno!!!
pa draga moja zar nije smiješno da muž sjedi za 10 muškaraca i gleda utakmicu i pojavi mu se i žena il dodju zajedno? pa čemu to?
meni je normalno sa muzem da pogledam utakmicu ( i prije sam znala sama pogledati tekmu) , sa njegovom rajom takodje. i njima je normalno da sam ja prisutna. nekad se i kladimo, nekad i pare uzmemo. inace smo nerazdvojni i to nam godi. odem sa prijateljicama na kafu naravno, ali rijedje nego prije. mozda ce se to promijeniti s godinama, ne znam, ali trenutno smo kao sipka i bubanj i super nam je
ne kontam vrijeme moraš podijeliti na vrijeme za dijete tj porodicu, na svog muža i na vrijeme za sebe večeras je vrijeme za mene a sinoć smo svi porodično bili na sunetu kod mog brata sutra ćemo biti ja; Ajša i mm sami zajedno a prekosutra imamo goste, roditelji moje snahe lijepe
ovaj dio rečenice mi je legendaran na prvom mjestu JA, i ovo sami zajedno
RE: Parovi koji su nerazdvojni 28.11.2011 10:18:16
Skvo RR
Mene u biti nerviraju nerazdvojni parovi...to ja zovem sindrom blizanaca... ..ne vodam, ne ocekujem da budem vodana....imamo razlicite interese....to je ono sto nas je privuklo jedno drugom.....
RE: Parovi koji su nerazdvojni 28.11.2011 10:21:41
pocahontas
ma mene niš' ne nervira... ali mi je nekad neshvatljivo da svako svoju politiku vodi...a da se pika da su sretni i u braku..meni je to upitnik ali eto...
RE: Parovi koji su nerazdvojni 28.11.2011 10:49:21
Mirkica
a mene ti pocahontas manje nerviraju hahaha neg ovi nerazdvojni ustvari pregrubo rečeno ne nerviraju me al im se malčice isčudjujem
šta tebi znači svak vodi svoju politiku? kuku da nisi na mene mislila
skoro sam se smijala s jaranicama do besvijesti na ovu temu, ja rekoh jedinu bračnu dužnost koju ispunjavam je sexanje
hahahah onda je tvoj muz dobro prosao ima ih tona koje samo tu ne ispunjavaju hahahhahahaa
RE: Parovi koji su nerazdvojni 28.11.2011 13:12:45
pocahontas
a mene ti pocahontas manje nerviraju hahaha neg ovi nerazdvojni ustvari pregrubo rečeno ne nerviraju me al im se malčice isčudjujem
šta tebi znači svak vodi svoju politiku? kuku da nisi na mene mislila
skoro sam se smijala s jaranicama do besvijesti na ovu temu, ja rekoh jedinu bračnu dužnost koju ispunjavam je sexanje
ma nisam iskreno ni na kog konkretno mislila nego eto tako kažem...ima primjera, ali sada ne mogu nikoga da se sjetim svako vodi svoju politiku-pa npr. muz ide sam s rajom na more 5 dana na zrce ili nebitno gdje (ali ovo fakat znam-zamisli, lik otis'o na zrce, ma moš misliti-jesam ja liberalna, ali jebem mu zeca, ali tamo ne bih vala ni ja otisla-jer ne vjerujem sama sebi )...a ona s jaranicama na drugom odmaralištu, dijete ko zna gdje je, kod komšinice i tako... primjer čudnog "selebreti" braka/vez su mi Petar Grašo i danijela-on na skijanje s rajom, a ona na maldive s jaranicama svake Bozije godine...e pa fakat ne kontam to...
RE: Parovi koji su nerazdvojni 28.11.2011 14:28:42
veeseelaa
on na skijanje s rajom, a ona na maldive s jaranicama svake Bozije godine...e pa fakat ne kontam to...
ja kontam skoro meni mm priča da bi trebali ići na kampovanje nas troje i tako al nek prvo ispitaju njegovi prijatelji teren pa ćemo onda mi ma rekoh dragi idi ti s njima, vidi kako je, jel ok pa ćemo ići zajedno... i ne prođe 10 min rekoh, ja kontala ići s prijateljicama ( s tim što vodim Ajšu sa sobom) na Bjelašnicu u kolibe kod prijatelja hahahah kaže on a zato ti meni kažeš da idem da se ja na tebe ne bi ljutkao jer se tebi ide s rajom dal će on zaista ići ne znam al ja odoh sa svojim prijateljicama sigurno
< Poruku je uredio veeseelaa -- 28.11.2011 14:29:18 >
RE: Parovi koji su nerazdvojni 28.11.2011 14:37:38
pocahontas
on na skijanje s rajom, a ona na maldive s jaranicama svake Bozije godine...e pa fakat ne kontam to...
ja kontam skoro meni mm priča da bi trebali ići na kampovanje nas troje i tako al nek prvo ispitaju njegovi prijatelji teren pa ćemo onda mi ma rekoh dragi idi ti s njima, vidi kako je, jel ok pa ćemo ići zajedno... i ne prođe 10 min rekoh, ja kontala ići s prijateljicama ( s tim što vodim Ajšu sa sobom) na Bjelašnicu u kolibe kod prijatelja hahahah kaže on a zato ti meni kažeš da idem da se ja na tebe ne bi ljutkao jer se tebi ide s rajom dal će on zaista ići ne znam al ja odoh sa svojim prijateljicama sigurno
ja ne bih mogla ali eto...i još ovo na zrće...đe si šta ima...tamo da neka cici skoči pored njega u bazen i da ga (.)(.) kao slučajno očeše, pa lijepo bi se razvela
RE: Parovi koji su nerazdvojni 28.11.2011 14:43:27
veeseelaa
ma nek ga vala šamaraju sa (.)(.) ako hoće ne mogu ga ja sačuvati od drugih žena, ako on hoće hoće kod mene se dragi nekad picne, rekoh halo zgodni gdje ideš, moram za tobom hahah kaže on "joj razočarala bi se kad bi vidjela šta i gdje hodam" znači, rekoh, nisu neke ribe