|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
24.11.2011 8:12:16   
veki_aki
Dobro jutro zene moje bembele! kako ste vi ovog kisovitog, hladnog jutra?
Bebice drzim fige da sve bude ok!!!!
Odo radit a vama user posted image !

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 4701
24.11.2011 8:54:28   
dzenyA
Dobro jutro, imal zime drage moje,uh ja sad s nalaza pa opet moram u DZ da primim extencilin,uh uh.....bas je hladno.
Bebicee sretno user posted image   a ostalim ugodan dan zelim:)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 4702
24.11.2011 9:21:21   
Binka84
Bebice da i mi pozelimo srecu...sve ce to biti dobro aBd...

Mi smo novi ovdje mada vas vec dugo citamo....23/24 sedmicu...i bas dobro dodje cuti vasa misljenja i iskustva...

Pozdrav za sve user posted image

..."postoje u nama neke stvari neprevodive u reči"...

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 4703
24.11.2011 9:50:44   
mama21e
Jutro zeniceee.

Jutros isla vaditi lab. nalaze. Nacekala sam se a i ispovracala user posted image A kako je prljavo o tome necu ni da pricam, fuj.
Nalazi gotovi u ponedjeljak aBd. Idem sad da spavam, rano sam se nadigla user posted image

Binka84 dobrodosla user posted image

Ostale nisam vas citala, nadam se da ste dobro.
Veliki user posted image za sve!

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Binka84)
Neposredna veza do poruke: 4704
24.11.2011 11:06:02   
Bebica11
Hej zenice evo mene

bila na komisiji, bila mi dr.Lejla Imsirija i dr.Nikulin, Lejla me pogledala vaginalno, OTVORENA SAM PRSTuser posted image (malo sam joj "bjezala" sa stola i sama se sebi smijem i kontam kako cu se poroditi kad me strah vaginalnog, al mene istravilo sto neki kazu da boli kad gledaju grlic AL NE BOLI NIKAKO da znate da se ne ofirate kao ja), SKRACEN GRLICuser posted image al cvrst jos, bebici je glavu napipala i to je nekako zvucala pozitivno valjda sto je beba nisko, u fazonu da sam "taman za gela" jedino da ce potrajati na sta je Nikulin rekao da ima jos do nedjelje da se omeksa i otvori.

REZERVISALA sam gel u dezurnoj apoteci(nisam znala da to moze), htjela ja danas kupiti pa u frizider medjutim muz mi rece da ne zurimo jer moze porod sam krenuti samo da se raspitam imaju li na zalihi i ja tako kazem u apoteci kad vele moze se rezervisati, bas superuser posted image

Javila sam se svojoj dr, dogovorile smo se da dodje u nedjelju aBd u pola osam, ETO, jedva cekamuser posted image

i da....ja sad gore kad moja drugarica 35 plus nesto, ZA NOC se otvorila,prokrvaria i poradja se, pa sve kontam moza i meni tako odjednom krene aBduser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 4705
24.11.2011 11:14:25   
veki_aki
ej bebice pa super, znaci krenulo je polako, sve ok! Eto vidis nakon svega sto si prosla eto tebi tvojeuser posted image !
Binka 84 dobro dosla!user posted image
Mama21e sta to ti jos povracas?Ili je nesto jutros u pitanju?Nadam se da si sad bolje...
Joj samo kad pomislim na vadjenje nalaza, ufuser posted image
A sta je sa tim uputnicama za vojnu sto kazu mora od ginekologa?Meni su do sad svasta govorili, te nemoze se samo tako kod njih, te mora iduci put velika uputnica, a nikad me jos nisu vratili sa onom obicnom. Nist mi nije jasnouser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4706
24.11.2011 11:16:02   
veki_aki
dzeniA sto ti primas extencilin, zar se smije u trudnoci?

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 4707
24.11.2011 11:16:38   
plava72
jutro žene user posted image

mašallah bebice...pravo lijepe vijesti user posted image ...sad će nedjelja za čas
a što se bojite vaginalnog pregleda kod mog dr.je to normala ,svaki put prvo
gleda grlić pa onda uz pregled,ja sam oguglala na to odavno

kod mene ništa novo još...i da hoće prestat zvat i raspitivati se imal šta novo mislim da bi se porodila odmahuser posted image user posted image user posted image

od keksa nebi ništa juče...bolile me prepone da nisam mogla hodati a kamoli raširiti noge a muž se džaba obradovao user posted image user posted image user posted image

svim curama veliki user posted image user posted image user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4708
24.11.2011 11:21:10   
Nađaa
OTVORENA SAM PRSTuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   weee!! ajd, držim fige da ti gel nece ni trebati na kraju! :)

jesi li vidjela adilu kojim slucajem? neki dan me zvala! ona je opet na tokolizi!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4709
24.11.2011 11:29:34   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nađaa

OTVORENA SAM PRSTuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   weee!! ajd, držim fige da ti gel nece ni trebati na kraju! :)

jesi li vidjela adilu kojim slucajem? neki dan me zvala! ona je opet na tokolizi!!

Nisam je vidjelauser posted image bila ja dole gdje se radi ctg i uzv, bas mi je zao sto su je opet uhvatila kontrakcijeuser posted image pozdravi je od mene

nego i tvoje terminuse se poradjaju(moja drugarica cak 35 plus 4 danas je primili, za noc se pocela otvarati) zato da znas moze lahko krenutiuser posted image

KAKO SI TI?Jesil prestala piti ginipral?

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 4710
24.11.2011 11:35:50   
Nađaa

jutros sam popila zadnju tabletu, vise nemam. odoh danas po uputnicu kod svoje doc, pa cu slj sedmice na kontolu na gak! pa ok sam, bolio me stomak ovih dana dosta...jedino sto me kicma nije bas bolila pa kontam da su lazne kontrakcije... ma nemam vise pojma! svi mi govore da mi je stomak visoko da necu ja jos...a iskreno koliko me strah toliko bi voljela da krene nekad uskoro jer mi je bas previse ovih tegoba :)
znaci nedjelja je THE DAY? jesi uzbudjena?? :))

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4711
24.11.2011 11:40:06   
Mrgica
Pozdrav drage moje, kako ste mi danas?
Bebice divne vijesti, sad ce i nedjelja brzo, a i aBd tvoja user posted image user posted image
Ja se danas pravo uspavala, ispratila mm na posao, sa svekrom popila kafu i opet u krevet hrk, hrk...user posted image Nesto me od sinoc boli dolje, kao na samom ulazu gospodje i gore kao malo stidne usne, neka blaga bol, nista strasno,al ja opet zabrinuta...user posted image Isla bih jod dr, da vadim nalaze,a i na pregled, ali nemam z.knjizicu 15 dana traje procedura dok mi izdaju novu ovdje u Sa jer sam de odjavila u prijasnjem kantonu,a prijavila ovdje.Tako da mi teta na birou rece dodji ti 5.12, da ti popunim knjizicu, ne prije jer dok ovi nesto posalju odjavu, sta li...Ali cim dodje knjizica idem na pregled...
Pusa za sve user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4712
24.11.2011 11:46:00   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: senka27

lejlaze ti svoje prvo dijete rodila 2 dana prije meneuser posted image

jel opet cekas bebu,koliko si trudna?

DA, sad je djevojcica. termin 13.01. (petak!!!user posted image user posted image user posted image )

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 4713
24.11.2011 11:48:01   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nađaa

jutros sam popila zadnju tabletu, vise nemam. odoh danas po uputnicu kod svoje doc, pa cu slj sedmice na kontolu na gak! pa ok sam, bolio me stomak ovih dana dosta...jedino sto me kicma nije bas bolila pa kontam da su lazne kontrakcije... ma nemam vise pojma! svi mi govore da mi je stomak visoko da necu ja jos...a iskreno koliko me strah toliko bi voljela da krene nekad uskoro jer mi je bas previse ovih tegoba :)
znaci nedjelja je THE DAY? jesi uzbudjena?? :))

opusti se, nece brzo, tek si zabetoniranauser posted image vidis kako se ja sporo otvaram zbog giniprala, drago mi kad mi bilo sta kazu da grlic reaguje jer imam bolove a dole se nista ne desavauser posted image

sad sam malkice i prokrvarila od pregleda mada me nije bolio al je valjda taj dio prokrvljen dosta, a jos mi pipala bebi glavu, zamisliuser posted image

jesam sve se izmijesalo, RADOST, STRAH, UZBUDJENJE, ma sve se pomijesalouser posted image

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 4714
24.11.2011 11:48:51   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: lejlaze

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

a od sinoc me ziga gospodja, jel bi to moglo biti opasno u sedmom mjesecu? bas me ono na momente probada, al vise nekako s vana?user posted image

i ja imam te bolove. zadnji put kad sam bila kod doktorice misli da je to od upale, posto meni nalazi urina pokazuju da imam upalu. to je kod mene slucaj.

i meni je bilo od upale...
to tebi rekla dr u dz, a sta je sa granicem, sta on kaze?

nekako se to pocelo desavati poslije zadnjeg pregleda kod granica, trebam mu tek ici. ali evo smo sad prehladjeni svi. Daris bolestan, kaslje, mene skroz safatalo bole me desni, curi nos.... katastrofa. pa cekam da budem bolje.

mamin princ 08.09.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4715
24.11.2011 11:51:47   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: drznica

Da vam malo razbijem ovu negativnu temu user posted image

Meni stigao mail iz firme da je beba stavljena na spisak za paketice, pa pitaju znamo li ime. Tako su me pozitivno iznenadili...a nekako sam se nasla zbunjena...zar cu ja imati user posted image da vodim na paketice...jos ne mogu vjerovati.  Bicemo najmlađi hehehe. Oni to stvarno super organizuju svake godine roditelji sami kazu sta ce da se stavi u paketic...mislim da budu vrijednosti igracke 50KM plus slatkiši. Ove godine rade sa One2Play...a sta cu ja svom piletu uzeti user posted image

Nego ima li sta od ovog keksa??? Dajte recite, da li da probam i ja???

svaka cast za firmu. a muz i ja radimo u istoj firmi i prosle godine imali pravo samo na jedan paketic. (stede ljudi user posted image )

mamin princ 08.09.2008

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4716
24.11.2011 11:53:35   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: lejlaze

IZVORNA PORUKA: drznica

Da vam malo razbijem ovu negativnu temu user posted image

Meni stigao mail iz firme da je beba stavljena na spisak za paketice, pa pitaju znamo li ime. Tako su me pozitivno iznenadili...a nekako sam se nasla zbunjena...zar cu ja imati user posted image da vodim na paketice...jos ne mogu vjerovati.  Bicemo najmlađi hehehe. Oni to stvarno super organizuju svake godine roditelji sami kazu sta ce da se stavi u paketic...mislim da budu vrijednosti igracke 50KM plus slatkiši. Ove godine rade sa One2Play...a sta cu ja svom piletu uzeti user posted image

Nego ima li sta od ovog keksa??? Dajte recite, da li da probam i ja???

svaka cast za firmu. a muz i ja radimo u istoj firmi i prosle godine imali pravo samo na jedan paketic. (stede ljudi user posted image )

svastauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 4717
24.11.2011 12:19:43   
Anoniman
Dobar dan bembele user posted image da ne kazem jutro jer meni jeste user posted image
Tek sebi dolazim uz dorucak i kafu.
Izgleda da ce me uhvatiti grlobolja a ni sama ne znam sta smijem uzeti jer mi svaka upala grla zavrsi s gnojnom anginom user posted image

Bebice hvala na info za vaginalni user posted image , meni je sljedeci petak pa kontam kako cu. Abadzicka mi je bila u 5. mjesecu trudnoce na komisiji i kad mi je zagurala neku zeljeznu napravu umalo mi oci nisu iskocile user posted image Sva sreca sad ce biti moj dr. pa nece valjda biti grub.

user posted image svima!

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 4718
24.11.2011 12:28:11   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Dobar dan bembele user posted image da ne kazem jutro jer meni jeste user posted image
Tek sebi dolazim uz dorucak i kafu.
Izgleda da ce me uhvatiti grlobolja a ni sama ne znam sta smijem uzeti jer mi svaka upala grla zavrsi s gnojnom anginom user posted image

Bebice hvala na info za vaginalni user posted image , meni je sljedeci petak pa kontam kako cu. Abadzicka mi je bila u 5. mjesecu trudnoce na komisiji i kad mi je zagurala neku zeljeznu napravu umalo mi oci nisu iskocile user posted image Sva sreca sad ce biti moj dr. pa nece valjda biti grub.

user posted image svima!

Meni je sad bila dr Lejla, al i Abadzicka mi je radila papu u trudnoci,nije bilo toliko strasno, il se ja sirim dole ili ne znam al vjeruj da odavno nisam imala laksi ginekoloski od danas, uopste NE BOLI ni sekunde, eto vidjeces, valjda sto sam 9ti samo sam se bezveze grcila

al moja dr ce mi stavljati gel, mada i ako bude sad gruba, sta je tu je, i trebam se otvoriti, pa je svaka pomoc dobrodoslauser posted image

sad me probolo dva puta u rodnici, da se hocu jos koji cenat otvoriti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4719
24.11.2011 12:35:04   
Anoniman
bebica masallah cestitam draga da se s hajrom otvaras i porodis .
Vecinom u bolnicama kazu ajde setaj , po hodnicima da se brze otvaras znaci najbolje je da setas setas , tad se otvaras ako imas stubiste stepeniste jos boljeuser posted image  .....
Sretno bas mi je drago al stvarno nemas pojma koliko sam user posted image  zbog tebe .
Jos malo pa ces upoznat svojuuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 4720
24.11.2011 12:56:19   
Arina
Curke moje bembeleeee.....gdje ste miuser posted image

Bebuser posted image ice ...masallah...eto tebi tvoje srecice .....da to dragi Allah da lagan porod i brz ...da ti tvoja srecica oblije dusu najvecom srecom i radoscu...da na ovaj svijet dodje zdrava i lijepa.....svuser posted image to dragi  Allah dao sto pozelis...to ti od srca zelim draga......Sva sam se usplahirila i uzvrtila...ko da cu ja .....uh....mogu ti jos samo dodati da su meni stavljali taj gel...nista ne boli....to se samo usprica ne znam s cim dole...ali nista ne boli......

Mi smo ok.....kortljamo se....sutra ako Bog da ulazimo u 8. mjesec....user posted image user posted image user posted image ....uh ovaj me je 7. prosao ko voz....majke mi .....posto  cemo mi prije kraja 9. na CR ....mozda polovinom....ja kontam da imam jos ovaj 8 da se spremim i pripremim....tako da se ja cure moje polako spremam....kupujem pomalo....kontam sta mi sve treba ...okrecili smo......narucili namjestaj.....ovih dana bi trebala izabrati krevetic i tako polako....

E posto se mi volimo slickati....sad cemo vas razonoditi jos jednom nasom slikicom posto se slikamo uvijek na ulasku u novi mjesec....kad vec niko nece da se slikauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4721
24.11.2011 13:05:19   
Bebica11
felix malo hodam al ne smijem puno ne da mi dr radi posteljice, pa sad me probolo kvalitetno par puta kroz rodnicu bas zazigalo pa sam malo setala po stanu da se otvoriuser posted image beba se uzvrtila vidi nesto se desava, neko je pipao vec danas po glavi hahah, kad sam rekla muzu hoce i on da rukom pipne, rekoh "ne moze"user posted image

arina Allah te nagradiouser posted image , bice sve ok aBd, brzo cu ja to u nedjelju pa eto me da vas bodrim aBduser posted image a i tebi se eto primice, vi ostali ne mozete do rijeci doci od meneuser posted image ja najdosadnija ovih dana na RR

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4722
24.11.2011 13:08:55   
Anoniman
pa eto pomalo se kreci po sobama user posted image  to zigucanje znaci otvaranje pomalo da znades user posted image  uh jesam uzbudjena ko da cu se ja poroditiuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 4723
24.11.2011 13:13:03   
mama21e
Bebice user posted image za lijepe vijesti. Jos malo i eto ti tvog malenog zivotica. Da ti Allah dragi pomogne... veliki user posted image user posted image user posted image user posted image

veki_aki, jos nisam prestala povracati user posted image svako jutro obavezno a nekad i tokom dana. Valjda ce sad nekad proci.

I bebice dugujes nam sliku user posted image Nemoj da nam odes a da te ne vidimo u zadnjem izdanju. user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 4724
24.11.2011 13:20:56   
drznica
Hajde Bebice, otvori nas heheh....ovo nesto zacepilo pravo...sve mi se cini da cemo nas 3 nekako isti dan user posted image
Ja sam sinoc mislila da je nesto krenulo...pocelo me boluckati, a prepone...ne da bole nego ne mogu da hodam, jos me grc poceo hvatat za prepone pa sam odmah popila mg i prestalo hB. Mada to je bilo to, zaspala lijepo i spavala do 12 danas... Ja sam sutra aBd na kontroli pa cemo vidjeti da li sam otvorena, koliko, kad cu, sta cu...

Sinoc sam sanjala da sam rodila i to na CR i kao izlazimo iz bolnice i ja onako zbunjena gledam u korpu u bebu i pitam se sto idem ja kuci,moram ostat bar 2-3 dana poslije CR, kaze mama ma samo ti vozi sve je OK! hahahaha

Svima user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 4725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  187 188 [189] 190 191   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *