|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
18.11.2011 23:26:27   
mala_sa
Hoce aBd, samo slusajte doktora i smireno pristupite svemu user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2026
21.11.2011 11:52:07   
veeseelaa
hej cure sutra sunete mog bratića, šta se nosi na poklon? znam za novac al jel ima neki običaj da ga ispoštujem još? 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2027
21.11.2011 11:54:33   
veeseelaa
danas su odlučili za sutra, ljuta sam user posted image sad sve moram na vrat na nos
Šta mi predlažete???? u mojoj porodici je običaj samo novac al zbog snahe ne bi nešto da izostavim user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2028
21.11.2011 11:56:05   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hej cure sutra sunete mog bratića, šta se nosi na poklon? znam za novac al jel ima neki običaj da ga ispoštujem još? 

posto si sestra novac normalno darujes bebu a mozsuzeti jos neku sitnicu za brata snahm malenu i mamu mada poznavajuci tebe ti si sve to fino pripremilauser posted image pusa za malog djecaka koji se suneti nek sve prodje sa hairomuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 2029
21.11.2011 11:58:06   
veeseelaa
heheh pa nisam ništa pripremila al šta d aradim, večeras ću u kupovinu user posted image
a idu pokloni svima jel? nisam to znala? a što mi ga šuknuše user posted image
hvala na lijepim željama

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 2030
21.11.2011 11:58:40   
bananica
ja sam samo novac nosilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2031
21.11.2011 11:59:39   
Emica_sa
Veesla ja iskreno nisam nosila nikome nista,osim bebi novac i standardnu kesu,pa nisam bill gatesuser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 2032
21.11.2011 12:00:49   
bananica
da, to i ne napisah, bajadera, pice i kafa

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2033
21.11.2011 12:00:58   
Nedi
Snahi i bratu apaurin. Šalim se.
Meni su čestitali pa eto ako je običaj nemoj zaboraviti da čestitaš mada  meni u tom trenu nije bilo do toga ali svi to rade. Ma znaš već kako to ide. Malenome novac i poklon, i seki naravno poklon. Mislim da se roditeljima ne nosi ništa, barem nama nisu donosili.(Isto ko kad im ideš u goste)

< Poruku je uredio Nedi -- 21.11.2011 12:01:52 >

Neposredna veza do poruke: 2034
21.11.2011 12:03:46   
veeseelaa
aha pa dobro, da mi brat pije njemu bi neku flašu pića a 'vako nemam pojma
ajde bajadera nije problem i bratičini nešto i novac malom al kontam da se ne obrukam, možda ima neki red
a kako se čestita? jel sretan sunet il šta hahahha pojma ja nemam
hvala cure za info

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2035
21.11.2011 12:04:39   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Veesla ja iskreno nisam nosila nikome nista,osim bebi novac i standardnu kesu,pa nisam bill gatesuser posted image

vala baš, vazda neki običaji, vazda se pribojavam da ne kiksam itd al mene sad ova brzina iznervira, valja sad sve to stići

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2036
21.11.2011 12:09:28   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

vala baš, vazda neki običaji, vazda se pribojavam da ne kiksam itd al mene sad ova brzina iznervira, valja sad sve to stići

Ja sam ti poznata u familiji po tome sto ne pratim obicaje,muka mi je od raznoraznih obicaja koji se opet razlikuju od mijesta do mijesta,jos kad mi kazu,pa to su obicaji,to se mora,e tad poludimuser posted image user posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 2037
21.11.2011 12:11:55   
palachinken
IZVORNA PORUKA: palachinken

Narucili smo ga za sunećenje u ponedeljak, u 10 ujutru.
Mene trema opucala, ma valjda ce sve biti dobro, aBd.

Odgodili smo sunet dok rijesimo šlajm u nosiću.

Emice, dobro si s tim obicajima. I meni su na vrh glave. Bitno je da je od srca, a ne zato što je red.

< Poruku je uredio palachinken -- 21.11.2011 12:12:10 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2038
21.11.2011 12:13:53   
veeseelaa
slažem se.... ja ne praktikujem one običaje prospi mlijeko za drvo da porodilja ne ostane bez mlijeka, metni mašalla na kapicu, napravi baklavu kad se dijete rodi i sl al kad su u pitanju pokloni e tu pratim hahahahah
babine gatke ne volim al ako je neki red da se svima kupi za sunet nešto jbg kupiću, eto nekako mi tako lakše duši
Il ono kad prvi put neko blizak donese bebu doma kod mene daje se novac, ja ga dam al ne dajem jaja hahahah kakva jaja? bjež samo da se slupaju neđe user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2039
21.11.2011 12:28:20   
veeseelaa
??? imal još ko šta da doda???

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2040
21.11.2011 12:41:16   
mamine oci

??? imal još ko šta da doda???

nemauser posted image neces se obrukat nebriniuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 2041
21.11.2011 14:35:03   
entinte
vesela mi kad smo sunetili maloga donosili su novac ili nesto od garderobe tako da nista vise ne treba... nama niko nista nije donosio a i ne treba user posted image  malo parica i neku sitnicu i to je to... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

Neposredna veza do poruke: 2042
21.11.2011 17:02:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: entinte

vesela mi kad smo sunetili maloga donosili su novac ili nesto od garderobe tako da nista vise ne treba... nama niko nista nije donosio a i ne treba user posted image  malo parica i neku sitnicu i to je to... user posted image
kad se osunetio, i rodio dobio na cunu i celouser posted image sto se kaze parama ....

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 2043
21.11.2011 17:57:34   
frenkoza

slažem se.... ja ne praktikujem one običaje prospi mlijeko za drvo da porodilja ne ostane bez mlijeka, metni mašalla na kapicu, napravi baklavu kad se dijete rodi i sl al kad su u pitanju pokloni e tu pratim hahahahah
babine gatke ne volim al ako je neki red da se svima kupi za sunet nešto jbg kupiću, eto nekako mi tako lakše duši
Il ono kad prvi put neko blizak donese bebu doma kod mene daje se novac, ja ga dam al ne dajem jaja hahahah kakva jaja? bjež samo da se slupaju neđe user posted image

jest da je OT... al ta su me jaja izludjivaaalaaaa... gdje god dodjem s bebijem.... evo jaja.... vukljam djete, torbe, kolica, korpu... sebe... co'eka... i daj jos i jaja.... pa stvarno user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

Neposredna veza do poruke: 2044
21.11.2011 18:08:48   
mamine oci
user posted image vezano za jaja s'obzirom da su kod mene dva djecaka ko god bi krenuo da da ja bi govorila neka hvala oni vec imaju jajauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 2045
21.11.2011 21:25:16   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: frenkoza

jest da je OT... al ta su me jaja izludjivaaalaaaa... gdje god dodjem s bebijem.... evo jaja.... vukljam djete, torbe, kolica, korpu... sebe... co'eka... i daj jos i jaja.... pa stvarno user posted image user posted image user posted image

Što ste bone take?

Veeseelaa posebno te ne podržavam za ovu baklavu user posted image

Ma nemojte se ljutiti na jaja user posted image . Nisu to gatke, to je imalo jako veliku vrijednost nekad ranije kad je jaje bilo deficitarno i ishrana dojilje (jer tad je velika večina majki dojila) bila vrlo jednolična i slabe kvalitete. Ta su jaja bila skroman prilog da se dijete posredno nahrani. I ako to danas nema neku praktičnu vrijednost neki običaji nose poruke pažnje, brige i lijepih odnosa, nemojmo baš sve odbaciti na račun savremenog zahlađenja i vlastitih komocija.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 2046
21.11.2011 21:31:16   
Lejla Ka

aha pa dobro, da mi brat pije njemu bi neku flašu pića a 'vako nemam pojma
ajde bajadera nije problem i bratičini nešto i novac malom al kontam da se ne obrukam, možda ima neki red
a kako se čestita? jel sretan sunet il šta hahahha pojma ja nemam
hvala cure za info

Čestitaš sa Allah Mubarek Olsun (ili ti u bosanskoj verziji Allahmubarečula). Ideš ko na svaku slatku, na sretni događaj, bajadera i/ili sok će biti dovoljna "ulaznica" a malenom koverta pod jastuk.

Vamo sunnet, vamo piće. E to bi se vala obrukala.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 2047
21.11.2011 21:34:38   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamine oci

user posted image vezano za jaja s'obzirom da su kod mene dva djecaka ko god bi krenuo da da ja bi govorila neka hvala oni vec imaju jajauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2048
21.11.2011 21:38:44   
veeseelaa
Vamo sunnet, vamo piće. E to bi se vala obrukala.

pa to ti je isto ko proslava Bajrama u BiHuser posted image , sunet se proslavlja uz alkohol... masu puta čula "uh bilo smo na sunetu, mamuran sam" i sl
e sad moj brat ne pije, tako da piće ne dolazi u obzir
Osim toga mnogi ne sunete djecu jer se pridržavaju šerijatskih propisa već zato što neće da se izdvoje iz mase

Inače danas sam kupila malenom komplet, bratičini maicu, snahi šal, bratu ću nešto sutra, naravno ide novac i bajadera + kafa + sokovi+čokolade itd

Da ja i mama ćemo napraviti večeru i odnijeti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2049
21.11.2011 21:40:55   
veeseelaa
I ako to danas nema neku praktičnu vrijednost neki običaji nose poruke pažnje, brige i lijepih odnosa, nemojmo baš sve odbaciti na račun savremenog zahlađenja i vlastitih komocija.

ma ok, za jaja se i neću baš ljutiti al za prosipanje mlijeka oko kuće, ma bjaži
eto moje su prosipali (iako sam se ja bunila) i nisam dojila ni mjesec dana
Lude babe i njihova s*anja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *