Mrgica
|
Jutro i od mene drage moje, uh dok iscitah sta ste ispisale za vikend, lijepo ogladnih... Vidim nema novih desavanja, Bebice, Drznice, sta cekate, hajmo malo uz stepenice, niz stepenice, malo keks da pogurate bebice... salim se naravno, fino njima u pupi, pa kad budu spremne krenut ce one hairli aBd... Ja juce snjurala po Alti sa cimerkama, a sve gledam bebe i trudnice, a one mi se smiju, kupuju gardarobu za sebe, a ja se uvalila na djeciji odjel i gledam one maje carapice i cipelice, gegice, i sve se smijem, da me ko gledao rekao bi da sam fijuu do duse su svakako malo fiju, bar ja... Mm na putu bio i ja sinoc kad sam legla isplakala se ko kisna godina, sta cu kad mi fali... , al dolazi danas aBd ...Vidim pricate o keksu pa i meni prahnulo mada rekao mi dr sto manje to bolje, ali ne znam zasto, jer kod mene je trudnoca hvala Bogu ok, kontrakcija nemam niti sta slicno, upalu imala ali kaze on prosla je ,a i svala dr zena na papi ima to, kao ne brini se napisu ti upalu da im dolazis lafo na lijecenje...Eh sad sam zbunjena sto mi ne da da se keksam... Anđelo cini mi se da si ti pitala za bris vaginalni, nije ti to isto sto i papa, papa je isjecak tkiva, a bris samo uzorak vaginalne sluzi koja se salje na mikrobiolosku analizu, meni su radili i jedno i drugo, vaginalni bris pise flora normalna, a papa pokazao upalu, eto nadam se da sam pomogla... Pusa za sve
|