Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
odoh ja nemogu svama , meni dosla veceras u posjetu ....ja svog ne smijem ni gledati a necu da ga gledam jos mi forum dodje sa se "palim" na prazno bolje da ja odem lec....hehehehe .....
odoh ja nemogu svama , meni dosla veceras u posjetu ....ja svog ne smijem ni gledati a necu da ga gledam jos mi forum dodje sa se "palim" na prazno bolje da ja odem lec....hehehehe .....
ma ne napustaj nas, sad ce pice stici
Ja sam popila litar grasevine i kutiju cigara ispusila,naravno ovih preko grane
ako mi nece nista biti moze jer sam drmnila 2 analgina za bolove bolje da sam drmnila casu rakijice mozda bi prije proslo, ... Imal kakve meze bez meze nista !
ako mi nece nista biti moze jer sam drmnila 2 analgina za bolove bolje da sam drmnila casu rakijice mozda bi prije proslo, ... Imal kakve meze bez meze nista !
Ja sam popila litar grasevine i kutiju cigara ispusila,naravno ovih preko grane
kad si vec kod cigara , jel vam se ikad desilo da ju savim slucajno pripalite naopacke meni jest jos su sve bjele , ne vidim gdje je kraj a gdje pocetak ja bacam kad ce mm na to "nema skroz si osla dok si pocela naopacke cigare da pripaljujes! suti reko hem od boli stomaka, hem mi se stvarno spaava jos sebi nistim cigare na ovoj krizi bas mi to treba
Emice naravno da mi je to najveci strah kuku meni sta vbi bilo od mene kad bi ja u bliskoj buducnisi ugledala +
bilo bi mlada si neka djece ...... tebi da jos i jedno bude super ne ozbiljno ..... pomlada si sta fali jaki zivaca , iskusna kus bolje . Noa, Bananice pusacice niste jedine ja svaki dan koliko pokusavam da smanjim jok svaki dan kazem kad popusim kutiju sutra kad kupim novu razvucu ma kakvi tako da sutra kod mene nece nikad nestat
Emice naravno da mi je to najveci strah kuku meni sta vbi bilo od mene kad bi ja u bliskoj buducnisi ugledala +
bilo bi mlada si neka djece ...... tebi da jos i jedno bude super ne ozbiljno ..... pomlada si sta fali jaki zivaca , iskusna kus bolje . Noa, Bananice pusacice niste jedine ja svaki dan koliko pokusavam da smanjim jok svaki dan kazem kad popusim kutiju sutra kad kupim novu razvucu ma kakvi tako da sutra kod mene nece nikad nestat
ja jos nikad nisam ni pokusala smanjiti il prestati, pa jednom se zivi