|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1270 1271 [1272] 1273 1274   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
18.11.2011 19:09:54   
bambi7
IZVORNA PORUKA: animagical

nisu se jos otegle, samo bodu u ociuser posted image

hahah ma kako ne bodu, a ja sam mala pa od cijele slike samo cicke vidis. Haj sad je hladno pa im zadam malo kamuflaze, al zato kad trebam dijete nahraniti negdje vani nikad doci do njih...user posted image Bar ne upada stomak toliko u oci hehehe

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31776
18.11.2011 21:44:15   
Medi_87
vece. evo da se makar malo javim, M i ja smo bolesni pa mi vala nije ni do cega smoreni smo oboje totalno user posted image
Jelo ne znam sta pametno d ati akzem, imali smo iskustva uzas zivi, smao d abrzo prodje ne znam sta ti dallje slijedi vjerovatno neka antibiotska terapija,user posted image
Palačinko sretno sa sunecenjem da aBd prodje sto bezbolnije

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31777
18.11.2011 21:45:29   
mala_sa
Vece i od nas...
mm se evo "trudi" uspavati A - daje mu hapu - a ovaj 1001 vrisak i osmijeh mu uruci user posted image user posted image

Joj ja sam se bila takodjer sama sebe prepala poslije poroda, uhh kad se sjetim, ali evo sad 6mj poslije imam cak i manje kila nego kad sam ostala trudna...u trudnoci dobila 13kg, a sad smrsala 17kg user posted image user posted image Ja sam ubijedjena da je A dojenjem svu masnocu uzeo sebi, jer sam ja bas puno jela i cokolade i svih slatkisa koji bas debljaju...

Pa Sweet ako je skafander neutralne boje i ako se svidja Amam pitaj je da joj ga prodas, pa vi sebi kupite drugi...ha ja, njima ce svakako biti super broj user posted image

Palachinko da sve prodje hairli sa sunecenjem aBd, za svaku nedoumicu tu smo...samo pitaj user posted image

< Poruku je uredio mala_sa -- 18.11.2011 21:46:46 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 31778
18.11.2011 22:00:49   
lepetetka
Nigdje nikoga, svi pobjegli user posted image
Ja stavih E u krevet valjda je zaspala.....naradila sam se danas svašta nešta,bem ti kuću uvijek posla, najrahatnija sam kada odem negdje samo tada mirno mogu sjedim, a u stanu sjedim i smišljam šta mi je sljedeće raditi, glupo žensko!!!!!
Jelo pa dokad više? E baš te se svezala baja, nemam riječi...Želim da što prije prođe user posted image
Medi i vama sve najbolje!!
Maglaj mum dijete ti rođeno kd i ja, i od naše Medi bebac, i od naše Sunce koja se ne javlja odavno, sjećam se kad sam ih pratila na temi :)))

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31779
18.11.2011 22:40:02   
Amam
Vece...
Mi imaali goste,pa se E unervozio hoce da pajki i nesto ka da ga stomak boli user posted image .
"Mislim" da cak ima i proljev danas je imao tri jako rijetke i obilne stolice koje ne bi mogle stati ni u pelenu za odrasle user posted image .
MM isao do binga i kupio E skafander disney 74 br i na knap mu je,jos se omisljam sta cu s njim user posted image ,jer nema veceg.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 31780
18.11.2011 22:45:05   
mala_sa
Amam evo dala sam ja prijedlog tebi i Sweet ha ja, njoj njihov velik, a vama vas mali user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31781
18.11.2011 22:51:06   
Amam
Joj Jelena nemati nista pametno za reci osim user posted image ,pa sta sad,neki antibiotik ili user posted image .
Cinko joj znam kako ti je,ali vjeruj sve je bolje dok su manji,brzo se oni oporave.
Sweet i vi imaate muke sa skafanderom,samo suprotnu od nase.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31782
18.11.2011 23:17:23   
Amam
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Amam evo dala sam ja prijedlog tebi i Sweet ha ja, njoj njihov velik, a vama vas mali user posted image

user posted image ma u sweet je za curice sigurno

< Poruku je uredio Amam -- 18.11.2011 23:18:36 >

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31783
18.11.2011 23:37:50   
bambi7
ma u sweet je za curice sigurno

u sweet je pingvin skafander, vidjela sam ga na fb, prelijep je, a moze i za djecuser posted image ake!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31784
18.11.2011 23:39:01   
bombina
i mi smo imali goste, A je zaspala i ja sad trk u kuhinju,prati sudjeuser posted image a moze li mi neko reci kako izgleda ta mrsa,koji su simptomi?

jelo,jako mi je zao,ne znam kako je to,ali predpostavljam da nije lakouser posted image user posted image

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31785
18.11.2011 23:54:31   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical

ja sam sebi bila taman prije trudnoceuser posted image imala sam nekih 65 kg na 174cm i tanke ruke, struk sezdesetinestositno a sad kad vidim slike hocu da placemuser posted image user posted image   na vagu ne stajem, ali nije mi sad vec toliko u kilama koliko u imam osjecaj rasklimanim kostima...

HALOOOOO (ovo se odnosi na sve koje komentarišu trenutnu kilažu osim sweet insanity, njoj je veto na tu temu!), niste ih nabacile za dva mjeseca nego za 9. Pa dajte sebi makar godinu da ih skinete! Ozbiljno sam ljuta i ozbiljno ružim user posted image

I to vam je zato što ste prije trudnoće bile premršave user posted image

Palachinken, sunet ti je "tresla se gora, rodio se miš", posve te razumijem. Dva sam mjeseca provodila sistematsko istraživanje svega vezanog za proceduru. Jedino još nisam prisustvovala, ali sam poslala muža koji se onesvjestio. Tako da, s Božijom pomoći i hajrom, sve se to jako brzo predevera. A njima što su manji to lakše prođe.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 31786
19.11.2011 8:57:42   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Vece i od nas...
mm se evo "trudi" uspavati A - daje mu hapu - a ovaj 1001 vrisak i osmijeh mu uruci user posted image user posted image

Joj ja sam se bila takodjer sama sebe prepala poslije poroda, uhh kad se sjetim, ali evo sad 6mj poslije imam cak i manje kila nego kad sam ostala trudna...u trudnoci dobila 13kg, a sad smrsala 17kg user posted image user posted image Ja sam ubijedjena da je A dojenjem svu masnocu uzeo sebi, jer sam ja bas puno jela i cokolade i svih slatkisa koji bas debljaju...

Pa Sweet ako je skafander neutralne boje i ako se svidja Amam pitaj je da joj ga prodas, pa vi sebi kupite drugi...ha ja, njima ce svakako biti super broj user posted image

Palachinko da sve prodje hairli sa sunecenjem aBd, za svaku nedoumicu tu smo...samo pitaj user posted image

Skafander je  kao pingvin, tamno plavo i bijelo i narandzaste šapice i kljun na kapi ima, of debelog flisa i velura,ako joj se svidja dala bih joj maybe i jeftinije jer je skup pravo pa bih nama kupila kupila manji. Eto Amam, ako si za ideju od  Male_sa....user posted image

A vidjoh sadda ste uzeli manji pa bih mogli nesto skontat, meni je ovog pravo zao jer je divan, ma predivan plus sto je bio 75 KMuser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 19.11.2011 9:01:46 >

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 31787
19.11.2011 8:59:56   
sweet insanity
Jutrooouser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31788
19.11.2011 9:06:14   
palachinken
Nama puna četiri mjeseca! A ko juce sam kontala jesu li ovo lažnjaci ili me prave kontrakcije drmaju user posted image

mala_sa, ti pravi poduzetnik user posted image Kako ona uveza transakciju user posted image

medi, želimo vam brz oporavak user posted image

lejlaKa, idemo nas oboje,valjda cemo ostati na nogama user posted image Ako ništa, imam sveki, njoj je cijelo njihovo tadnjasnje selo dolazilo da brine o djeci poslije sunećenja user posted image

Hvala vam na bodrenju i lijepim željama user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31789
19.11.2011 9:17:42   
lepetetka
Jutroooooo! I opet nigdje nikoga, pa gdje ste žene????
Odoh i ja vala, da popijemo kaficu i doručkujemo pa odosmo kod mojih na ručak user posted image evo ova moja melje u 16, baš je nešto vesela od jutros...
Palačinko i od mene ti sretno da aBd hairli prođe , kod nas nismo išli ni mm ni ja, samo nam rekli dođite za 15tak minuta, mi došli dijete obučeno, drži ga sestrica, a on nam se smije, duša draga...ja kontala nisu ga ni osunetili user posted image , tako da sve će to biti dobroi za koji dan ćuna će biti user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 31790
19.11.2011 9:19:25   
bint
jutrooooo
mi uzasno puno slinimooooouser posted image sta vi koristite za nosic????bas mi ga zaooo
lijep pozz za sve i ljubite svoje bebice user posted image

Neposredna veza do poruke: 31791
19.11.2011 9:20:19   
animagical
jutrouser posted image

lejla, prihvatam ruzenjeuser posted image
vidim da ima vecih problema, krsta su me ukocila, ne mogu da maknemuser posted image valjda to tako ide i treba...
a kad dan krene divno, tako i nastavi... nestalo mi nekih lijekova, a vikend, ne radi dip, a ovi mi ne daju novu turu kazu ne znamo dozu user posted image a i u pravu su oni...nego se ja lijenim da uradim nalaze...sad idem prevrnuti cijelu kucu ne bih li gdje izrovila dvije tablete...mozda mi je kad ostalo u kakvoj torbi...

Neposredna veza do poruke: 31792
19.11.2011 9:20:53   
bint
palachinken srenooo!!!sve su ti rekel lijepo zenice,dakle no sikirikiiii bude bolje nego sto mi mislimo hBuser posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 31793
19.11.2011 9:21:23   
animagical
palacinko da vam je sretno u pon! sva sam se najezila...

Neposredna veza do poruke: 31794
19.11.2011 9:27:03   
palachinken
animagical, imas li deep relief ili konjski gel da te neko namaže?Termofor na leđa, masaža, vruć tuš (ako možeš do tušauser posted image ) Ja sam se u dobar čas opametila pa stavim jastuk ili srolan jorgan iza leđa dok dojim jer me počelo kuckat u krstima.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 31795
19.11.2011 9:27:12   
mimikimi
jutro i od nas

napokon i mi ranije ustaleuser posted image
danas idemo u obilazak nani do sutra navecer pa uzivancija da i mi malo odmorimo

za nosic mamino mlijeko ako dojis i sprej sterimar ja sam s njim bas zadovoljna
prije uzimala aqua maris kapi pa nezgodne za stavit

lijep poz svima i pusa od nasuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 31796
19.11.2011 9:29:46   
mimikimi
vidim palachinken ima sunet pa zelimo vam sve najbolje ajde i to ce proci kako treba ako Bog da
user posted image samo smireno

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 31797
19.11.2011 10:05:27   
sweet insanity
palacinko, sretan mali rodjendan!user posted image Tacno ka da smo jucer kontrakcije cekaliuser posted image

Sretno na sunetu, kad idete?

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 31798
19.11.2011 10:09:49   
Super Beba
Palachinken - malom ninji sretna 4 mjeseca, da bude zdrav, sretan i nasmijan :)
animagical - ako dojiš, ne smiješ koristiti maze poput deep relief-a i voltarena...eventualno se raspitaj za arnika gelove, ali isključivo na biljnoj bazi...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 31799
19.11.2011 10:14:54   
animagical
ma sutim i trpim..jos mi se ovaj mis uneredi bukvalno do vrata pa sam morala i to da rjesavamuser posted image  

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 31800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1270 1271 [1272] 1273 1274   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1270 1271 [1272] 1273 1274   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *