Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 18.11.2011 19:09:54
bambi7
IZVORNA PORUKA: animagical
nisu se jos otegle, samo bodu u oci
hahah ma kako ne bodu, a ja sam mala pa od cijele slike samo cicke vidis. Haj sad je hladno pa im zadam malo kamuflaze, al zato kad trebam dijete nahraniti negdje vani nikad doci do njih... Bar ne upada stomak toliko u oci hehehe
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 18.11.2011 21:44:15
Medi_87
vece. evo da se makar malo javim, M i ja smo bolesni pa mi vala nije ni do cega smoreni smo oboje totalno Jelo ne znam sta pametno d ati akzem, imali smo iskustva uzas zivi, smao d abrzo prodje ne znam sta ti dallje slijedi vjerovatno neka antibiotska terapija, Palačinko sretno sa sunecenjem da aBd prodje sto bezbolnije
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 18.11.2011 21:45:29
mala_sa
Vece i od nas... mm se evo "trudi" uspavati A - daje mu hapu - a ovaj 1001 vrisak i osmijeh mu uruci
Joj ja sam se bila takodjer sama sebe prepala poslije poroda, uhh kad se sjetim, ali evo sad 6mj poslije imam cak i manje kila nego kad sam ostala trudna...u trudnoci dobila 13kg, a sad smrsala 17kg Ja sam ubijedjena da je A dojenjem svu masnocu uzeo sebi, jer sam ja bas puno jela i cokolade i svih slatkisa koji bas debljaju...
Pa Sweet ako je skafander neutralne boje i ako se svidja Amam pitaj je da joj ga prodas, pa vi sebi kupite drugi...ha ja, njima ce svakako biti super broj
Palachinko da sve prodje hairli sa sunecenjem aBd, za svaku nedoumicu tu smo...samo pitaj
< Poruku je uredio mala_sa -- 18.11.2011 21:46:46 >
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 18.11.2011 22:00:49
lepetetka
Nigdje nikoga, svi pobjegli Ja stavih E u krevet valjda je zaspala.....naradila sam se danas svašta nešta,bem ti kuću uvijek posla, najrahatnija sam kada odem negdje samo tada mirno mogu sjedim, a u stanu sjedim i smišljam šta mi je sljedeće raditi, glupo žensko!!!!! Jelo pa dokad više? E baš te se svezala baja, nemam riječi...Želim da što prije prođe Medi i vama sve najbolje!! Maglaj mum dijete ti rođeno kd i ja, i od naše Medi bebac, i od naše Sunce koja se ne javlja odavno, sjećam se kad sam ih pratila na temi :)))
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 18.11.2011 22:40:02
Amam
Vece... Mi imaali goste,pa se E unervozio hoce da pajki i nesto ka da ga stomak boli . "Mislim" da cak ima i proljev danas je imao tri jako rijetke i obilne stolice koje ne bi mogle stati ni u pelenu za odrasle . MM isao do binga i kupio E skafander disney 74 br i na knap mu je,jos se omisljam sta cu s njim ,jer nema veceg.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 18.11.2011 22:51:06
Amam
Joj Jelena nemati nista pametno za reci osim ,pa sta sad,neki antibiotik ili . Cinko joj znam kako ti je,ali vjeruj sve je bolje dok su manji,brzo se oni oporave. Sweet i vi imaate muke sa skafanderom,samo suprotnu od nase.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 18.11.2011 23:54:31
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical
ja sam sebi bila taman prije trudnoce imala sam nekih 65 kg na 174cm i tanke ruke, struk sezdesetinestositno a sad kad vidim slike hocu da placem na vagu ne stajem, ali nije mi sad vec toliko u kilama koliko u imam osjecaj rasklimanim kostima...
HALOOOOO (ovo se odnosi na sve koje komentarišu trenutnu kilažu osim sweet insanity, njoj je veto na tu temu!), niste ih nabacile za dva mjeseca nego za 9. Pa dajte sebi makar godinu da ih skinete! Ozbiljno sam ljuta i ozbiljno ružim
I to vam je zato što ste prije trudnoće bile premršave
Palachinken, sunet ti je "tresla se gora, rodio se miš", posve te razumijem. Dva sam mjeseca provodila sistematsko istraživanje svega vezanog za proceduru. Jedino još nisam prisustvovala, ali sam poslala muža koji se onesvjestio. Tako da, s Božijom pomoći i hajrom, sve se to jako brzo predevera. A njima što su manji to lakše prođe.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 8:57:42
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Vece i od nas... mm se evo "trudi" uspavati A - daje mu hapu - a ovaj 1001 vrisak i osmijeh mu uruci
Joj ja sam se bila takodjer sama sebe prepala poslije poroda, uhh kad se sjetim, ali evo sad 6mj poslije imam cak i manje kila nego kad sam ostala trudna...u trudnoci dobila 13kg, a sad smrsala 17kg Ja sam ubijedjena da je A dojenjem svu masnocu uzeo sebi, jer sam ja bas puno jela i cokolade i svih slatkisa koji bas debljaju...
Pa Sweet ako je skafander neutralne boje i ako se svidja Amam pitaj je da joj ga prodas, pa vi sebi kupite drugi...ha ja, njima ce svakako biti super broj
Palachinko da sve prodje hairli sa sunecenjem aBd, za svaku nedoumicu tu smo...samo pitaj
Skafander je kao pingvin, tamno plavo i bijelo i narandzaste šapice i kljun na kapi ima, of debelog flisa i velura,ako joj se svidja dala bih joj maybe i jeftinije jer je skup pravo pa bih nama kupila kupila manji. Eto Amam, ako si za ideju od Male_sa....
A vidjoh sadda ste uzeli manji pa bih mogli nesto skontat, meni je ovog pravo zao jer je divan, ma predivan plus sto je bio 75 KM
< Poruku je uredio sweet insanity -- 19.11.2011 9:01:46 >
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 9:06:14
palachinken
Nama puna četiri mjeseca! A ko juce sam kontala jesu li ovo lažnjaci ili me prave kontrakcije drmaju
mala_sa, ti pravi poduzetnik Kako ona uveza transakciju
medi, želimo vam brz oporavak
lejlaKa, idemo nas oboje,valjda cemo ostati na nogama Ako ništa, imam sveki, njoj je cijelo njihovo tadnjasnje selo dolazilo da brine o djeci poslije sunećenja
Hvala vam na bodrenju i lijepim željama
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 9:17:42
lepetetka
Jutroooooo! I opet nigdje nikoga, pa gdje ste žene???? Odoh i ja vala, da popijemo kaficu i doručkujemo pa odosmo kod mojih na ručak evo ova moja melje u 16, baš je nešto vesela od jutros... Palačinko i od mene ti sretno da aBd hairli prođe , kod nas nismo išli ni mm ni ja, samo nam rekli dođite za 15tak minuta, mi došli dijete obučeno, drži ga sestrica, a on nam se smije, duša draga...ja kontala nisu ga ni osunetili , tako da sve će to biti dobroi za koji dan ćuna će biti
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 9:20:19
animagical
jutro
lejla, prihvatam ruzenje vidim da ima vecih problema, krsta su me ukocila, ne mogu da maknem valjda to tako ide i treba... a kad dan krene divno, tako i nastavi... nestalo mi nekih lijekova, a vikend, ne radi dip, a ovi mi ne daju novu turu kazu ne znamo dozu a i u pravu su oni...nego se ja lijenim da uradim nalaze...sad idem prevrnuti cijelu kucu ne bih li gdje izrovila dvije tablete...mozda mi je kad ostalo u kakvoj torbi...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 9:27:03
palachinken
animagical, imas li deep relief ili konjski gel da te neko namaže?Termofor na leđa, masaža, vruć tuš (ako možeš do tuša ) Ja sam se u dobar čas opametila pa stavim jastuk ili srolan jorgan iza leđa dok dojim jer me počelo kuckat u krstima.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 10:09:49
Super Beba
Palachinken - malom ninji sretna 4 mjeseca, da bude zdrav, sretan i nasmijan :) animagical - ako dojiš, ne smiješ koristiti maze poput deep relief-a i voltarena...eventualno se raspitaj za arnika gelove, ali isključivo na biljnoj bazi...