|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1269 1270 [1271] 1272 1273   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
18.11.2011 16:36:11   
palachinken
animagical, vjeruj i kod mene je M znao tek oko 11 na spavanje, jer se budio iz dnevnog sna oko 7-8. Sad se spustila granica, dnevni oko 5-6, nocni oko 9. Naravno, ima izuzetaka. Sinoc je recimo mislio da je Nova godina user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31751
18.11.2011 16:39:35   
animagical
A je jutros ustao u pola 8 pa spavao od 9-11 i oko 14h jedan satic  i to je sve...dabogda da vise zaspi do ponoci...bas je nekako izgubio red skroz

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31752
18.11.2011 16:41:56   
bebix
i ja sam pokusala...budala jauser posted image to ti muz semir jeluser posted image moze biti da je do toga ,znam ja jednog semirovog sina koji je bio isto nocobdija...doduse moj nije nocobdijin pa opet nece da spavauser posted image

user posted image user posted image  a mislim da je to do toga i sto su djecaci, curica od moje seke spavala uvijek ko velika, a nema jos dvije godiniceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31753
18.11.2011 16:52:19   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

A je jutros ustao u pola 8 pa spavao od 9-11 i oko 14h jedan satic  i to je sve...dabogda da vise zaspi do ponoci...bas je nekako izgubio red skroz

Pa dobro, to je 3h dnevnog sna, dosta user posted image

bebix, ma imas bebe koje spavaju i one druge user posted image Kod mene je djecak, pa je od samog rodjenja bio spavalica. Zaspi oko 21h, dize se oko 8. Ima jedan prijepodnevni oko 11-12h i onda jos jedan oko 15-18h. To zasad user posted image Da se ne lazemo, i ja sam spavalica, mogla bih stalno sovit, ima tu i genetike. Samo da na mm ne okrene, on opet smatra spavanje gubitkom vremena.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 31754
18.11.2011 16:55:16   
maglaj_mum
Kod mene je djevojcica pa ne spava nikako...preko dana par puta po pet minuta, a uvece bi se samo igrala...U bilo koje doba noci kad se probudim ona se smije i igra se sa zavjesom...user posted image

02.03.2011. (mamino sunce doslo na svijet)

Prije braka imao sam šest teorija o odgoju djece. Sada imam šestero djece i nijednu teoriju

Neposredna veza do poruke: 31755
18.11.2011 16:58:59   
Anoniman
Hvala vam drage moje...
Sto se tice spavanja ja sam tu stroga i disciplinovana. Ana mi je do 15mjeseci svako vece u osam lijegala i to joj se znalo, kao sat. Sad isto tako Luku sam navikla, svako vece u osam spavanjac, a Ana je pomjerila za deve-pola deset jer dok njega namirim onda mi slijedi njeno kupanje, vecera, spremanje za spavanje. Sinoc sam je npr stavila u 9.15 u krevet i bila je budna do 11h gotovo, ali joj nema dizanja iz kreveta, ubacim joj igracku i igra se dok ne zaspi.

(odgovor članu maglaj_mum)
  Neposredna veza do poruke: 31756
18.11.2011 16:59:17   
animagical
a nocu seb budi po 4 puta pa sve skupa ne naberemo 9-10 sati i dnevnog i nocnog sna...nje meni tesko ali kontam umoran je vise

(odgovor članu maglaj_mum)
Neposredna veza do poruke: 31757
18.11.2011 17:02:13   
palachinken
I ja sam nastojala da ga uredim sto se tice spavanja, ali i on je bio voljan da suradjuje. Navece smo znali biti po 2h u polumraku u sobi, on doji pa se mazi, pa opet doji, ali nema svjetla, tv-a, nosanja, igranja. Naravno, uvijek postoje dani u kojima se poremeti, ali zadovoljna sam ovim.
Jedino je "problem", ne meni ali bit ce mojoj mami kad ga bude cuvala user posted image , sto on zaspi jedino dok doji. Ljuljanje, nosanje ili spustanje u krevetic ne pali, nego samo sika u ustima.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31758
18.11.2011 17:07:57   
animagical
a da proba da ga uspava sebi na prsima? A. tako zaspi na mm...dva kruga po kuci uz ssssssssshhh i gotov...doduse to samo po danu

Neposredna veza do poruke: 31759
18.11.2011 17:10:21   
palachinken
Sve sam ja njoj rekla kako je, a ona kaze, "nista se ti ne brini, moje je da se borim s njim" ionako jedva čeka. Doduše, uspijevao je zaspati tako u rukama, ali bas kad bude premoren, pa eto, ima nade.
Ma joj, ko zna sta ce se u naredna 2mj desiti.

Neposredna veza do poruke: 31760
18.11.2011 17:13:36   
animagical
ma naviknu djeca zacas novi rezim, kako u vrticu svi steknu iste navike jela i spavanja? a jelo, spustila bih i ja u krevet, tj spustala sam..ali za minut ide plac, zakasljavanje od suza...ne mogu ja te metode cry out-a na malenomuser posted image ok ako beba malo negoduje ili nikako...ali vristanje ne mogu da slusam

Neposredna veza do poruke: 31761
18.11.2011 17:23:43   
sweet insanity
Da mahnemo. Stigo nam je skafander , a i slinavci sa baby saurus ali ne da je velik nego je pre prevelik, mislim da ce joj moci naredne 3 godine. Meni je objasnjeno da 80 treba da joj je malo velik a ne ovoliko no eto, imamo za dvije naredne zimeuser posted image Al mi zo jer je skup al et , necu se sad nervirat.

Zao mi jemalenog Vedada joj, ne daj Boze nikomeuser posted image

Jelo, pa opet fu*kin' mrsa??? Imal sanse da se to "iskorijeni" kako, ccc joj da hoce i vas vise problemi popustit!!!!

Neposredna veza do poruke: 31762
18.11.2011 17:55:37   
palachinken
...

< Poruku je uredio palachinken -- 18.11.2011 18:04:13 >

Neposredna veza do poruke: 31763
18.11.2011 18:04:48   
palachinken

ma naviknu djeca zacas novi rezim, kako u vrticu svi steknu iste navike jela i spavanja? a jelo, spustila bih i ja u krevet, tj spustala sam..ali za minut ide plac, zakasljavanje od suza...ne mogu ja te metode cry out-a na malenomuser posted image ok ako beba malo negoduje ili nikako...ali vristanje ne mogu da slusam

Ja ni ne pokusavam. Zaspat ce sam kad bude za to spreman.

Neposredna veza do poruke: 31764
18.11.2011 18:08:18   
animagical
uh...evo sam se renovirala...cak i kosu ispeglalauser posted image prvi put u dva mjeseca, do sad sam bila cupa loknasta... cekam tjesto za pizzu da nadodje i razmisljam o kilamauser posted image kad se i da li se ovo vrati idokle?? nekako sam postala savim drugacije gradje nego prije...prije me imalo samo na donjem spratu, noge i guza a sad me ima u stomaku i preko ledjauser posted image i po rukama... a to sam vazda mrzila, siroka ledja i jake rukeuser posted image   nije stvar masnih naslaga na istim, nego mi se nekako kosti rasirile i ruke nabildaleuser posted image sva sam pih... i struk...uh...

Neposredna veza do poruke: 31765
18.11.2011 18:17:13   
sweet insanity
A ja izgledam bolje neg prije poroda, imala sam premalo kila i sad sam si taman, stomaka nema, jedino celulit treba razorit na guzi i bedrimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 31766
18.11.2011 18:25:03   
animagical
ja sam sebi bila taman prije trudnoceuser posted image imala sam nekih 65 kg na 174cm i tanke ruke, struk sezdesetinestositno a sad kad vidim slike hocu da placemuser posted image user posted image   na vagu ne stajem, ali nije mi sad vec toliko u kilama koliko u imam osjecaj rasklimanim kostima...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31767
18.11.2011 18:33:58   
bambi7
eh tugo moja, kad vidim slike prije trudnoce dodje mi da placem!i haj sto ima viska nego sto ne spadaaaaa...Prije spucam pola kg sladoleda, ma nista, a sad se vode napijem i napusem se. Ja saaanjam svoju staru kilazu..
I jos ove (.) vazda grandiozne, nekad mi nedostaju moje maleneuser posted image user posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 31768
18.11.2011 18:37:17   
animagical
IZVORNA PORUKA: bambi7

eh tugo moja, kad vidim slike prije trudnoce dodje mi da placem!i haj sto ima viska nego sto ne spadaaaaa...Prije spucam pola kg sladoleda, ma nista, a sad se vode napijem i napusem se. Ja saaanjam svoju staru kilazu..
I jos ove (.) vazda grandiozne, nekad mi nedostaju moje maleneuser posted image user posted image user posted image

i meni, s ovima ne znam da se ponasam, lete na sve straneuser posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 31769
18.11.2011 18:40:03   
palachinken
Fino ih zabaciš za uši i riješen problem.user posted image

Neposredna veza do poruke: 31770
18.11.2011 18:49:45   
animagical
nisu se jos otegle, samo bodu u ociuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31771
18.11.2011 18:50:43   
palachinken
Upravo sam narucila dijete za sunećenje. Tačno me trema uhvatila.

Neposredna veza do poruke: 31772
18.11.2011 18:55:42   
sweet insanity

ja sam sebi bila taman prije trudnoceuser posted image imala sam nekih 65 kg na 174cm i tanke ruke, struk sezdesetinestositno a sad kad vidim slike hocu da placemuser posted image user posted image   na vagu ne stajem, ali nije mi sad vec toliko u kilama koliko u imam osjecaj rasklimanim kostima...

Ja sam malo i visocija, za 1 cm il 2 i sad imam 60 a imala sam 55, ostala trudna sa 60 , malo se nako ugojila, smanjila izlaske s cojkom prije trudnoce i eto ti 5 kila i onda trudnoca i eto me sad na predtrudnickojuser posted image

Joj Palacinko, je ne znam kako vi to za sunecenje,mene trema od vakcina akamol od tog!

Neposredna veza do poruke: 31773
18.11.2011 18:56:29   
animagical
uhuser posted image i mene a mi necemo jos

Neposredna veza do poruke: 31774
18.11.2011 19:09:20   
palachinken
Ja stvarno nisam dramibaba, neke stvari se moraju obaviti, tipa vakcine i sunećenja. Malo mi je frka, ovo su oni momenti gdje pušači lijepe jednu na drugu, a ja cu grist plastične kašičice. user posted image Slušat ćemi šta doktor kaze i nadat se najboljem.

Neposredna veza do poruke: 31775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1269 1270 [1271] 1272 1273   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1269 1270 [1271] 1272 1273   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *