Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Noa, puši ti, puši...u hladnom... tako celicis jajnike
ko zna imam li ih ikako joj moram na remont a strah me svi dolaze s pricama da puno mlađih zena ima rak ja sam prestravljena i dabogda da ne cvrknem do pregleda
IZVORNA PORUKA: dadada e sad kad rose spominje oftalmologa...meni opet oko "skace"...to mi se relativno cesto desava...sto moze biti ...nerv njaki...jel'' de
je li ti oko skače ili kapak ... more bit da je nerv možda nervus opticus
sta ima? kako su djecica? moja spava, napokon malo mira i tisine
blago tebi moj i sad budan, skače sa kreveta na pod, izluđuje me, da mi je doživit da mi dijete zaspi u 20h ili 21h. On nas uspava, te mi i ne znamo kad on zaspi
IZVORNA PORUKA: dadada e sad kad rose spominje oftalmologa...meni opet oko "skace"...to mi se relativno cesto desava...sto moze biti ...nerv njaki...jel'' de
je li ti oko skače ili kapak ... more bit da je nerv možda nervus opticus
kapak...kapak ...cak se i vidi...ko kakva budala...trepcem
al stvarno na moju djeluje tako i bilo me malo strah juce mm vec govori da bi joj mogli nastaviti davati u ''kriznim'' situVacijama
sjeti me na dom za vjesanje kad pivo daju djeci
pa znas li ti da su prije zene na selu jadne morale raditi, pa djeci kuhale mak i davale da spavaju dok su one na njivi ovo je ziva istina ja pitala jednu zenu..
zato moja nena prica kako smo mi kao male kod nje znali spavati po 3 sata po danu , uvijek sam mislila da preuvelicava, hajd sad znaj sta nam je mutila
pa znas li ti da su prije zene na selu jadne morale raditi, pa djeci kuhale mak i davale da spavaju dok su one na njivi ovo je ziva istina ja pitala jednu zenu..
daj recept ...to je za mene dobro
samo nemoj štrudlu napraviti
predozirat ću se ne smijem ...s obzirom kako kipe iz tepsije ne smijem ni zamisliti koliko bi ja maka dozirala
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
pupak Alisa.
Sta ste uradile sa pupkom koji je otpao vasoj bebi?Neko kaze da ga treba baciti niz vodu ili,,, sta vec ili su to samo jos jedne gatke.pa me interesuju vasa iskustva.
Bacili niz vodu (27%) Nesto drugo (73%)
Broj svih glasova: 73
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!