|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
16.11.2011 13:13:37   
Anoniman
Hanady mi smo presisali 2 godine tako da mislim da nema problema al sad mi je lakse kad si ti napisala da dajesuser posted image znam da se ti trudis prirodno al ipak treba ponekad posegnuti za medikamentimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 826
16.11.2011 13:14:07   
taurus
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: doublemum

UP
Noa -ja nisam, nadam se da će neko odgovoriti

gdje je ona taurus sad kad mi trebauser posted image user posted image user posted image ili ninauser posted image

ja sam tu kad god ti trebamuser posted image , samo me ne vidišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 827
16.11.2011 13:15:53   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image hvala,hvala svima ja nekako uvjek volim pitati kad nisam sigurnauser posted image
taurus bila sam u iskusenju da te trazim na onoj temi o ''organima''user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 828
16.11.2011 13:19:00   
bananica
IZVORNA PORUKA: taurus

rinostop sirup se može davati djeci od 2. godine života i nemate razloga za zabrinutost
najviše sadrži paracetamola, a zatim pseudoefedrina koji odlično otčepljuje nos i olakšava disanje i klorfeniramina koji zaustavlja curenje nosa i djeluje antialergijski
ja nikada nisam u kući bez rinostop sirupa i bezbroj puta sam R spasila od antibiotika baš sa ovim sirupom
danas mi je E baš začepljenog nosa da je veća i ona bi dobila svoju porcijuuser posted image

da ga i ja ukljucim onda iako ne slini, moja je pocela kihati i kasljati, nije suhi kasaljuser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 829
16.11.2011 13:19:05   
taurus
ma znaš da ja te teme izbjegavam, ali moram ponekad koju da ubacimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 830
16.11.2011 13:20:07   
bananica

Hanady mi smo presisali 2 godine tako da mislim da nema problema al sad mi je lakse kad si ti napisala da dajesuser posted image znam da se ti trudis prirodno al ipak treba ponekad posegnuti za medikamentimauser posted image

nije ti bilo lako kad sam ja rekla da ga moja drugarica dajeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 831
16.11.2011 13:22:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica

nije ti bilo lako kad sam ja rekla da ga moja drugarica dajeuser posted image user posted image user posted image

ma nisu mi ove preporuke prijatelj od prijatelja siguruser posted image user posted image user posted image user posted image cekala sam da netko kaze jesam JAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 832
16.11.2011 13:23:04   
bananica
Hanady, cini mi se da si ti pisala o sirupu sa lovorovim listom i medom, je li to za iskasljavanje??? stavi recept pleaseeee

napravila sam joj jutros caj od luka i jabuke, secer i mlijeko s malo putera ce joj mama danas davati eh jos i taj sirup bi mi dobro dosao

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 833
16.11.2011 13:24:01   
bananica

ma nisu mi ove preporuke prijatelj od prijatelja siguruser posted image user posted image user posted image user posted image cekala sam da netko kaze jesam JAuser posted image user posted image user posted image

nista znaci haveriuser posted image user posted image , pa isto ti to dodje, bitno je da je neko daouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 834
16.11.2011 13:24:26   
Anoniman

Hanady, cini mi se da si ti pisala o sirupu sa lovorovim listom i medom, je li to za iskasljavanje??? stavi recept pleaseeee

napravila sam joj jutros caj od luka i jabuke, secer i mlijeko s malo putera ce joj mama danas davati eh jos i taj sirup bi mi dobro dosao

lovorov list i smeđi seceruser posted image sad ce hanady to iskopatiuser posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 835
16.11.2011 13:26:24   
bananica

lovorov list i smeđi seceruser posted image sad ce hanady to iskopatiuser posted image user posted image

nadam seuser posted image , bas mi nije jasno da dijete pocne prvo kasljati, bez da slini il nesto drugo, nekako mi nelogican redoslijeduser posted image

treba li nama Rinostop? sta mislis noa?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 836
16.11.2011 13:26:52   
hanabanana
Ja sam uzela Rhinostop prije par godina, takve sam grčeve u stomaku dobila da sam mislila da ću crknuti.

Od tada, paracetamol i mirna bosna.

Djeci isto tako sirup - paracetamol.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 837
16.11.2011 13:29:55   
bananica
paracetamol i kada nema temperature ili??

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 838
16.11.2011 13:30:01   
koka i po
rhinostop moja djeca ne podnose(a cula sam i vecina drugih pa cak i odraslih).umrtvi ih i uspava.pa eto ti odluci

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 839
16.11.2011 13:30:39   
Anoniman
bananice uzmi ga ti za svaki slucajuser posted image mozda proslini dok ti kuci dođes,kod nas je prvo bio zacepljen nosic,pa curenje,pa pojacano curenje pa kihanjeuser posted image user posted image user posted image nebi da dođemo do kašlja i temperature ako je moguceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 840
16.11.2011 13:31:04   
chuci
250 gr smeđeg šećera
4 lovorova lista
vode da potopi
par minuta da vrije nakon što provri

daje se po potrebi, maloj djeci nisam 100 % sigurna ali mogu do dvije supene kašike na dan

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 841
16.11.2011 13:31:37   
Lady26
Chuci, sta bi sa tetom i vama, sve ok? Kako si ti user posted image  user posted image ?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 842
16.11.2011 13:32:11   
bananica

bananice uzmi ga ti za svaki slucajuser posted image mozda proslini dok ti kuci dođes,kod nas je prvo bio zacepljen nosic,pa curenje,pa pojacano curenje pa kihanjeuser posted image user posted image user posted image nebi da dođemo do kašlja i temperature ako je moguceuser posted image

to mi je nekako logican redoslijed, al prvo kasalj, pa kihanje , khmuser posted image , al eto svasta se desava, sad sam zvala tatu da ga kupi , nek ja imam i to

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 843
16.11.2011 13:33:24   
hanabanana

paracetamol i kada nema temperature ili??

H. ima 7 godina, ako ima tem. dam joj 2 supene kašike.
Ako nema tem. ali joj nos curi i sluznica otečena, pred spavanje dam 1 kašiku, toliko da opusti sluznicu.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 844
16.11.2011 13:34:00   
bananica
IZVORNA PORUKA: chuci

250 gr smeđeg šećera
4 lovorova lista
vode da potopi
par minuta da vrije nakon što provri

daje se po potrebi, maloj djeci nisam 100 % sigurna ali mogu do dvije supene kašike na dan

hvalauser posted image

koliko dugo moze stajati? drzi se u frizideru?

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 845
16.11.2011 13:37:23   
Anoniman
bananice ja ga nisam drzala u frizideru nego u kuhinji na radnom stolu.. ne ispane ga puno i brzo se potrosiuser posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 846
16.11.2011 13:38:42   
bananica

bananice ja ga nisam drzala u frizideru nego u kuhinji na radnom stolu.. ne ispane ga puno i brzo se potrosiuser posted image

user posted image
e jos mi reci, je li joj dajem dok sve ne potrosim?znaci bez obzira da li je kasalj prestao?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 847
16.11.2011 13:39:51   
bananica
i jos ovo pa prestajem, lovorov list kupim onaj sto ima u svakoj prodavnici, u kesici???suhi? 

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 848
16.11.2011 13:40:58   
chuci
bananice može stajati čini mi se dva tri dana

ja nakon dva dana pravim novi za svaki slučaj

često napravim još manju mjeru od ove, ovo je ionako polovina mjere koju sam našla ovdje na forumu

ja sam ga držala u frižideru, ne znam da li mora stajati tamo

obični lovorov list, iz kesice, koji imaš

< Poruku je uredio chuci -- 16.11.2011 13:41:45 >

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 849
16.11.2011 13:44:38   
Anoniman

user posted image
e jos mi reci, je li joj dajem dok sve ne potrosim?znaci bez obzira da li je kasalj prestao?

ja sam ga pila dok kasalj nije prestaouser posted image nisam ga Noi davala hb

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *