Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a ti si zeno musko jesi ti vidjela ili namjerno drzis ovaj znak
bila je...vjerovatno je jos uvijek ...samo sto kod mene i nema bas nekog izbora...ili ja se nisam bas zarovila...moracu do grada...kontam...mozda sutra
a za simbol znam ...ja sam musko zarobljena u zenskom tijelu
a ti si zeno musko jesi ti vidjela ili namjerno drzis ovaj znak
To joj je "maska" na temama Seksualnost
e tajra ja sam od veceras ljuta na nju nece prijateljicama da napravi po kipić
ma bjaz...vidim da su nam poceli postove brisati pa da se beze ne nerviram ...napravicu ja vama po jedan mini za miljea ...ovaj je veci...onako...pozamasan
mala...mozemo...samo moram skontati kad cu...ili prekosutra...pa onda da se nadjemo u gradu...isto moram skontati da li ranom zorom ili nakon sto se A. ustane a to je iza 5...pa kontam da ce biti kasno...hmm...haj skontam pa se dogovorimo kako i tebi odgovara
Evo i nas..E je doručkovao..sad kafa i zeleni čaj s Jasminom ..pa lagano.. E mi navečer zaspe oko 20h..i večerima se budi oko 2..da se igra..ne palim svjetlo..ali on dođe do igračaka..malo hm..oko 1h se poigra i nastavi.. Slomi me to buđenje..Inače sam čvrstog sna..
jurooo raja jese se naspavale ,ja slabo veoma slabo Adi ope usao oko 4 doslo mi da ga napolje izbacim na onu hladnocu i onda skontam dijete se bacilo na mamu,ja nikad nisam volila spavati....Kontam sto se nije bacio na cacu ili tetku ....Jedva cekam dec idemo u zimski zoo,napravili atrakcije za djecu ai da vidimo zivotinje sa zimskim krznima,ja se zaljubila u nas zolosaki vrt,svaki dan bi isla....Pa Bozic,nova godina,kontam da kitimo jelku ali pored Adija sumnjam da ce prezivjeti....
Kako su bolesna djecica??? Jelena posalji tu koju kiflicu Dadada gledam te na slikama ti ko djevojcica izgledas,svaka cast.... I vi ostale izgledate super ....