Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
marina...hvala volim se maziti i dan danas...pa je valjda to "razlog" ...pita mene tata cesto kad mislim odrasti blago vama za zoo...ja sam jednom u svabi bila u pravom zoo-u...ogromnom...nevjerovatno nesto...sve nakon toga izgleda ko mucilista a ne zoo
i ovaj je super napravljen pingvini i neznaju da su u Danskoj,bas ko pravi antartik,smrznemo se unutra li vrijedno svake ledenice...Wc me odusevio ,koje ideje ljudi napraili,svaka vrata su obojena u sare neke zivotinje,iznad umivaonika imaju male staklene kutije sa izmetom zivotinja i info kako sta kada...Slike kako se ziotinje kupaju Za djecu do 3godine posebno igraliste ....Karta je nekih 40 km ali vrijedna svake pare .... Ima slike na nasim fotografijama ,sam postavila sliku majmuna veveran,kod njih mozes uci u nije kavez ec ogroman prostor,prosetas ,nisu agresivni ali se mora drzati odstojanje...Ti hodas oni sreeetaju oko nogu dole...Ja sam bila davno u berlinu u zoloskom ,strava Iduce godine ga vodim u Cph u akvarijum,
Igor redovno ima jedno budjenje gdje hoce da hoda po sobi, sinoc je krenuo da skace iz kreveta ali sam ga uspjela vratiti sa jednom flasom mlijeka.
a u mannheimu u njemackoj imaju divan zoo i pingvini su u otvorenom bazenu ima samo mala ogradica izmedju tebe i njih i ti njih onda gledas kako ih hrane kad je vrijeme, premedeni su. aBd otici ce mali Mujica opet tamo sa svojim pilicima
a dadada ma mi cemo je probati staviti na komodu opet ako bude previse belaja skinemo i gotovo, a kugle su svakako iz merkatora, kakve crne staklene nemam ja to,meni je samo bitno da jelka ne krene letiti po sobi
mi smo kupili veliku jelku...kad je D. za radiator veze nema sanse da leti ...jedva je kasnije odvezem ...a staklene kugle...to su nam staaaaaaaaaare kugle...ja mislim da ima jos i onih iz djetinstva mojih staraca i njih je bezbroj vec otislo...nazalost...a ono sto je ostalo cuvam...hebiga...to ti danas dodje prava vrijednost...prije dvije god. kad sam bila kod tate u medjarskoj bilo ih je za kupiti na standovima...po jedna kugla u kutiji...kostale su oko 100km ...sto nije nikakvo cudo...ipak je svaka unikatna...zivjela plastika ...e i dobre si one kao oblozene koncem...moguce cak da je svileni konac...one se 100% nerazbijaju...ima ih kod kineza
jutro evo glasali smo za A,ljepotica mala a rafiju smo vec ranije lajkali mame reklamirajte se malo vise i na ostalim temama
marinci draga preostaje nam samo strpljenje izgleda,ali sad mi je iskreno lakse kad cujem da ima jos pisonja
nama juce dosao maleni cukica,avlijaner je ali kako je samo sladak istrcasli smo se i izigrali sa njim,A napokon spavao po danu koliko se izmorio..... odusevljen je cukicom, uopste se ne boji Uspjeli smo i mm smuntati da ostane
Cekam da me zovne sofer,ne brini bice na vrijeme lutko....
ne sumnjam.... al moradoh upitati ne da mira hihihi...
Snimit cu Adija da vam pokzem nesto ,majke mi mile nisam ga ja naucila niti tetka odakle mu to pojma nemam,ali vidjeces piseva...Kazem mu ja razbit ce te Lanin tata...On se samo smije...Pricala mu ja kako saljemo poklon curici jednoj i kad ga piatmo gdje cura ljubi pokaze prsicem na obraz,a pitam gdje ce Lana poljubii pokaze prstom na usta... Prvi put sam mislila zezno se ali sad redovno pokazuje na usta...
ranije smo ustali, doruckovali...uh Marina, imali smo i mi tih prijenosa, kad smo prestali dojiti i dobili cetvorke i trojke dijete se malo civilizovalo (ali, samo sto se spavanja tice )
Ja ne volim zoo, niti kicenje jelkica, pa neJmam sta pricati sa vama
Snimit cu Adija da vam pokzem nesto ,majke mi mile nisam ga ja naucila niti tetka odakle mu to pojma nemam,ali vidjeces piseva...Kazem mu ja razbit ce te Lanin tata...On se samo smije...Pricala mu ja kako saljemo poklon curici jednoj i kad ga piatmo gdje cura ljubi pokaze prsicem na obraz,a pitam gdje ce Lana poljubii pokaze prstom na usta... Prvi put sam mislila zezno se ali sad redovno pokazuje na usta...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Uh, nece Lanin tata biti sretan
ranije smo ustali, doruckovali...uh Marina, imali smo i mi tih prijenosa, kad smo prestali dojiti i dobili cetvorke i trojke dijete se malo civilizovalo (ali, samo sto se spavanja tice )
Ja ne volim zoo, niti kicenje jelkica, pa neJmam sta pricati sa vama
De mi reci kakav je taj fifi ,ovajj moj samo teletabise trazi,haj dagleda ne bi mi bilo zao vec on se igra aja ne smijem da stisnem da ugasim odmah havarija po kuci...Glavu mi probisel lala i po
Evo TA Fifi, nije bas za djecake ali ko to vise prati
Imamo crtanih citavu videoteku od pepeljuge do carsa ali ne benda on samo ove 4 spodobe ...Eto koliko su mi u podsvijesti idem ulicom i pjevam tinki vinki,dipsiiiii,lala pooooooooooo a nekad sam slusala metallicu i azru
tekja ne sikiraj se i mi gledamo fifi i jos joj se pravo obraduje
kod nas hladno,nema grijanja nista cudno kod nas,cim prvo vece zahladnjenje kotao se pokvari !malac spava pod punom spremom
trebam vani a bas mi se neda,trebamo za ove ljubimce uzet hranu
i mi pregledamo ove crtice sto su ujutru na tv-u....trenutno voli ono janje Timmy,a NO1 nam je Juric pocky uzmite mu jurica(cars) sinhronizovan je na Hrvatski i to je sinhronizacija fenomenalno odradjena,meni bolje od originala...a crtani je super
Vidim pisete o crtanima... moja cura od kako se rodila gleda samo traktor toma i majstor boba, prosle godine joj rodjendanska torta bila traktor tom, a ove ce biti majstor bob...bas zenstveno
dobro znam da joj je i bio i da ce biti koliko sam sludjena
Jutros sam svekrvu u pola sest zvala da sidje da uzme Luku jer je bukvalno cijelu noc na rukama bio, sreca pa je zena bila tu inace bih se srusila i ja i Luka koliko me umor bio sahvatao. Odspavala sam od pola sest do sedam, tako sanjam krevet, ali moja djeca ne izgleda
i Raffi..samo ovo u glavnom i po sto hiljada puta.. i Bob the Builder... zumbu-bumbu ili kako se vec zove rijetko kad, ali nije odusevljen... teletabise odmah vristi neceeeeeeeeeeee (hB)
i mi pregledamo ove crtice sto su ujutru na tv-u....trenutno voli ono janje Timmy,a NO1 nam je Juric pocky uzmite mu jurica(cars) sinhronizovan je na Hrvatski i to je sinhronizacija fenomenalno odradjena,meni bolje od originala...a crtani je super
A moja cura ima onu kao auto guralicu i zove ga jurić i omiljena joj je igracka, a juce sam joj morala kupiti autiće jer je vriskala samo tako... jos jedan dokaz o zenstvenosti mog djeteta
Jelena hvala na receptu odma sam ga copy/paste,super izgledaju....a ova mjera je bas ogormna pise za 4 tepsije,ko bi ovo pojeo
mi smo ranije gledali traktor tom,majstor bob...sad gledamo malu princezu a voli jos i Pingu
a marina sto se smijes Munjevitom Juricu iz kurble bistre a juric je uvijek na prvom mjestu,imamo i autice..neki dan je drama bila kada se juric razvalio
< Poruku je uredio gvendolina -- 16.11.2011 10:48:07 >