Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Doublemum kod upale srednjeg uha kupanje djeteta, kapica i ostalo nema nikakve veze. Nista ne skodi, tako da moze. S tim da ja ne praktikujem iskreno prva dva tri dana kad pocne sa antibiotikom. Nema potrebe utopljavati, vec hocu ti reci da topla so izvlaci upalu, ali morska. Slobodno mu daj pola doze dalsy-ja za bol, jer to su nesnosljivi bolovi i ne preskaci operil, redovno spricaj.
Mala iskreno razmisljala sam da ti kazem da mi uzmes, ali bilo mi glupo. Ne znam kad cu uspjeti da se vidimo, a ne bih novac da ti "zarobljavam" koliko god da je, a ova Lady cesto doleti do mene. Zbilja mogla si i ti jedan dan sa djecicom doci
Nešto meni "ne miriše" taj dalsy-ja idem s paracetamolom,a u krajnjem slučaju-voltaren čepić! Zaspao je bez ijednog, pa ćemo vidjeti kako će biti! Hvala ti za savjete! I želim da se riješite te male dosadne
S druge strane, trudim se da ih "ne peglam", da im budem podrska i u svemu nadjem neko dobro... ne zelim ih "gusiti"... i jesu centar mog svijeta, ali ne zelim ja biti centar njihovog...
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
svaki dan makar jednom, malo pisne u gace i onda fol zakijameti tutaaaa, mama tutttaaaa...ostatak obavi gdje treba, al' dzaba ja gace moram mijenat... koko ne vodi ga par dana u igraonu i dobro mu naglasi sto nece ici...
i kod nas ovako zadnji dana,neznam šta je to ,prvo sam kontala prehladio se ,pa sad kontam zbog bolnice se zbunio jer sam mu opet stavljala pelenu al evo sad kad bvidim da nije jedini nemam pojma šta je razlog
ma sta je ovo ne mogu da vjerujem,kao po dogovoru ja se bas mislila zaliti na isti problem.evo par dana obavezno pisne gace,a danas se 2 puta skroz i upiskio.Neki dan se cak i ukakio Nije mi jasno kakva je ovo faza,ja sve kontam prehladio se.Kada ga pitam zasto je to uradio kaze:necu da pricam Danas kad se upiso bas me bio naljutio,jer sam ga par min ranije pitala i on kao ljutito govori da nece...zamalo nije dobio po dupetu,bila sam i po prut otisla,ali ga ne upotrijebih bi mi zao
mislim ja i netrazim posao,lijepo mi je kod kuce,uzivam s njima al slagala bi kad bi rekla da nebi volila neki posao od 4 sata dnevno (uh jesam pametna)to bi bilo fino i zbog mene i Alena,da ga malo odvojim od sebe jer vidim da mu nije problem ostat s nekim kad mene nema. danas me opet iznenadio,usli u knjizaru,vidio slikovnice i govori"cita,cita" ,covjek meni daje kesu s knigama a on prvi "aja"(hvala),ja otvaram vrata da izadem a on "pa,pa". mislim kulturno mi ovo djete