Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
MM dosao s posla, dva sata odmora i opet ode ni ja se nesto ne mogu uziviti u tekme, cim se sta igra MM nema... kamo srece da ovo bude historijska noc...
Evo i nas...ja i utakmica nigdje veze, a ni mm nikad ne gleda, mislim da ne zna ni koliko igraca ima u timu . Moje malo dijete zaspalo, a veliko baka uspavljuje, ja miline kad mi sveki dodje, ali ode ujutru opet . Felix sretno na poslu, juce imene zvali da pocnem raditi u struci, otvara se u Sa klinika za neplodnost, ali nema sanse dvoje ovako male djece ostaviti, tako da pisi propalo, a u prvi mah sam se bas bila obradovala. Bolesnoj djecici brzo ozdravljenje zelimo.
Ladyblue ako budes kupovala slikovnice kupi i nama dam ti novac i ljubi mi moje zuto drago dijete.
Ma ja inace Tajra "radim" tj mi imamo neku privatnu firmicu pa sam "zaposlena" tu, ali iskreno to je samo na papiru. Voljela bih naci posao u struci, ovi mi ponudili da radim kao medicinska sestra i da ako zavrsim u toku sledece godine fax, jer mi je ostalo dva ispita i diplomski onda me ostave sa visokom strucnom spremom zaposlenu. To bi mi ozda i bila motivacija da se nakanim pa to zavrsim, ali generalno od toga nema nista, da je Luka veci pa hajde ali ovako nista. Ma ja se nisam navikla ni da sam mama jednog djeteta, a ne dva . Jos mi nekako cudno kad mi kazu kako ti djeca, ne mogu da vjerujem da su to moja djeca, valjda nemam vremena da to skontam , ma ja jos nisam ni skontala da sam se udala . Skontam valjda kad djeca podju na fakultet
Kako tvoja djecica... moram reci, ne uvlacim se , ali ti mene odusevljavas svojim nacinom i metodom vaspitanja, a i tvoja djeca su mi nekako posebna.
Ja samo da vam se javim-danas smo se baš nahodali"po doktorima"-pedica nas uputila ORL i ustanovio je upalu srednjeg uha-dobili smo pancef, operil i gentamicin u kapima(ne da mi se sad tražiti koje su)! danas smo imali i turu 38,damo mu paracetamol ako vidimo da ga boli(zna biti nervozan da samo plače)! Nešto je i jeo danas, sad popio pola boce mlijeka sa "kac epec"(kraš expres)! Doc nije jasno da je netom poslije zinnata dobio ovu upalu..... Ponekad iz uha curka po malo, samo se nadam da se ovo neće ponavljati! Imate li kakvih praktičnih savjeta u vezi s ovime? On je toliko plakao dok ga je doc pregledao, da sam samo uspjela osnovne informacije pokupiti! Nadam se da su ostali pilići dobro
Doublemum posto je u pitanju srednje uho niposto ako ti neko da neki savjet tipa kapanja cuvarkuce u uho nemoj, nista kapati u uho kod upale srednjeg uha. Mozes ako ti mali spava na jastuku ugrijati u rerni morske sokli i staviti u jastucnicu i ostaviti da spava na tome, to bas izvlaci upalu, ali kod moje malene to nema sanse, dok npr meni to vise pomogne od bilo kog antibiotika. Zinat ni nama nikad nije pomogao kod upale, a imali smo mislim devet upala uha do sada.
Hvala Jelena, a te savjete oko kapanja bilo čega u uhu sam veća danas "lagano" otpilila! Večeras sam mu samo peškir stavila na jastučnicu, da li da mu prebacim preko uha peškirić? Treba li to "utopliti" ili pustiti "onako"? I ja, ne skontah danas doc, smije li se kosica kupati?
Tajra ja sam tip koji se uvijek vodi parolom da ce biti bolje i da sam sama birala. Ne cvjetaju mi ruze, nije mi lako sa dvoje male djece, ali sam sama to htjela. Ja kazem sve se moze kad se hoce, naidje i meni zuta minuta dodje mi da vristim iz sveg glasa, ali hvala Bogu brzo me prodje. Ja kad sam rekla mm da hocu drugo dijete pomislio je da sam luda, da se zezam. On je sam rekao sto se mene tice ja bih, ali razmisli. Znas i sama koliko vremena sam kuci, koliko ti mogu pomoci, jesi li sigurna da ti to hoces ili mozes. Ne bi volio da zapostavi sebe, da se osjecas zarobljeno, ali ako ti zelis drugo dijete ok. ja sam isto protiv toga da se dijete tuce, ali iskreno par puta mi se desilo da sam pucnula Anu po peleni, mislim ona to nije ni osjetila, ali ja sam i te kako osjetila
Mala ja danas kad procita tvoj post odma otisla u knjizara.kupila 9 komada sutra idem kupit jos,skontala sam da je to dobra stvar za ove novogodisnje paketice jer osim dvoje svoji imamo jos 4-ero djece za paketice