Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 9:15:16
palachinken
triputmama, divna su ti djeca, ljubi ih sve troje! animagical, sretan mali rodjendan, A je sad veliki momak, dijeli osmijehe i guguce ko navijen, jelde? cickolini, ja jucer prvi put bez bebaca (i bez muza) izasla, napunila baterije i onda ostatak dana je priljepak bio na meni, nisam iz sobe smjela izaci, odmah kenjka. A sto se tice kolaca, ah, desava se :)) nekad zna biti i na kasiku :D Jos jucer izdojim onu bocicu mlijeka, oko 120ml, ali M nece flasu ni razno. To me malo zabrinulo, ali ima 2 mjeseca da se navikne. Mozda da probamo da ja bjezim iz kuce, a neko drugi da mu flasicu daje
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 9:21:35
animagical
to sam htjela da ti kazem, flasu od tm a (.) od mame...nece gumu kad zna da imas bolju ambalazu ne sekiraj htjece...
ovo moje smrde izvodi fazone ovih dana...doji pa se malo odmakne, kuzi me i pocne mi gugutati i keziti se ja mu progovorim i pogledam ga, on zbrise opet da ruca... a veliki, kako da nije..otkad ono guguce..sad nas vec oponasa kad mu gaknemo i guknemo
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 9:51:18
sweet insanity
dan i od nas! animagical, sretan mali rodjendanko palachinken, ni moja N nece flasicu ni pod razno, samo nekad malo spavajuci, dr. kad mi je rekla da joj dam malo caja jer je povracala, nije bolesna nego joj se smuckalo, ma kakvi....i mene nekad to zabrinjava sta cu i kako poslije, eto sad ce 6 mjeseci al nis.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 9:59:13
lilylily
jutro i od nas ni moj A nece flasicu nako samo malo mrlja samo siku jede a ja moram poceti raditi pa se kontam izdajati pa cemo vidjeti sta ce biti a kad jede siku onda gusta malo vuce malo guguce ma milina stvarno mi zao
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 10:01:17
palachinken
IZVORNA PORUKA: lilylily
jutro i od nas ni moj A nece flasicu nako samo malo mrlja samo siku jede a ja moram poceti raditi pa se kontam izdajati pa cemo vidjeti sta ce biti a kad jede siku onda gusta malo vuce malo guguce ma milina stvarno mi zao
Sve isto Samo ja kontam, kad guza dobro ogladni, popapat ce i flasicu
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 10:17:42
ladyblue RR
evo nas...
otpustili su nas iz bolnice. N je bolja. jutros je popila Humanu, napokon. jučer niša u usta nije htjela staviti. ima i upalu grla pa joj se sve sastavilo. vadili su joj krv pa ću vidjeti kakvi su nalazi, kada odem po otpusno pismo. rekli su mi da joj po malo počnem uvoditi njenu redovnu prehranu a mene strah. sva sam istraumirana od onog mlaza od proljeva od petka. počet ću sa Hipp kašicama jer su najmanje masne.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 10:30:17
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue
evo nas...
otpustili su nas iz bolnice. N je bolja. jutros je popila Humanu, napokon. jučer niša u usta nije htjela staviti. ima i upalu grla pa joj se sve sastavilo. vadili su joj krv pa ću vidjeti kakvi su nalazi, kada odem po otpusno pismo. rekli su mi da joj po malo počnem uvoditi njenu redovnu prehranu a mene strah. sva sam istraumirana od onog mlaza od proljeva od petka. počet ću sa Hipp kašicama jer su najmanje masne.
lutka mala, ljubi nam drugaricu
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 10:34:39
lepetetka
Jutro ženice! Da čestitamo veliki i male rođendane, nije nas bilo dva dana, samo smo skitali... Išli u goste preksinoć i puuuna kuća djece vratolomije prave..... Jučer išli na vikendicu pa smo malo roštiljali, ja i mala u kući ložile vatricu a mm i sin vani pravili nam klopu da i mama malo odmori od kuhanja Lady drago mi je da je princeza bolje, ma popraviće ona i nalaze samo dok malo dođe sebi,... baš mi je žao što se napatiste...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 10:35:35
Cickolini
IZVORNA PORUKA: ladyblue
evo nas...
Hvala Bogu pa su vas otpustili iz bolnice ... ljubi nasu drugaricu i aBd da nalazi budu bolje i da nasa veselica ozdravi skroz .. Ljuuuubimo vas
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 10:36:21
dubravka01
Drage moje, evo mene iz DZ isfrustrirana, ispi*ena i sve što ide skupa stim.
Naime, desila se greska u evidentiranju vakcina kod nas, mi smo po kartonu imunizacije danas trebali primiti MPR vakcinu a po kartonu doktorice treću dozu DiTePer,koju smo na kraju i dobili....ZAMISLITE!!!
Ja ne mohu vjerovati da neko može upisati da je dijete nešo primilo kad nije....ma uzasno se osjecam
Samo sam htjela da podijelim ovo s vama i da vam porucim da dobro vodite racuna da su vakcine svuda isto zavedene,jer oni koji bi trebali o tome da vode racun zaboli gu*ica.
Eh bas mi je drago da je Nađa kući... od nas - bar nesto lijepo danas
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 10:54:10
mimikimi
IZVORNA PORUKA: dubravka01
Drage moje, evo mene iz DZ isfrustrirana, ispi*ena i sve što ide skupa stim.
Naime, desila se greska u evidentiranju vakcina kod nas, mi smo po kartonu imunizacije danas trebali primiti MPR vakcinu a po kartonu doktorice treću dozu DiTePer,koju smo na kraju i dobili....ZAMISLITE!!!
Ja ne mohu vjerovati da neko može upisati da je dijete nešo primilo kad nije....ma uzasno se osjecam
Samo sam htjela da podijelim ovo s vama i da vam porucim da dobro vodite racuna da su vakcine svuda isto zavedene,jer oni koji bi trebali o tome da vode racun zaboli gu*ica.
Eh bas mi je drago da je Nađa kući... od nas - bar nesto lijepo danas
jutro zene
e pa ovo je strasno ma sta se sve kod nas nece desiti aljkavost definitivno
bravo za lady eto jos malo i proslo skroz
evo moja cura me sad posteno trznu,ja na netu a ona ustala u kreveticu i rukom dohvatila one baje (ja to tako zovem ) sto sviraju i povukla ih one otrgnu i gospodjica padne ko klada ,malo se prepala i nis hajmo dalje, sve razvalila i popucala plastika, harambasa samo nek je razvaljivati
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 12:00:22
ladyblue RR
uspjela sam joj dati par kašičica kaše koju sam napravila od Humane. neće ništa da jede. tako je slaba. bude budna 20-ak min. i ide spavati. valjda je iscrpljena pa nema snage.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 12:02:20
sweet insanity
a ono s aprstenom je kao ring sling, ma ko ce ga znati bitno je da koristi.
Elem, sad me tetka prepade. Kaze njenoj prijateljici dr rekao u austriji da djeca ovog perioda kao moja N ne smiju gledati u komp ili tv. a moja n vazda gleda, nekad je ravo smiri, jos joj pustamo i neke ojemsice na youtube koje voli i smije se kad ih gleda, sad se zabrinuh
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 12:06:18
animagical
ma de...ne treba pretjerivati ali sta ce joj biti? ne gleda valjda dugo.... ja A upalim ono gummy bear cudo i on se smije...a jedino da drzim tv ugasen po cijeli dan, jer ga sam vidi i gleda koliko ga zanima, i sam okrene glavu kad mu dosadi.. meni je tih savjeta na vrh glave, dzabe tupe zube....
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 12:08:24
Sensia
hej zenice drage ja sam neutjesna, moja bebolina mila nikako nece po noci da spava a i danju je vise budna. hajd sto po noci nece da spava vec samo place, nekad su grcevi a nekad onako ne znam ni ja sta joj je. juce od 6 popodne pa do 4 ujutro nije bilo sanse ni da se uspava ni da se utjesi
toliko sam tuzna, nije fakat sto ne spavam i slicno vec sto mi se nista ne zna. upsavljujemo je u dnevnoj pa gdje zaspi tu i ostane, mm i ja legnemo gdje stignemo, obicno sam ja pored nje. spavaca i krevetac stoje prazni nocas je od 4-6 spavala meni na prsima pa je jela pa je onda stenjala do 8 ujutro tako sam tuzna a ne znam kako da joj pomognem, imam osjecaj da je ni ne znam uspavati ni utjesiti
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 14.11.2011 12:10:11
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical
ma de...ne treba pretjerivati ali sta ce joj biti? ne gleda valjda dugo.... ja A upalim ono gummy bear cudo i on se smije...a jedino da drzim tv ugasen po cijeli dan, jer ga sam vidi i gleda koliko ga zanima, i sam okrene glavu kad mu dosadi.. meni je tih savjeta na vrh glave, dzabe tupe zube....
haha i moja odvaljuje na gummy bear al i na crtiv+ce na tv-u nekad, nije to dugo, svega ukuono 45 min dnevno.