Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: Hurma IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: buduca mami hvala, jasta kad pogleda covjek unazad -proletilo a recimo kad ocekujes sad kao ja, nikad dani proci, jos kad pocne boliti pa prestane nit znas na cemu si, bas se oduzi o bebiceee, znam kako ti je,bas se oduzi ovo iscekivanje,izgleda ovaj 9,traje duze nego onih 8.zajedno :) mene i dalje bolucka pomalo,presijeca dole,krsta bole,a ja navalila,pitu razvlacim,uskoro ce muzic s poslaaa,hehehehe.... samo ti radi i kreci se da sam ja u tvojim heftama sve bih zivo radila da izleti i taj famozni keks pomaze al jok-meni sve zabranjeno i jos me zeza boli al pijem tablete da ne boli pa umiri, pa opet i sve tako, sinoc mi mm cak govorio da prestanem piti da se ne mucim vise i mama ga podrzala jer sam se trzala pred njima od jacine bolova al se opet smirilo..... mala75 ma ja, najlaksa treba i uzeti, ja bih neka koja mogu u taj neki nulti polozaj pa nadalje stimati a da su lagana, i ne znam stvarno koja da uzmem ja garantujem bebice da si se ti vec otvorila par prstiju... majke mi... nekoliko dobrih bolova i otvara se... sto bona ne odes do bilo kojeg dr samo da vidi dole stanje... mozda bino krene otvaranje ti ga ugusis... ...ebeš nas da izvineš, ali nekako je li to ok za bebu? hrabra si, ja bih trazila strucno misljenje! i ja se nadam da ti bolovi nisu bili uprazno i da sam se malo i otvorila, ne bih da sam zabetonirana a imam bolove, onda cu promijeniti iskaz da me strah poroda....citam danas one porodjajne price, zvuce mi kao bajka, sto je Bozije davanje kako neke zene lagano prodju, za cas ih zaboli i rode, a ja se evo prenemazem danima, doduse s pauzama, al bice dobro aBd, samo nek mi je beba dobro idem u pon/uto aBd na GAK pa cu vidjeti sta kako i dokle sam
|