|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
10.11.2011 15:17:14   
mala75
joj, neki dan sam se hvalil a sad ću da kukam, pisala sam da mi je kuma poslala kolica iz Njemačke, marka je neki Haratan i kolica su prava zimska jer je i njena user posted image rođena krajem novembra, međutim ja sam ta kolica vidjela samo na slici i izgledala su sasvim OK, ma u stvari su mi bila mrak al su ona zbog transporta došla sva rastavljena. ja sam ove lijepe dane iskoristila da svo ono platno operem a uz njih je došla i ona nosiljka (za iznijet iz bolnice) koja se može postavit na kolica i user posted image se pravo ušuška da možeš i na Bjelašnicu ako hoćeš. e sad se sve to fino lijepo osušilo i mm pristupio sastavljanju. kad je sve gotovo ja user posted image , znam da se poklonu ne gleda u zube al ova kolica su ogromna, nemogu stat u gepek (vozimo seata), za rasklopit treba fakultet, ma baš sam se razočarala. ona su bila jako skupa i vjerovatno vrijede tih para al meni nikako ne pašu. teška ko zemlja i baš mi se nešto pokvari raspoloženje.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3276
10.11.2011 15:20:05   
Bebica11
ma hajde mala75 nek ti to bude najveca briga hBuser posted image ionako su poklonjena, dok se bebi rodi mozda stignu i boljauser posted image , ja nemam jos nikakva nit imam predstavu sta bihuser posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 3277
10.11.2011 15:23:57   
gerberka
bebice imas pp

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3278
10.11.2011 15:24:05   
mala75
IZVORNA PORUKA: Bebica11

ma hajde mala75 nek ti to bude najveca briga hBuser posted image ionako su poklonjena, dok se bebi rodi mozda stignu i boljauser posted image , ja nemam jos nikakva nit imam predstavu sta bihuser posted image

ja znam samo da ću sad kupim što manja jer kad ona vidim, ko golf1, i znam da neću pretjerivat u tim cijenama. neki dan onako gledam u TL neka kolica-trokolica bila 690KM a sad sniženje na 390KM, ma ko to daje sniženje od 300KM, više i ne vrijede, i to je punouser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3279
10.11.2011 15:28:58   
buduca mami
hvala, jasta kad pogleda covjek unazad -proletilo a recimo kad ocekujes sad kao ja, nikad dani proci, jos kad pocne boliti pa prestane nit znas na cemu si, bas se oduzi

o bebiceee, znam kako ti je,bas se oduzi ovo iscekivanje,izgleda ovaj 9,traje duze nego onih 8.zajedno :)
mene i dalje bolucka pomalo,presijeca dole,krsta bole,a ja navalila,pitu razvlacim,uskoro ce muzic s poslaaa,hehehehe....

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3280
10.11.2011 15:34:00   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: buduca mami

hvala, jasta kad pogleda covjek unazad -proletilo a recimo kad ocekujes sad kao ja, nikad dani proci, jos kad pocne boliti pa prestane nit znas na cemu si, bas se oduzi

o bebiceee, znam kako ti je,bas se oduzi ovo iscekivanje,izgleda ovaj 9,traje duze nego onih 8.zajedno :)
mene i dalje bolucka pomalo,presijeca dole,krsta bole,a ja navalila,pitu razvlacim,uskoro ce muzic s poslaaa,hehehehe....

samo ti radi i kreci se

da sam ja u tvojim heftama sve bih zivo radila da izletiuser posted image i taj famozni keks pomazeuser posted image

al jok-meni sve zabranjeno i jos me zeza boli al pijem tablete da ne boli pa umiri, pa opet i sve tako, sinoc mi mm cak govorio da prestanem piti da se ne mucim viseuser posted image i mama ga podrzala jer sam se trzala pred njima od jacine bolova al se opet smirilo.....user posted image

mala75 ma ja, najlaksa treba i uzeti, ja bih neka koja mogu u taj neki nulti polozaj pa nadalje stimati a da su lagana, i ne znam stvarno koja da uzmemuser posted image

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 3281
10.11.2011 15:45:50   
veki_aki
tu ste upravu trebaju bit sto laksa, al sta je tu je, mozda se naviknes Mala 75 i na ta, mozda su ta sigurnija za bebuuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3282
10.11.2011 15:59:17   
gerberka
sad mi se javila prijateljica..rekao joj drda uradi torch, kao bebine komore nisu srazmjerne i uputio je mehmedbasicu..covjek rekao da su komore ok..i sta covjek da uakljuci nego da su u talu i da su svi mafija teska..ko god ne mora neka ga kuci..stvarno trudnica svasta prođe zbog necije neljudskosti, a ovaj dr iz ze to redovno oko komora radi zenama..nije slucjnost da su moje tri radne kolegice isto prosle kod istog dr... fffuuuujjjj

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3283
10.11.2011 16:08:34   
mala75
IZVORNA PORUKA: gerberka

sad mi se javila prijateljica..rekao joj drda uradi torch, kao bebine komore nisu srazmjerne i uputio je mehmedbasicu..covjek rekao da su komore ok..i sta covjek da uakljuci nego da su u talu i da su svi mafija teska..ko god ne mora neka ga kuci..stvarno trudnica svasta prođe zbog necije neljudskosti, a ovaj dr iz ze to redovno oko komora radi zenama..nije slucjnost da su moje tri radne kolegice isto prosle kod istog dr... fffuuuujjjj

ma jašta su već u talu, sjećate sei one afere oko kurjaka i oko mehmedbašića kad je svaka žena imala neke pregrade u maternici ili dvorogu maternicu, pa kurjaka proganjaše i povlačio se po sudovima, a i sudstvo kakvo je takvo, no coment

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3284
10.11.2011 16:15:19   
gerberka
ma zao mi zena , trudnice svasta propate..Bog određuje sve i hvala Mu na tome , a i vidi sve 

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 3285
10.11.2011 16:15:52   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

ma to legendo...ti ako ih ne raskrinkas nece niko...user posted image ....nekasi ti nama ovdje...odma zivlje...juce sve smuseno bilo...samo ti lezi nekate kuci....ides li sad u bolnicu na inekcije ili sve kuci uzimas.....kako si danas

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3286
10.11.2011 16:17:18   
veki_aki
daboga im svima za ljeka trebalo! Kad samo slusam kroz sta vi koje cuvate trudnoce prolazite prosto je nevjerovatno da se jos i oni izivljavaju...sram ih bilo!Meni sve ok pa me dr.zadevera oko neke gluposti, a kamoli jos kad se i ima radi cega brinut covjek...srecom nisu svi taki...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 3287
10.11.2011 16:24:15   
Arina
mene moji bubrezi opet bockaju...kad lgnem bolje....opet pojacala caajeve...joj dok ih smanjim vrati se.....dok se nalivam dobro....a jesu blesavi....a mozda i bebi pritisce.....u ponedjeljak cu opet napraviti urin pa da vidim jesu li leukociti ista spali...jedino su oni bili ....a svakako idemo u utorak na kontrolu pa cemo vidjeti sta dok. kaze....
Onda moram i sebe da ruzim...dok malo izletim neobucena ufati me....a ja se nikako spametovati...ccccc...eh zensko....ja sam brate osjetljiva na to ko kakvo djete...ma  i goreuser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 3288
10.11.2011 16:29:26   
gerberka
IZVORNA PORUKA: veki_aki

daboga im svima za ljeka trebalo! Kad samo slusam kroz sta vi koje cuvate trudnoce prolazite prosto je nevjerovatno da se jos i oni izivljavaju...sram ih bilo!Meni sve ok pa me dr.zadevera oko neke gluposti, a kamoli jos kad se i ima radi cega brinut covjek...srecom nisu svi taki...
a

ma ovo je on njoj rekao na redovnom pregledu..majmun

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3289
10.11.2011 16:32:07   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

mene moji bubrezi opet bockaju...kad lgnem bolje....opet pojacala caajeve...joj dok ih smanjim vrati se.....dok se nalivam dobro....a jesu blesavi....a mozda i bebi pritisce.....u ponedjeljak cu opet napraviti urin pa da vidim jesu li leukociti ista spali...jedino su oni bili ....a svakako idemo u utorak na kontrolu pa cemo vidjeti sta dok. kaze....
Onda moram i sebe da ruzim...dok malo izletim neobucena ufati me....a ja se nikako spametovati...ccccc...eh zensko....ja sam brate osjetljiva na to ko kakvo djete...ma  i goreuser posted image

koliki su ti bili leukociti draga

moja beba meni prizisce desni bubreg, mozda i tebe tvoja zeza

ja kupila brusnicu forte nw i fructac brusnicu..popijem tu capsulu a sok razgodim sa obicnom vodom...

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 3290
10.11.2011 16:43:39   
Hurma
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: buduca mami

samo ti radi i kreci se

da sam ja u tvojim heftama sve bih zivo radila da izletiuser posted image i taj famozni keks pomazeuser posted image

al jok-meni sve zabranjeno i jos me zeza boli al pijem tablete da ne boli pa umiri, pa opet i sve tako, sinoc mi mm cak govorio da prestanem piti da se ne mucim viseuser posted image i mama ga podrzala jer sam se trzala pred njima od jacine bolova al se opet smirilo.....user posted image

mala75 ma ja, najlaksa treba i uzeti, ja bih neka koja mogu u taj neki nulti polozaj pa nadalje stimati a da su lagana, i ne znam stvarno koja da uzmemuser posted image

ja garantujem bebice da si se ti vec otvorila par prstiju... majke mi... nekoliko dobrih bolova i otvara se... sto bona ne odes do bilo kojeg dr samo da vidi dole stanje... mozda bino krene otvaranje ti ga ugusis... ...ebeš nas da izvineš, ali nekako je li to ok za bebu? hrabra si, ja bih trazila strucno misljenje!

< Poruku je uredio Hurma -- 10.11.2011 16:45:24 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3291
10.11.2011 16:44:15   
Hurma
izvini ode u citat....

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 3292
10.11.2011 16:50:45   
Hurma

IZVORNA PORUKA: mala75

joj, neki dan sam se hvalil a sad ću da kukam, pisala sam da mi je kuma poslala kolica iz Njemačke, marka je neki Haratan i kolica su prava zimska jer je i njena user posted image rođena krajem novembra, međutim ja sam ta kolica vidjela samo na slici i izgledala su sasvim OK, ma u stvari su mi bila mrak al su ona zbog transporta došla sva rastavljena. ja sam ove lijepe dane iskoristila da svo ono platno operem a uz njih je došla i ona nosiljka (za iznijet iz bolnice) koja se može postavit na kolica i user posted image se pravo ušuška da možeš i na Bjelašnicu ako hoćeš. e sad se sve to fino lijepo osušilo i mm pristupio sastavljanju. kad je sve gotovo ja user posted image , znam da se poklonu ne gleda u zube al ova kolica su ogromna, nemogu stat u gepek (vozimo seata), za rasklopit treba fakultet, ma baš sam se razočarala. ona su bila jako skupa i vjerovatno vrijede tih para al meni nikako ne pašu. teška ko zemlja i baš mi se nešto pokvari raspoloženje.

pa neka ih preko zime, da je bebici lijepo, a na ljeto kupis kisobran kolica... ha ja... a njih mozes i prodati ako ti nije bedak... ali znam, ista sam, na prvu kad mi nesto ne sjedne... uh... ali zanemari sebe... ja imam jos manje od tvog auta... da vidis kako stoje kolica... ali su bebi udobna i ja zanemarim sebe... sta se moze user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 3293
10.11.2011 16:53:11   
Sandrich
gerbo jesil sigurna da mi smijemo te kapsule od brusnice? ja ih htjela kupiti, i ni u jednoj apoteci mi ih nisu htjeli dati, kazu mogu na svoj rizik jer nisu ispitane, tako da sam odustala od te ideje

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 3294
10.11.2011 17:01:33   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

gerbo jesil sigurna da mi smijemo te kapsule od brusnice? ja ih htjela kupiti, i ni u jednoj apoteci mi ih nisu htjeli dati, kazu mogu na svoj rizik jer nisu ispitane, tako da sam odustala od te ideje

meni dr rekao..nemoj me pls prepadati..ionako me boli sve...jedva do wc-a odem..a ne kontam razliku jedenja suhe brusnice nabavljeneBog zna gdje i obrađene brusnice sa C vitaminom u kapsulama..ja je pijem..ebiga...a vidjela od zena u bolnici..i njih vode drugi dr i dosta ih pije...

< Poruku je uredio gerberka -- 10.11.2011 17:06:42 >

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3295
10.11.2011 17:02:32   
Miracle*3
Da se nadovezem na ovu pricu o dr.
Veceras ima super emisija na pinku, zabranjeni forum, a tema je bas oko zdravstva, pa eto nam prilike da kazemo sve sto nam je na srcu. Jedva cekam da vidim ko su gospoda, ako ih uopste bude, koji ce doci ispred zdravstvenih ustanova.

uh da mi je samo dobit vezu, kako su samo bezobrazni. Ja eto hvala Bogu sa ginekologom nemam problema, ali zato druge stvari koje sam morala obavit, urolog i sl, ma fuj.

A to sto kazete kako kod jednog dr uvijek iste dijagnoze, ja znam da kod dr Frljak svaka zena nisko nosi, mora svake 2-3 sedmice na kontrolu i svako preporucuje da radi amniocintezu i to u njenoj ordinaciji

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3296
10.11.2011 17:03:43   
veki_aki
pozzz za sve mojeuser posted image , jos sam na poslu, nest vanredno, eb ga...pa sad odo malo radit a vi mi se cuvajte!!!

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3297
10.11.2011 17:08:05   
gerberka
miracle ja nikad ne mogu dobiti vezu...

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3298
10.11.2011 17:12:29   
Silver

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Da se nadovezem na ovu pricu o dr.
Veceras ima super emisija na pinku, zabranjeni forum, a tema je bas oko zdravstva, pa eto nam prilike da kazemo sve sto nam je na srcu. Jedva cekam da vidim ko su gospoda, ako ih uopste bude, koji ce doci ispred zdravstvenih ustanova.

uh da mi je samo dobit vezu, kako su samo bezobrazni. Ja eto hvala Bogu sa ginekologom nemam problema, ali zato druge stvari koje sam morala obavit, urolog i sl, ma fuj.

A to sto kazete kako kod jednog dr uvijek iste dijagnoze, ja znam da kod dr Frljak svaka zena nisko nosi, mora svake 2-3 sedmice na kontrolu i svako preporucuje da radi amniocintezu i to u njenoj ordinaciji

Uhh na ovo sam se morala i ja javiti...ta me je dr. u crno zavila, tri sam razlicita misljenja poslije nje trazila...uzass...ona je vidjela veeeliku cistu na jajniku, i odmah mi prognozirala sigurnu smrt - malkice ljepse upakovanu, rijecima, tesko da plod opstane, a ako pukne ja mogu umrijeti od sepse i naravno zahvat uklanjanja kod nje u ordinaciji...Sreca nasa pa Bog dragi odlucuje o zivotu i smrti! Naravno nikad joj se nisam vratila,a svi ostali ginekolozi su potvrdili da je bezazleno, da je vodena i u toku trudnoce da je prestala rasti i pocela se smanjivati!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 3299
10.11.2011 17:14:18   
Miracle*3
Gerberka, ako imas sta za reci pokusaj na mail adresu emisije ili na njihovu fb stranicu.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 3300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *