|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
10.11.2011 10:10:21   
buduca mami

IZVORNA PORUKA: Arina

Buduca mami...hvala ti draga....kakvo je stanje sad jel boli vise ili manje...joj bas je uzbudljivo...eto tebi tvog bebija ubrzo ...masallah....super ...pa sve ide fino i svojim tokom.....drzim ti fige da  ako krene prodje najbolje moguce.....user posted image

hvala arina, uh pojacava bol,al za cudo bozije, ja navalila da ocistim stan,pravim dorucak,i tako,bilo mi je to cudno i smijesno kada su druge zenice pisale,al vidim da se iako je bol jaca,dobije i neka dodatna snaga,pa bi ko leptiric svugdje i svasta da radis,...malo radim,malo radim one vjezbice disanjaaa,uglavnom jos sam pozitiva,...smjeskam se i iscekujem da ucescaju bolovi i da aBd bebach moj dodje na ovaj svijet....user posted image

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 3226
10.11.2011 10:12:22   
dzenyA
Pozdrav zenice moje,i ja skroz slabo spavam,a 29/30 nedjelja smo,stalno sam u wc,česem se po stomaku,ma ludnica,samo se nesto okrecem tamo vamo,
Arina sretno u 30,da nam aBd i ove brzo prodju,podrska gerbi,sandrich i svim ostalim user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 3227
10.11.2011 10:17:31   
babilon
drage moje samo da vas pozdravimo faruk i ja :)
napisah i ja moju pricu, pa eto ko zeli ima sta za citati :)))

kako su mi moje user posted image :) velika pusa! ko je sada xxl?? :)

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 3228
10.11.2011 10:30:59   
dush
Dobro jutro drage moje!

Gerbo, user posted image Samo ti odmaraj, poslije ces kuckati kako je bilo, ne sekiraj se... Vazno je da si dosla kuci, bit ce tebi puno bolje kucici tvojoj!!!!
buduca mami, eto tebi tvoje bebice... user posted image Nadam se da ces imati divan porod kao sto su imale vodolija i babilonka!
Arina, bravo za 30te user posted image
Kako ste ostale user posted image ?

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 3229
10.11.2011 11:13:46   
Mrgica
Dobro jutro drage moje, ja vas evo citala, pa sam se bas user posted image vecina nas umjesto da uziva u trudnoci ima neke zezancije, upale,kontrakcije, mora piti terapiju, ali sta se moze...Ja sam usla u 16 sedmicu hB i super se osjecam, nemam nikakvih bolova, mucnine prosle i sad ruckamo svasta...Na papa testu mi je na pocetku otkrivena upala,al sve bakterije na koje je dr sumnjala hvala Bogu nisu nadjene, vaginalni bris uredan, a u urinu imam 3-4 Leukocita sto je kazu ok, dr mu propisao Canesten i to 1 da stavim, a onda ako imala bijelo pranje da tek tada stavim 2 i opet onu zadnju 3, ja samo 1 stavila, jer imam samo mrvicu bijelog.p i to povremeno...Do sada sam 2 puta bila kod dr i spremam se opet u ponedjeljak,aBd,nadam se da ce sve biti ok kao i do sada...Moram pitati dr sta dalje sa tom upalom,ako ju i imam vise s obzirom da od sada radimo UZ po prvi put preko stomaka, sad ne znam dal opet da radim bris ili sta, znate li vi???
Znam da sam dosadna sto se raspisa ovoliko, ali u nalazu mi pise da imam uvecan genitalni glandularni aparat, zna li ko sta je to?I jos mi dr rekao da smanjim skroz odnose zato sto spermiji sadrze nekakve prostaglandine koji kao podspjesuju upalu sta li???user posted image Al nama se opet zalomi,stas ljudi smo...user posted image
Sorry zbog predugog posta, ljubim vas sve i zelim da se sto prije kutarisete tih tegoba koje imate...user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 3230
10.11.2011 11:28:39   
Arina
Bebice.....ne viri nego pisiuser posted image ...zeno...sta ima...moram peglati a stalno virim cekam tebe i Gerbu da vidim  gori liuser posted image ....kako siuser posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 3231
10.11.2011 11:48:35   
veki_aki
Jutro drage moje user posted image  i mamice!Kako ste mi jutros? Sad sam iscitavala vase postove i bas sam se rastuzila....sandrich, gerbo kako ste danas, jel sta bolje?Nadam se da ce sad krenut bolje saljem veliki user posted image !Bebice kako si ti?Buduca mami da nije vec krenulo polako? Mama 21e ima li jos bolova?
Cuvajte mi se drage i probajte se sto manje sekirat radi svojih user posted image u pupi.
Mogu li ja sad pitat nest ne bas tako vazno, al eto ako mi neko zna tacno reci u kojoj sedmici se ulazi u 4-i mjesec?
Pozzzzzzzzzzzzzzz

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 3232
10.11.2011 12:02:17   
Hurma
e zene, kako prolazi cetvrtak... a jest mi duga ova sedmica.. ma strasno... sreca kad je dan maglovit i tmuran... tacno ne znam je li svanulo ?!?!?! user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3233
10.11.2011 12:13:34   
Bebica11
Jutro zenice

zeza mene ova RR,jel i vas...jednom otkucala post pa se izbrisao a potom zovu mama,svekrva itd pa nikad da napisemuser posted image

Kao prvo danas smo i zvanicno usli u 9ti mj hvala Boguuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sinoc me boljelo bas bas, budilo me, donji dio stomaka, nisam se mogla pomjeriti, i rodnica, sve do 6 i opet pila ovaj ginipral i smirilo mi jutros. Primjetila sam da su mi najjaci bolovi navecer i da su svakog dana cesci i jaci...pa sad sigurno me zeza i ovaj ginipral al sreca pijem ga do nedjelje samo i onda nek se desava sve prirodno aBduser posted image

arina dosadicu vam s kukanjemuser posted image hvala ti sto pitas za meneuser posted image i ostale naravno

i cestitke na novim sedmicamauser posted image samo gurajte i ne dajte seuser posted image

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 3234
10.11.2011 12:30:40   
Anoniman
bebica cestitam na ulazak 9tog mjes al vidim 35 ti sed a od 36 sed se ulazi u 9ti mjesec ticket ti se nije pomaknuo

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 3235
10.11.2011 12:32:32   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: felix

bebica cestitam na ulazak 9tog mjes al vidim 35 ti sed a od 36 sed se ulazi u 9ti mjesec ticket ti se nije pomaknuo

po ovim tikerima s 35 plus 4 se ulazi u novi mjesec a ja vidim da mi je zadnja rubrikauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3236
10.11.2011 12:32:58   
drznica
Cestitam Bebice user posted image

Felix, nemoj zenu prepadat, pomakao se cccccc user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3237
10.11.2011 12:33:43   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

rekoh nije valjda da haluciniram da sam u 9 tomuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3238
10.11.2011 12:43:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: drznica

ma jok ne prepadam al znam ja osla rodit  bila 35 sed i pitam sestru reko jesam ja usla u  devetiuser posted image kaze nisi smije se od 36 sed se racuna ulazak u  deveti mjesec .
Sve u svemu masallah dogurala si dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 3239
10.11.2011 12:59:07   
gerberka
bebice cestitam na 9-om mjuser posted image
arina, grijao me mm, preznojavala se i presvlacilauser posted image
mala75 nisu me odmah pustili, al ja sam to malo pozurila jer mi propuh ne odgovara upali i obavezala se da necu mrdati iz kreveta..meni je bolnica 5 min od kuce, ne daj Bože čega eto mene njima...nisam vise mogla 14 dana sam gore, psihicki sam pocela tesko podnositiuser posted image

hvala vam svima za podrskuuser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 3240
10.11.2011 13:02:07   
gerberka

nemoj zenu prepadat, ticker sa rr je poptpuno drugaciji od dr racunanja..ja kad sam po rr usla u 7. mj kod dr sam vec sedmicu bila u sedmom

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3241
10.11.2011 13:05:25   
Bebica11
gerbo hvala Bogu eto i ti si zagazila u 7mi, nema vise zime, samo da sto vise i lakse izguras svog bebija, evo i ja dogurah do 9tog a govorila mi dr od 24 sedmice da moze ranije porod....bice sve ok, i bolje ti je kuciuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3242
10.11.2011 13:06:48   
Medi_87
za jednu Bubanovu tetku prepoznace se saa i jendo malo bice od njegove tetkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3243
10.11.2011 13:07:11   
Anoniman
izvini onda bebice jer jaa gledala ticket user posted image masallah ma nisam ni sumnjala da neces uc u 9 ti mjes . user posted image  

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 3244
10.11.2011 13:08:08   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Bebica11

gerbo hvala Bogu eto i ti si zagazila u 7mi, nema vise zime, samo da sto vise i lakse izguras svog bebija, evo i ja dogurah do 9tog a govorila mi dr od 24 sedmice da moze ranije porod....bice sve ok, i bolje ti je kuciuser posted image

i meni ovo pise na otpusnom + upala + urinoinfekcija user posted image odjednom se tako okrenulo + placenta depressa user posted image
a moja user posted image i ja se ne damo, mi cemo da izdrzimo..kome nisam odg na poruke i pozive izvinite pls i hvala na brizi

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3245
10.11.2011 13:08:12   
ellam
drage user posted image setate li vi po dani? malo je vrijeme tmurno i ne znam sta nam je bolje... izlaziti ili mirovat u kuci... ja bih voljela da setam po dani al magla i smog mi smetaju pa podjem kasljat, navecer pogotovo... a opet bojim se da se ne "ulezim"...  pozz svima

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3246
10.11.2011 13:10:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ellam

drage user posted image setate li vi po dani? malo je vrijeme tmurno i ne znam sta nam je bolje... izlaziti ili mirovat u kuci... ja bih voljela da setam po dani al magla i smog mi smetaju pa podjem kasljat, navecer pogotovo... a opet bojim se da se ne "ulezim"...  pozz svima

seta ko smije, a ko ne smije mirujeuser posted image

ja moram jos lezati malo, vidjecu kad odem na ctg aBd sta ce mi reci

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 3247
10.11.2011 13:14:27   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Medi_87

za jednu Bubanovu tetku prepoznace se saa i jendo malo bice od njegove tetkeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

volimo vas puno...Bajram Mubarek sa zakašnjenjem..sestra se na nas derala zbog moba pa mi je bio sakriven....mislimo na vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3248
10.11.2011 13:14:45   
Bebica11

izvini onda bebice jer jaa gledala ticket user posted image masallah ma nisam ni sumnjala da neces uc u 9 ti mjes . user posted image  

ma ne sekiraj se, znam da imaju ta razlicita racunanjauser posted image , za dva dana aBd svakako sam i zvanicno 36 nedjelja, al nek beba samo napreduje, to mi je bitno, nadam se da joj je dobro u stomaku aBd, jedva cekam iduce sedmice dr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3249
10.11.2011 13:20:36   
Medi_87
user posted image sve ok razumijemo ljubci bubci od nas za vasuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  128 129 [130] 131 132   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *