Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 8.11.2011 10:35:36
Dida79
Marijana kad sam vidjela da si pisala na ovoj temi iz iskustva sam znala sta se je desilo zao mi je mila Ja sam to prezivila nekoliko puta i nikad nisam saznala razlog zbog cega se to desava
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 8.11.2011 10:38:34
Lulu_08
Marijanna i ja čim ugledah tvoj nick odmah pomislih da nije nešto, i eto vidi jeste, baš mi je žao mila! Drži se oporavi se od kiretaže pa onda uradi sve potrebne pretrage!
Ja nisam doživjela spontani hB, ali jesam biohemijsku, gdje se prirodno samo sve očistilo hB, a mogu zamisliti da je spontani pa još i kiretaža 100000 puta gore...
Čuvaj se mila!
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 8.11.2011 11:06:52
marinčii
IZVORNA PORUKA: marijanna
ej drage moje evo samo da javim da moje krvarenje nije zavrsilo dobro, jucer sam imala užasne bolove i prave odljeve krvi i ugrusaka,otisla na 2 pregleda,oba doktora rekli da treba ocistiti. Sinoc sam isla na kiretažu posto mi se ovo vec drugi put dogadja, sad cu uraditi sve pretrage koje mogu da utvrdim postoji li neki razlog koji dovodi do ovoga.. hvala svima koje ste mi bile podrska
a joj mila tako mi je žao i sama sam to prošla i znam kako se osjećaš ,ali abd sve će to biti uredu,čuvaj se
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 8.11.2011 11:42:14
Lady26
ej drage moje evo samo da javim da moje krvarenje nije zavrsilo dobro, jucer sam imala užasne bolove i prave odljeve krvi i ugrusaka,otisla na 2 pregleda,oba doktora rekli da treba ocistiti. Sinoc sam isla na kiretažu posto mi se ovo vec drugi put dogadja, sad cu uraditi sve pretrage koje mogu da utvrdim postoji li neki razlog koji dovodi do ovoga.. hvala svima koje ste mi bile podrska
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 8.11.2011 13:25:06
Hanady RR
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 8.11.2011 14:40:37
zeljka.anja
Halo ja sam imala danas spontani u 8 nedelji i neznam sta cu sama sa sobom i sa svojom tugom,sutra cu znati da cu morati na keretazu a sta je razlog zaista nemam pojima...
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 8.11.2011 15:26:25
disaaa
zeljka.anja potpuno te razumijem prosla sam isto, ne ponovilo se ni tebi ni ikom drugom isplaci se bit ce lakse,,i pomirise s tim da je od Boga,ne postavljaj sebi pitanja zasto,,meni je bar tako lakse bilo podnijeti sve to
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 8.11.2011 16:40:26
klemzi
Marijana, tako mi je žao
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 8.11.2011 21:21:01
dinaa
zao mi je draga evo jedan veliki zagrljaj podrske.
RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! 9.11.2011 0:16:48
Mjeseceva Pratilja
Zao mi je..Zaista jeste. Zelim ti da se uskoro oporavis, fizicki, psihicki..To ce sve jednoga dana biti jucer. Polahko..Ako je potrebno, a sigurno jeste, isplaci se..Mnogo tuge sa suzama ode..Cuvaj mi se.