Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma jašta..ja smo kažem, ma ja bih kuhala, ali što da ti se petljam kada ti to tako odlično, savršeno radiš...nema mi smisla ....
mm kuha bolje od mene, dijete cuva svaki dan od 9.30 do 16.00 dok sam ja na poslu a on ide na posao kad ka dodjem kuci i kucu cistimo zajedno...elem moja sveki uradila dobar posao
moj obozava da kuha, ali ja ne smijem prici kuhinji kada je on tamo a to je vikendom tako da ja vikendom odmaram kad je kuhanje u pitanju
da otvorimo temu Kuharsko umjece nasih muzeva moj veze nema....zna jaje ispeci i makarone skuhati . dobro vece... ja ispratila slatku mamu(citaj svekrvu)...dobila sam nove krpe poslala muza i djecu svojima dok se ja dobro ne izRR-em
samo da vam mahnem...mene i mm opet safatala stomacna viroza na svu srec pa imamo dva wc-a ...sinoc je bilo maratonsko trcanje A. je hvala bogu dobro...kao i moja mama...a nas dvoje se raspadamo eto nadam se da ce proci sutra...najkasnije prekosutra kissi za sve
Vidim da ste kod kuhanja i muzeva onaj moj bivsi je mene hranio fino u trudnoci,zna fino kuhati,nije mu mrsko bilo ni janjeci but peci u neka doba noci... Ja sam ponavljala samo par recenica,Gladna sam,sta cemo jesti,kad cemo jesti,jel to gotovo vise??? Nije ni cudo sto sam se udebljala skoro 40 kg
opet sam istraumirala dijete prilikom kupanja...prvo se prepala sjedeci jer je bjezala od tusa savila se do vode i udahnula je...sad nece da sjedi...elem prosli put je okupah stojeci ali nismo kosu prali...veceras da joj kosu operem opet proguta vode, poce se klizati u kadici (srecom drzim je al jedva sam je zadrzala) i opet drama...njoj je najmanja trauma kad je mm i ja zajedno kupamo al hajd to uganjaj s nasim rasporedom srecom pa je ne kupam svaki dan jer ne znam kako bih...ovo sa njenim kupanjem je poduhvat samo takav nema problem s umivanjem, pranjema ruku ili guze al kad smo kod kupanja a posebno pranja kose haos
rose , anel se voli kupat oduvjek al u zadnje vrijeme kaze kad je vrijeme kupat nece kose nece nece reko i ja ga zabavim igrackama i dignem tus kazem vidi pada kisa njemu zanimljivo po glavi znaci i tako okupam ga bez placa na kraju trazi tus da se sam polijeva Kad treba izac kod nas bude scena jer nece da izadje da ustane da ga zaoblijem vodom i pod peskir Tu budem sva mokra .
a zamisli da kupas dva komada i to sama...e to je poduhvat.moj Luka samo vristi, sto radi brata koji ga prska ili radi vode kada mu perem glavu a onda vristi kad treba da ide vani jer je shvatio da je u kadi lijepo.a ovaj mali svakako vristi po defaltu
rose , anel se voli kupat oduvjek al u zadnje vrijeme kaze kad je vrijeme kupat nece kose nece nece reko i ja ga zabavim igrackama i dignem tus kazem vidi pada kisa njemu zanimljivo po glavi znaci i tako okupam ga bez placa na kraju trazi tus da se sam polijeva Kad treba izac kod nas bude scena jer nece da izadje da ustane da ga zaoblijem vodom i pod peskir Tu budem sva mokra .
ma eto valjda ce kad dodje do anelovog uzrasta i ova moja misliti da je tus kisa i bar htjeti sjesti u kadicu jer od tog prvog incidenta ona ne zeli sjesti u kadu a meni jednostavno fali ruku i da je drzim i da je kupam ...ja sam danas okupala se i znam da se ona strasno prepala kad se pocela klizati...jos sam stavila pelenicu na dno kadice i opet
a zamisli da kupas dva komada i to sama...e to je poduhvat.moj Luka samo vristi, sto radi brata koji ga prska ili radi vode kada mu perem glavu a onda vristi kad treba da ide vani jer je shvatio da je u kadi lijepo.a ovaj mali svakako vristi po defaltu
ma ja jedva na kraj s ovom jednom da mi ne ispadne iz ruku a za dvoje ne bih imala snage...elem kupala bih ih odvojenim danima
evo neznam gdje da ovo napišem jer me zanima vaše mišljenje,imam curicu od 2god i 7mj,ide u vrtić,večeras pričamo o vrtiću,šta su radili i tako..i ona meni počne da priča kako joj je jedan dječak dirao "sise" i rekao joj da nema "sise",ja i mm smo ostali sad ja neznam da li da teti to spominjem,totalno sam zbunjena
rose, izribaj dobro kadu, naspi u nju vode i ubaci igračke. spusti je u kadu i pusti je da se zaigra pa je tek onda okupaj. ja sam tako u početku. više nema potrebe. sada samo naspem vodu, ubacim je i ona se zabavi lupajući šakama po vodi dok je ja kupam.
rose, izribaj dobro kadu, naspi u nju vode i ubaci igračke. spusti je u kadu i pusti je da se zaigra pa je tek onda okupaj. ja sam tako u početku. više nema potrebe. sada samo naspem vodu, ubacim je i ona se zabavi lupajući šakama po vodi dok je ja kupam.
stavim ja igracke i u kadicu...stavljala sam je i u praznu da se malo igra i kao moze..al nema sanse da sjedne kad je hocu okupati...ukoci se i ne mozes je posjesti koliko se opire i vristi...
evo neznam gdje da ovo napišem jer me zanima vaše mišljenje,imam curicu od 2god i 7mj,ide u vrtić,večeras pričamo o vrtiću,šta su radili i tako..i ona meni počne da priča kako joj je jedan dječak dirao "sise" i rekao joj da nema "sise",ja i mm smo ostali sad ja neznam da li da teti to spominjem,totalno sam zbunjena
pitaj vaspitačicu. djeca lažu i izmišljaju razne gluosti. imam ja prijateljicu čija je mala pričala kako ima momka i ljubi se s njim pa vaspitačica pitala tu moju prijateljicu...žena u zemlju propala. kada je pitala malu šta je pričala u vrtiću, ona joj rekla da je gledala na tv-u...djeca svašta nešto vrte u svojim glavama. ja bih to ispričala vaspitačici pa neka ona vidi šta se dešavalo.
stavim ja igracke i u kadicu...stavljala sam je i u praznu da se malo igra i kao moze..al nema sanse da sjedne kad je hocu okupati...ukoci se i ne mozes je posjesti koliko se opire i vristi...
pa pusti je neka stoji. ubaci onu podlogu što se ne kliže i istuširaj je. neka se drži za rub kade dok ti obaviš kupanjac.
pa pusti je neka stoji. ubaci onu podlogu što se ne kliže i istuširaj je. neka se drži za rub kade dok ti obaviš kupanjac.
ma eto jedino da nabavim tu podlogu pa da probam i to...ona je stajala veceras i ja sam je drzala al bila okrenuta od mene..pokvasila joj kosi rukom, nasapunjala je...jesam li pocela sapirat valjda joj otislo u nos, zagrcnu se i drama
< Poruku je uredio rose -- 8.11.2011 20:54:46 >
pitaj vaspitačicu. djeca lažu i izmišljaju razne gluosti. imam ja prijateljicu čija je mala pričala kako ima momka i ljubi se s njim pa vaspitačica pitala tu moju prijateljicu...žena u zemlju propala. kada je pitala malu šta je pričala u vrtiću, ona joj rekla da je gledala na tv-u...djeca svašta nešto vrte u svojim glavama. ja bih to ispričala vaspitačici pa neka ona vidi šta se dešavalo.
ma neznam,odkud bi to izmislila..,al da baš mi tako dođe i ispriča,i pokaže