Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 4.11.2011 23:54:36
Anoniman
Nasoj Iman83 mama umrla , joj ja se sve nadam kad je napisala mamica da je mislila na majku, nanu, a ne na mamu svoju... zena prije par dana bila zdrava i prava.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 4.11.2011 23:54:44
Hanady RR
O bože e pričate o našoj forumašici Iman
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 4.11.2011 23:55:34
mala_sa
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
Mala,hvala ti na odgovoru...ja sam mislila njegove stvari stavit u torbu zajedno sa par pelena i presvlakom...a sta je sa kolicima,neko mi rece da se ona ne predaju odmah sa koferima nego pri ulazu u avion teta ih uzima i vraca na kraju...to mi je bitno zbog toga sta cu u zagrebu cekat sat vremena pa ako mu se prispava ili sta vec....
Kad predajes prtljag oni ce ti nalijepiti takodjer naljepnicu i na kolica i onda ti s njima odes sve do aviona, a onda ih uzimaju oni sto ubacuju prtljag i stavljaju ih dole u avion. Kad izadjes iz aviona kolica te cekaju tamo gdje se uzima prtljag, samo ne na onoj pokretnoj traci vec negdje pored (obicno ima kao neka polica i na njoj su sva kolica).
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 4.11.2011 23:56:23
Hanady RR
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 4.11.2011 23:59:51
Anoniman
Juce, prekljuce je pisala da je bila kod mame, da joj je Iman bila kod nje. Boze dragi kako mi je zao. Sad mi Leena rece jeste mama je u pitanju. Boze dragi kako me ovo potreslo.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Kako tužno, još tako iznenada... Bože samo sabura...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Uh ja sam poslala Mahdija s mamom u setnju pa uradila kucu, a kad su se vratili, sjedio je u lezaljki i gledao mene dok mijesim kuglice. Kasnije mu je dojadilo pa sam ga ubacila u maramu dok zavrsim. Eno ga sad spava (vec 4 sata, ali bio mu je naporan dan, te bolnica, te setnja)
čujemo se sljedeći Bajram pa ću te pitati jesi li mogla od njega čistiti ja sam danas poginula pokušavajući da čistim i vadeći N iz lavora
hehe ima sliku S u lavoru...doduse sama sam je stavila u isti a za spremanje kuce me ne pitajte.,..danas dosla umorna ko sto ne pamtim ...stavila s u ogradicu i otkunjala sat vremena a nigdje nisam prispjela...oprat cu sudje i kupatilo i sta sad ja mogu ...ionako nismo kuci za bajram
Mala,hvala ti na odgovoru...ja sam mislila njegove stvari stavit u torbu zajedno sa par pelena i presvlakom...a sta je sa kolicima,neko mi rece da se ona ne predaju odmah sa koferima nego pri ulazu u avion teta ih uzima i vraca na kraju...to mi je bitno zbog toga sta cu u zagrebu cekat sat vremena pa ako mu se prispava ili sta vec....
Kad predajes prtljag oni ce ti nalijepiti takodjer naljepnicu i na kolica i onda ti s njima odes sve do aviona, a onda ih uzimaju oni sto ubacuju prtljag i stavljaju ih dole u avion. Kad izadjes iz aviona kolica te cekaju tamo gdje se uzima prtljag, samo ne na onoj pokretnoj traci vec negdje pored (obicno ima kao neka polica i na njoj su sva kolica).
... mi smo uzimali kolica odmah po izlasku iz aviona, na istom mjestu gdje smo ih i predali, tako da od aviona do preuzimanja prtljaga možeš bebača voziti u kolicima. mina sretan put i podnijet će to bebač bolje nego očekuješ. Mi nismo imali problema, sikila pri polijetanju i slijetanju zbog pritiska, spavala, ponijela sam joj neke igračkice da se zabavi dok je budna. I pisala si da se bojiš leta čini mi se, trudi se da ne budeš nervozna, da bebač ne osjeti pa se ne dao Bog unervozi.
Juuuutro, sva sam se najezila kad sam procitala za majku od nase Iman Ne smijem ni pomisliti kako joj je sad. Zna li neko od cega je umrla???? Je li bila bolesna???
Mino ja sam letila sa Daanijom i sve sam joj nosila. Mlijeko bez problema mozes unijeti jer je za bebu. S kolicima ides do aviona i u Amsterdamu sam morala sama iznositi kolica iz busa i do busa, a iz Zagreba sam imala pomoc. Tebi ce muz biti s tobom pa ti je lakse. U oba avionasam imala slobodno mjesto do sebe i iz Zagreba sam unjela autosjedakicu i stavila D u nju tokom leta. Tokom slijetanja i polijetanja treva ti biti u krilu i daj mu da pije iz flasice da mu se usi ne zacepe. Mi smo super podnjeli let. Tu sam ja u NL. Svi mi brojevi ostali na starom mob pa mi posalji poruku da te mogu zvrcnuti....