|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1220 1221 [1222] 1223 1224   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
4.11.2011 23:54:36   
Anoniman
Nasoj Iman83 mama umrla user posted image , joj ja se sve nadam kad je napisala mamica da je mislila na majku, nanu, a ne na mamu svoju... zena prije par dana bila zdrava i prava.

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 30526
4.11.2011 23:54:44   
Hanady RR
O bože
e pričate o našoj forumašici Imanuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30527
4.11.2011 23:55:34   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Mala,hvala ti na odgovoru...ja sam mislila njegove stvari stavit u torbu zajedno sa par pelena i presvlakom...a sta je sa kolicima,neko mi rece da se ona ne predaju odmah sa koferima nego pri ulazu u avion teta ih uzima i vraca na kraju...to mi je bitno zbog toga sta cu u zagrebu cekat sat vremena pa ako mu se prispava ili sta vec....

Kad predajes prtljag oni ce ti nalijepiti takodjer naljepnicu i na kolica i onda ti s njima odes sve do aviona, a onda ih uzimaju oni sto ubacuju prtljag i stavljaju ih dole u avion. Kad izadjes iz aviona kolica te cekaju tamo gdje se uzima prtljag, samo ne na onoj pokretnoj traci vec negdje pored (obicno ima kao neka polica i na njoj su sva kolica).

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 30528
4.11.2011 23:56:23   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 30529
4.11.2011 23:58:23   
mala_sa
A Boze dragi user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 30530
4.11.2011 23:59:51   
Anoniman
Juce, prekljuce je pisala da je bila kod mame, da joj je Iman bila kod nje. Boze dragi kako mi je zao. Sad mi Leena rece jeste mama je u pitanju. Boze dragi kako me ovo potreslo.

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 30531
5.11.2011 0:00:45   
Hanady RR
i mene jelena...
strašno...
user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30532
5.11.2011 0:02:00   
Anoniman
Joj sta ti je zivot...uh... ne mogu ni da zamislim kako je njoj sada, dusa draga.

Neposredna veza do poruke: 30533
5.11.2011 0:03:45   
entinte
user posted image user posted image Kako tužno, još tako iznenada... Bože samo sabura... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30534
5.11.2011 0:04:55   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: palachinken

Uh ja sam poslala Mahdija s mamom u setnju pa uradila kucu, a kad su se vratili, sjedio je u lezaljki i gledao mene dok mijesim kuglice. Kasnije mu je dojadilo pa sam ga ubacila u maramu dok zavrsim. Eno ga sad spava (vec 4 sata, ali bio mu je naporan dan, te bolnica, te setnja)

čujemo se sljedeći Bajram pa ću te pitati jesi li mogla od njega čistitiuser posted image
ja sam danas poginula pokušavajući da čistim i vadeći N iz lavora

hehe ima sliku S u lavoru...doduse sama sam je stavila u isti a za spremanje kuce me ne pitajte.,..danas dosla umorna ko sto ne pamtim ...stavila s u ogradicu i otkunjala sat vremena a nigdje nisam prispjela...oprat cu sudje i kupatilo i sta sad ja mogu user posted image ...ionako nismo kuci za bajram

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30535
5.11.2011 0:07:25   
rose
a nisam znala za Imaninu mamu user posted image user posted image user posted image nisam ni na fb bila posteno, radila sam neki posao od kuce maloprije i evo sad od vas cujem user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30536
5.11.2011 0:15:24   
Ašoni
 Baš mi je žao Imančice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30537
5.11.2011 0:22:07   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: mala_sa

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Mala,hvala ti na odgovoru...ja sam mislila njegove stvari stavit u torbu zajedno sa par pelena i presvlakom...a sta je sa kolicima,neko mi rece da se ona ne predaju odmah sa koferima nego pri ulazu u avion teta ih uzima i vraca na kraju...to mi je bitno zbog toga sta cu u zagrebu cekat sat vremena pa ako mu se prispava ili sta vec....

Kad predajes prtljag oni ce ti nalijepiti takodjer naljepnicu i na kolica i onda ti s njima odes sve do aviona, a onda ih uzimaju oni sto ubacuju prtljag i stavljaju ih dole u avion. Kad izadjes iz aviona kolica te cekaju tamo gdje se uzima prtljag, samo ne na onoj pokretnoj traci vec negdje pored (obicno ima kao neka polica i na njoj su sva kolica).

... mi smo uzimali kolica odmah po izlasku iz aviona, na istom mjestu gdje smo ih i predali, tako da od aviona do preuzimanja prtljaga možeš bebača voziti u kolicima. mina sretan put i podnijet će to bebač bolje nego očekuješ. Mi nismo imali problema, sikila pri polijetanju i slijetanju zbog pritiska, spavala, ponijela sam joj neke igračkice da se zabavi dok je budna. I pisala si da se bojiš leta čini mi se, trudi se da ne budeš nervozna, da bebač ne osjeti pa se ne dao Bog unervozi.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30538
5.11.2011 6:53:13   
Amam
A joj bas se rastuzih na sabahu user posted image ,ja kontam ona se razradila pred bajram user posted image

Iman mila da ti dragi Allah podari sabur a mami dzennet,amin!

Jutro zenice user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30539
5.11.2011 6:54:02   
palachinken

IZVORNA PORUKA: taurus

sad vidjeh na fb, koliko sam mogla skontati našoj Iman je umrla mamauser posted image user posted image user posted image
duša draga ne mogu ni zamisliti kako joj jeuser posted image user posted image user posted image

user posted image duša naša, stvarno mi je žao, ne mogu ni zamisliti kako joj je.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30540
5.11.2011 8:28:01   
Medi_87
Jutro,
bas mi je zao zbog Iman user posted image user posted image user posted image da njenoj mami dragi Allah podari lijepi Dzennet insAllah

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30541
5.11.2011 8:32:51   
Super Beba
I ja sad vidjeh za Iman user posted image Moje iskreno saučešće! Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un....

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 30542
   [Obrisana poruka]
5.11.2011 8:57:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 30543
5.11.2011 8:59:10   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Iman83

Drage moje, hvala vam što mislite na mene...

Ja sam još uvijek u šoku...moje mame više nema...umra je jučer, tako iznenada da ni 100 života mi neće biti dovoljno da je prežalim.

Ljubim vas sve...user posted image

user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30544
5.11.2011 8:59:55   
bebacha
IMan draga zelim ti puno snage i nek ti dragi Allag olaksa

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 30545
5.11.2011 9:00:00   
Cickolini
Juuuutro, sva sam se najezila kad sam procitala za majku od nase Iman user posted image user posted image user posted image Ne smijem ni pomisliti kako joj je sad. Zna li neko od cega je umrla???? Je li bila bolesna???

Mino ja sam letila sa Daanijom i sve sam joj nosila. Mlijeko bez problema mozes unijeti jer je za bebu. S kolicima ides do aviona i u Amsterdamu sam morala sama iznositi kolica iz busa i do busa, a iz Zagreba sam imala pomoc. Tebi ce muz biti s tobom pa ti je lakse. U oba avionasam imala slobodno mjesto do sebe i iz Zagreba sam unjela autosjedakicu i stavila D u nju tokom leta. Tokom slijetanja i polijetanja treva ti biti u krilu i daj mu da pije iz flasice da mu se usi ne zacepe. Mi smo super podnjeli let. Tu sam ja u NL. Svi mi brojevi ostali na starom mob pa mi posalji poruku da te mogu zvrcnuti....

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30546
5.11.2011 9:02:50   
Cickolini

Ja sam još uvijek u šoku...moje mame više nema...umra je jučer, tako iznenada da ni 100 života mi neće biti dovoljno da je prežalim.

Draga moja ne mogu nista reci sto bi ti bila utjeha ... Samo da znas da miskimo na tebe .... Cuvaj se ...

user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 30547
5.11.2011 9:03:11   
canim

Draga moja bilo sta da ti kazemo nece imati smisla u ovom trenutku, ali ako ti treba neko da podjelis osjecaje mi smo svi tu za tebe.user posted image

Neposredna veza do poruke: 30548
   [Obrisana poruka]
5.11.2011 9:05:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 30549
5.11.2011 9:10:58   
vjestica
iman mila žao mi je user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 30550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1220 1221 [1222] 1223 1224   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1220 1221 [1222] 1223 1224   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *