|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
25.7.2011 9:44:56   
scarlett
hvala vamuser posted image , mama šaljem ti na PP FB profil, tamo su sve cijene

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 276
25.7.2011 9:47:23   
scarlett
.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 277
23.9.2011 10:50:38   
Lejla Ka
Ovo jednostavno moram podijeliti sa vama mada, na žalost, ne odgovara mojoj konstrukciji user posted image

http://radiosarajevo.ba/novost/63569/sasijte-za-jedno-popodne-multi-nosivu-haljinu

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 278
23.9.2011 17:10:09   
iv@ncica
lajkam..user posted image user posted image   i  predlazem  da  uvedemo  na  rr  lajkoveuser posted image
samo  sto se ona  jadna  okomata  100  puta..ja  bi  mogla  jednom..ali  bi  mogla  probat  vake  kombinejsn..trAKASTE  na  vise  metara;))))))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 279
23.9.2011 17:43:24   
Anoniman
Big like, super ideja

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 280
23.9.2011 21:30:12   
muby
evo nesto slicno
ja probala super izgleda
samo treba veca kosulja

cuda od muske kosulje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 281
24.9.2011 11:00:34   
Anoniman
Zanimljivo !...samo ja nesto ne bi imala hrabrosti ovakva izacuser posted image , pogotovo sa tatinim uzorcima kosuljauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 24.9.2011 11:03:12 >

(odgovor članu muby)
  Neposredna veza do poruke: 282
16.10.2011 10:36:27   
Anoniman
Da se i ovdje pohvalimouser posted image
tabla na zidu
user posted image

Za sve koje interesuje...boja kupljena u caparolu (sentada)...imaju preko 1000 nijansi...cijena ovisi o boji

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 283
16.10.2011 11:50:08   
Anoniman
Ko se usudio izbrisati moj nick sa table i poruku za meneuser posted image
Dadada svaka čast za ideju, super ti je ovo, imam u planu sad i ja to uraditiuser posted image

Andrej šaraj, šaraj da ima mama šta brisat cijeli danuser posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 16.10.2011 11:51:51 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 284
16.10.2011 12:04:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Ko se usudio izbrisati moj nick sa table i poruku za meneuser posted image
Dadada svaka čast za ideju, super ti je ovo, imam u planu sad i ja to uraditiuser posted image

Andrej šaraj, šaraj da ima mama šta brisat cijeli danuser posted image

morala sam ukloniti tragove da ne bi jutros dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
strogo mi je zabranio saranje 12 satiuser posted image user posted image ...iako se boja osusi nakon 15 min.user posted image al njegovim teorijama nikad krajauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 285
16.10.2011 12:29:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
al njegovim teorijama nikad krajauser posted image user posted image

znam, znam..čudna je to sortauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 286
3.11.2011 13:42:49   
mamine oci
nadam se da sam na pravoj temi ?

znam da mnoge od nas zele da udovolje djeci i ako je ponekad to tesko obicno djeca zele imati majcu,duks,pidzamu ili neki odjevni predmet sa likom omiljenog crtaca i sama imam takav problem, ali s obzirom da imam jako kreativnog sina on mi je pomogao da resim ist,i dosao je na ideju da crta i zato zelim da podjelim sa vama nekoliko njegovih crteza  ovako izgleda jedna od majci koju je naslikao za svog bracu i ako je to bio samo probni rad,sada to radi sa kvalitenim bojama za tkaninu koje se ne ispiraju a sam crtez vrijedi jos vise kad znate da je to uradilo djete ;mozemo i vama rijesiti problem samo recite sta bi ste zeljeli da vase djete ima na majcu?

user posted image

ovako izleda nasa prva majca,a ovo su samo neki od crteza koje bi se mogli naci na ostalim:)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ovi crtezi su radjeni obicnim odrvenim bojica samo da se pokaze sta sve moze da se nadje na majcama nasih klinaca,naravno nacrtace  se jos sve po zelji kako ko naruci ako zelite da i vase djete ima neki omiljeni lik javite na pp da nebi ovdje bilo kako reklama samim tim su jos znacajniji ako znate da je za vas crtalo djete naravno cjene su sibolicne otprilike je kao jedna milka cokolada od 300 gruser posted image

mozda slike nisu bas jasne jer sve slikam mobitelom uzivo izgleda sve mnogo bolje...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 287
3.11.2011 13:54:31   
veeseelaa
divnooouser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 288
3.11.2011 14:01:06   
mamine oci
hvala veeseelauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 289
3.11.2011 14:06:22   
Bambi09
WOW!!! user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 290
3.11.2011 14:07:53   
D_K
nikako da stavim svoj 'uradak' na net user posted image user posted image
evo jedna dzidzi-midzi oglica koju sam sebi napravila:

user posted image
By [URL=http://profile.imageshack.us/user/mladenkokostic]mladenkokostic[/URL] at 2011-11-03

user posted image
By [URL=http://profile.imageshack.us/user/mladenkokostic]mladenkokostic[/URL] at 2011-11-03

kazu mi da je ova malo krki i prejake su boje ali se moze iskombinovati.. pravila sam lijepe roze i crvene kombinacije ali sam ih razdijelila a nema sanse da ih ponovo pogodim user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 291
3.11.2011 14:08:48   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: D_K

nikako da stavim svoj 'uradak' na net user posted image user posted image
evo jedna dzidzi-midzi oglica koju sam sebi napravila:

user posted image

user posted image

kazu mi da je ova malo krki i prejake su boje ali se moze iskombinovati.. pravila sam lijepe roze i crvene kombinacije ali sam ih razdijelila a nema sanse da ih ponovo pogodim user posted image user posted image

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 292
3.11.2011 14:14:27   
koka i po
mamine oci ove maje su super user posted image rado bi da ovaj jedan Tomica doseta do moje mahale user posted image
D_K svaka cast djidje su user posted image
ja sam se nekad bavila istim hobijem s tim da sam svoj hobi unovcila user posted image i spojila ugodno sa korisnim.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 293
3.11.2011 14:17:20   
D_K
IZVORNA PORUKA: koka i po

mamine oci ove maje su super user posted image rado bi da ovaj jedan Tomica doseta do moje mahale user posted image
D_K svaka cast djidje su user posted image
ja sam se nekad bavila istim hobijem s tim da sam svoj hobi unovcila user posted image i spojila ugodno sa korisnim.

jesi li pravila od fimo mase ili??
hajde nabaci koju sliku svojih uradaka, ako imas, da dobijem koju ideju..
mene je zarazila jedna draga osoba ali nemam zivaca a hvala Bogu ni potrebe da to komercijaliziram tako da mi sluzi za dobro 'lijecenje zivaca' i slatke poklone za goste user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 294
3.11.2011 14:22:24   
koka i po
ma rado bih...imala sam slike na cd-u.a sad veze nemam gdje je.bilo je to davno.
fimo masa se pece ili susi na zraku a ja sam radila od mase koja se kuha(i koju nikad vise ne nadjoh za kupiti).mada je ova prva dosta kvalitetnija ali se od nje nemogu napraviti nijanse zemljanih boja koje mogu od ove druge.cccc sto ja zapetlja user posted image .
uglavnom ...voljela bih da ga nadjem pa da se i ja malo pohvalim user posted image .
trenutno kod sebe nemam nista jer sam sve rasprodala.

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 295
3.11.2011 14:38:09   
R&T@
Gdje kupite tu fimo masu?
ili tu neku drugu?

Moja djevojcica i ja gledamo one emisije na utilisimi i oni koriste polimersku glinu koja se pece u rerni...
ona to uradi od plastelina, ali nije nosivo...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 296
3.11.2011 14:39:45   
koka i po
bilo je u knjizarama kod nas ...nekad "dok su Bogovi zemljom setali"

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 297
3.11.2011 14:52:31   
D_K
IZVORNA PORUKA: tajra

Gdje kupite tu fimo masu?
ili tu neku drugu?

Moja djevojcica i ja gledamo one emisije na utilisimi i oni koriste polimersku glinu koja se pece u rerni...
ona to uradi od plastelina, ali nije nosivo...user posted image

Ako si u Sarajevu onda mozes naci fimo masu u Merkatoru na Socijalnom.. Cim udjes, maltene kod korpi, desno na polici.. Nalazila sam i u OBI-ju ali vec dva puta su im prazne police.. Perlice i ostalo na Otoci, OBI-ju itd.
Pece se na 110 C oko 30 min.
Aha, kazu da ima i na Skenderiji kupiti fimo mase i da imaju veliki izbor boja ali nisam jos isla, meni se cini da je to u onoj galeriji kod kina Meeting Point ali nemoj mi vjerovati..
Ja sam svojim smizlama napravila nekoliko slatkih narukvica..

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 298
4.11.2011 21:46:13   
Medić*
mamine oci  ja cu odmah da mi tvoj djecak Haris na bijeloj ili bez majci/ duxu  nacrta Pokoya ( ludi smo za njim ) i ovog plavog Sportakusa user posted image

Vec od sutra tragamo za majicama/ duxicima jer nemamo u tim bojama. Javim ti se svakako user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 299
4.11.2011 22:10:34   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: medic slatki

mamine oci  ja cu odmah da mi tvoj djecak Haris na bijeloj ili bez majci/ duxu  nacrta Pokoya ( ludi smo za njim ) i ovog plavog Sportakusa user posted image

Vec od sutra tragamo za majicama/ duxicima jer nemamo u tim bojama. Javim ti se svakako user posted image user posted image

user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *