|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
10.11.2011 21:17:10   
mamine oci
evo jos malo kreacija mog sinauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 301
11.11.2011 9:57:12   
new mama
Mamine oci prelijepouser posted image user posted image ,ja sam znala da je on kreativan,jos kad nam je pravio one maske za rodjendan user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Neposredna veza do poruke: 302
11.11.2011 10:11:16   
mamine oci
hvala new mama user posted image ja vjeruj cuvam svaki njegov crtez i drago mi je da svakim danom sve vise napredujeuser posted image a ovo sa majcama je sam dosao na ideju jer u potrazi za F. nagradim ga dam mu volju za dalje,a vidim i F.uz njega poceo nesto crtat sad su mu bojanke nadraza igrackauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 303
11.11.2011 11:50:04   
new mama
IZVORNA PORUKA: mamine oci

hvala new mama user posted image ja vjeruj cuvam svaki njegov crtez i drago mi je da svakim danom sve vise napredujeuser posted image a ovo sa majcama je sam dosao na ideju jer u potrazi za F. nagradim ga dam mu volju za dalje,a vidim i F.uz njega poceo nesto crtat sad su mu bojanke nadraza igrackauser posted image

Svaka cast,samo tako nek nastavi,isplatice se truduser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Neposredna veza do poruke: 304
25.11.2011 12:00:25   
taurus
može li mi neko dati link na youtube za pravljenje onih torti od kartona što se pune slatkišima
mislila sam napraviti R za vrtić, jer ne mogu se donositi prave torte (ma ja svakako ne bih ni znala napraviti pravuuser posted image )

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 305
25.11.2011 12:10:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: taurus

može li mi neko dati link na youtube za pravljenje onih torti od kartona što se pune slatkišima
mislila sam napraviti R za vrtić, jer ne mogu se donositi prave torte (ma ja svakako ne bih ni znala napraviti pravuuser posted image )

ne nalazim baš komletan prikaz...al s aslika možeš vdijeti otprilike kako to ide
http://www.craftjuice.com/story.php?title=circus-carnival-theme-favor-box-cake-by-favorcakes-on-etsy-1
http://www.youtube.com/watch?v=fJlOOXtHbZ8&feature=related

uglavnom uzmeš tri lijepe kutije...bilo je u konzumu i meraktoru kutije za poklone pa tri iste samo različitih veličina....dno jedn ljepiš na poklopac druge...
i u zavisnoti od ezena serdiš je...

unutar prve jer je najveća stavi sokiće na slamku koliko djece imaš
u drugu cooko lips koliko djece imaš
u treću napravi male vrećice od tila u koje staviš po 2-3 bombone lizalo ...

elem svako dobije po nešto i počasti se :)

možeš na kutije staviti trake ili od papora broj napunjenih godina ili čak 1-2 balona ona mala heliumom napuhanauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 306
25.11.2011 12:14:50   
hatepsut
Ja sam negdje gledala..mozda cak i ovdje na forumu user posted image napravljeno od kartona kao 2 okrugla pladnja,jedan veci drugi manji.e sad ne sjecam se sta je bilo izmedju..uglavnom je izgledalo kao "torta na sprat".na svakom spratu su postavljene plasticne case unutra coko bananica,bomboni,lizalo i sl. ukraseno s mnogo sarene vate i masnama...

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 307
25.11.2011 12:17:53   
taurus
hvala Hanady

i ja sam tražila na youtube i izbacuje mi samo ove torte koje se prave od komada pa se slažu u krug
a jednom sam gledala kako se prave baš ove sa kutijama, kao što ti predlažeš, ali sada ih ne mogu naći

ma u pravu si... kupiću tri kutije različitih veličina, obložiti ih papirom, ukrasiti, na štapiće ću napisati ime i staviti broj godina i na kraju samo napunim kutije

ne znam koji mi je papir najboljiuser posted image
možda da uzmem ukrasni papir za poklone, pa lijepo uskladim boje

imam još mjesec dana da se skontamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 308
25.11.2011 12:22:31   
taurus

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ja sam negdje gledala..mozda cak i ovdje na forumu user posted image napravljeno od kartona kao 2 okrugla pladnja,jedan veci drugi manji.e sad ne sjecam se sta je bilo izmedju..uglavnom je izgledalo kao "torta na sprat".na svakom spratu su postavljene plasticne case unutra coko bananica,bomboni,lizalo i sl. ukraseno s mnogo sarene vate i masnama...

e pa to sam i ja gledala

ali vidiš da sam postala senilnauser posted image user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 309
25.11.2011 12:25:28   
Anoniman
Hej zene kad smo vec kod kreativnosti ,neku vece gledala neki program o trudnicama i kod ove jedne vidim visi  nesto oblo na zidu i skontam otisak pupe uradjen od gipsa...ali  ona ga ukrasila bojama i nekim ukrasima i to super izgleda...Zao mi sto nisam  znala za to prije i ja bih sebi uradila jedan otisak svog pupana...

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 310
25.11.2011 12:28:47   
Hanady RR

hvala Hanady

i ja sam tražila na youtube i izbacuje mi samo ove torte koje se prave od komada pa se slažu u krug
a jednom sam gledala kako se prave baš ove sa kutijama, kao što ti predlažeš, ali sada ih ne mogu naći

ma u pravu si... kupiću tri kutije različitih veličina, obložiti ih papirom, ukrasiti, na štapiće ću napisati ime i staviti broj godina i na kraju samo napunim kutije

ne znam koji mi je papir najboljiuser posted image
možda da uzmem ukrasni papir za poklone, pa lijepo uskladim boje

imam još mjesec dana da se skontamuser posted image

ma jašta imaš masnih papira za poklone u dezenima i bojama kakve poželiš...
lako ćeš ti to...
ma ja kontam i tri lijepe kutije do cipele i eto torteuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 311
25.11.2011 12:29:00   
taurus
i ja sam to gledala, samo dok sam bila pod uticajem trudničkih hormona jedva sam čekala da se riješim stomaka a ne da ga još ostavim sebi za uspomenuuser posted image user posted image user posted image

a sad mi je žao, to je lijepa uspomena

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 312
25.11.2011 12:31:53   
Anoniman

i ja sam to gledala, samo dok sam bila pod uticajem trudničkih hormona jedva sam čekala da se riješim stomaka a ne da ga još ostavim sebi za uspomenuuser posted image user posted image user posted image

a sad mi je žao, to je lijepa uspomena

znam i meni je zadnja dva mj muka bila  ja debela puna vode bas sam se napatila ali iskreno onaj na zidu sto vidjek tako lijepo ukrasen i meni sad zao sto nemam

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 313
25.11.2011 12:32:26   
taurus
mogla bi kutija od čizama i na nju malo manja od cipelauser posted image

pa nema veze što bi torta bila četvrtasta, a ne okrugla

a ovu gornju da pričvrstim običnim ljepilom za donji poklopacuser posted image

ma ja i kreativnostuser posted image

Neposredna veza do poruke: 314
28.11.2011 12:30:58   
mamine oci
user posted image

user posted image

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 315
29.11.2011 13:20:47   
mamine oci
user posted image

user posted image

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 316
29.11.2011 13:23:21   
Lady26
W O W!!!!
Svaka cast djecaku user posted image user posted image
Mama budi ponosna na malog umjetnika, a znamo da jesi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 317
29.11.2011 13:50:26   
mamine oci
hvala na komplimentima user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 318
29.11.2011 23:14:56   
taurus
evo mene opetuser posted image

danas sam hodala po knjižarama i tražila papir...svi ukrasni papiri su jako kruti i mislim da ne bih mogla omotati kutiju sa njima, pa mi je gospopđe u knjižari predložila krep papir
jeste puno mekši, pa se nadam da ću ja to dobro odraditi

e sad, uzela sam žuti i naranđasti...pa sam mislila donju kutiju u žuto, gornju u naranđasto, pa napraviti ukrase od papira i postaviti na kontra boje (žute ne naranđaste i obratno) a našla sam i lijepe mašnice u te dvije boje, pa ću njih staviti odozgo kao ukrase i kupila sam svjeću sa brojem 6

i naravno imam dilemuuser posted image
1. je li malo raditi sa dvije boje ili da uvedem treću i koju
2. planirala sam ime tj. slova imena pojedinačno isprintati u boji i postaviti na štapće (malo duže čačkalice), samo kako da papir zalijepim na njih, jer nisu baš debeli

Neposredna veza do poruke: 319
29.11.2011 23:22:46   
Hanady RR
ja bih dodala zelenu boju...recimo koja trakica il mašnica...
a ime izreži do katona najrppije pa poljepi papir zeleni onda ako uzmeš i treću boju na te katončiće i ljepi na te čačkalice....kao fol lizalauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 320
29.11.2011 23:23:05   
mila81

IZVORNA PORUKA: scarlett

user posted image

Ja već nosim njen nakit, koji je prelijep, i svima se sviđa:)

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 321
29.11.2011 23:27:20   
mila81

IZVORNA PORUKA: muby

evo nesto slicno
ja probala super izgleda
samo treba veca kosulja

cuda od muske kosulje

Još kad bih imala njenu liniju, za košulje bi se snašlauser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 322
29.11.2011 23:30:28   
taurus

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja bih dodala zelenu boju...recimo koja trakica il mašnica...
a ime izreži do katona najrppije pa poljepi papir zeleni onda ako uzmeš i treću boju na te katončiće i ljepi na te čačkalice....kao fol lizalauser posted image

i ja sam tako kontala da na krugove lijepim slova samo se bojim kako će taj papir "stajati" na uskim štapićima, možda da stavim dupli papir tj. krug i da između dva sloja papira ide ljepilo i da onda štapić bukvalno zavućem tu
joj jesam ovo lijepo objasnilauser posted image

tačno da zelena ide dobro, a pošto je za dječaka možda i teget plavauser posted image
npr. krugovi teget a na njima žuta slova

Neposredna veza do poruke: 323
29.11.2011 23:34:05   
Hanady RR
ja nešto kontam sa žarko zelenom plaho bi vesela bila...al istina i tamno plava ide dobro...a tako sma i ja mislila dupla pa između čačaklica...da stoji...
mislim kontam kako si objasnila i logično d abi vilo uspješnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 324
29.11.2011 23:53:47   
mama75
Znam da je tema "nasa kreativnost" ali ako ti je problem za kutije imas u knjizari Exclusiv super kutija, raznih velicina i dezena, i to jos na snizenju cini mi se. A kod njih takodje imas  super izbor ukrasnih papira, pa da budes kreativna user posted image

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *