|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
17.1.2011 11:37:41   
Ilhana RR
de mi reci koliku deku ces da ti napravi? dimenzije?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 226
17.1.2011 11:43:20   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image  

i sta sad mislite...hoce li biti problem ove detalje tipa nos, obrve itd izvesti

Gledam malo ovu sliku i cini mi se da nece biti komplikovano...
Uglavnom ti trebaju jednobojna platna...Isprintas na papir i izrezes sablone, pa onda po njima rezes platno...
Za oci, obrve iskoristis Ilhaninu ideju, tj. odradis ih koncem, kao vez...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 227
17.1.2011 11:43:34   
Amrino
I ja sam davno dumala o ovome jer je fakat extra i bas poput Ilhane ja sam htjela da ima neki licni pecat i da bude bas uspomena ...tako da sam planirala od starih majica praviti kocke.
Kako god - ja sam skontala da je najbolje i najednostavnije i najtrajnije- kupiti recimo tanji jorgancic i onda na njega samo nastepati kocke materijala ili jednostavno napraviti slifer od materijala- koji je onda jednostavnije i odrzavati, prati i slicno.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 228
17.1.2011 12:13:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ilhana*

de mi reci koliku deku ces da ti napravi? dimenzije?
kontala sam ovo kao ove midi 80X125

ma i ja mislim da se sve to moze vesti...ti detalji

a svidjaju mi se i ovi dinosauriuser posted image sto sam nasla...samo sto to njemu jos nista nije interesantno...haj...mozda se ne zaustavim na jednom patchworkuuser posted image ...doduse...da mi je jedan barem napravitiuser posted image ...a i ta ideja s starim gegicama...majicama itd. mi je super...mada sam ja skoro sve poslala bratu i kumi...ostavila sam samo jedne kao uspomenu...a te ne bih voljela sjeci...hocu da se vidi kolisnije biouser posted image

meni su super i igracke tipa medvjedica od patchworka...i one se mogu praviti od stare garderobe

(odgovor članu Ilhana RR)
  Neposredna veza do poruke: 229
17.1.2011 12:16:12   
Anoniman
pravi pw. bi zapravo trebala biti prica...bas to...od stare garderobe ...posteljine...etc...da se haman vide generacije na tome

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 230
8.2.2011 9:26:13   
Rumi
cure, izvinite sto ovdje pitam, nisam znala gdje drugo, a nadam se da ce kreativke znati odgovor
zanima me gdje se nalazi art shop fakta i da li ima jos neka hobby radnja u SA

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 231
8.2.2011 10:14:28   
Anoniman
hamdije kresevljakovica u podrumu one nove zgrade ...do akademije samo s druge strane...gdje prolazi trola...ili ako ne znas gdje je alu...to ti je prekoputa vatrogasaca...nekadasnjeg socijalnog...gdje je kino meeting point, kafana trasa, kafana jazz/king kong/zvono...a malo iznad fakte imas i galeriju paleta...samo nema toliku ponudu...i jos u obi-u mozes naci svakakvih dzidza

(odgovor članu Rumi)
  Neposredna veza do poruke: 232
8.2.2011 10:32:22   
Rumi
hvala ti, bas si srce user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 233
21.2.2011 13:39:06   
Anoniman
kako izgledaju boje za staklo, i gdje da kupim te boje??? Treba mi za jedan eksperimentuser posted image

(odgovor članu Rumi)
  Neposredna veza do poruke: 234
21.2.2011 13:40:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

kako izgledaju boje za staklo, i gdje da kupim te boje??? Treba mi za jedan eksperimentuser posted image

ja znam u sauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 235
21.2.2011 13:42:48   
Anoniman
hajd bar mi reci kako izgledajuuser posted image pa ću skontat gdje bi ih mogla naći... Treba mi za jednu vazu, par detaljčića crnih da nacrtam

< Poruku je uredio Breskva -- 21.2.2011 13:43:53 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 236
21.2.2011 13:42:55   
Ben 10

U malo opremljenijoj knjizari sam ja kupovala...ima i u OBI

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 237
21.2.2011 13:46:47   
Anoniman

hajd bar mi reci kako izgledajuuser posted image pa ću skontat gdje bi ih mogla naći... Treba mi za jednu vazu, par detaljčića crnih da nacrtam

obicno su u malim bocicama... duzine palca (moguser posted image ) ...a ja imam duge prsteuser posted image

ima i u tubi...al su to najcesce djecije..nekvalitetne...koje se sapiraju

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 238
21.2.2011 13:47:02   
Anoniman
i kako se ponašaju te boje ako mi šta krene po zlu možel se dok je fričko oprati, malo me prosvijetliteuser posted image

(odgovor članu Ben 10)
  Neposredna veza do poruke: 239
21.2.2011 13:48:23   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 240
21.2.2011 13:49:25   
Anoniman

i kako se ponašaju te boje ako mi šta krene po zlu možel se dok je fričko oprati, malo me prosvijetliteuser posted image
moze acetonom...i panicno brisuci hrapavim dijelom spuzveuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 241
21.2.2011 13:54:10   
Anoniman

user posted image

e baš ti hvala, nek si mi metnula sliku da ne ispadnem Gedžo u knjižariuser posted image user posted image user posted image , nu i piše glassuser posted image ...valjda neću fulit

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 242
21.2.2011 13:55:40   
Ben 10

Ja sam u tubi kupovala ,djetetu za skole.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 243
21.2.2011 13:57:59   
Anoniman

user posted image

e baš ti hvala, nek si mi metnula sliku da ne ispadnem Gedžo u knjižariuser posted image user posted image user posted image , nu i piše glassuser posted image ...valjda neću fulit

a par mora pisati nestouser posted image
pravo da ti kazem ja nikad nisam ni probala...jesam gledalauser posted image ...ali kako se pravi pravi vitraz...spojen olovom
u svakom slucaju...sa srecomuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 244
21.2.2011 14:01:01   
IvanaTz

ima nekih boja za staklo u onoj novoj knjizari u mercatoru, ali to su one vise kao gelaste, koje se osuse i mozes je poslije odlijepiti (komplet sliku koju si napravila) i ponovo zalijepiti za staklo, znas sta mislim?user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 245
21.2.2011 14:05:01   
Anoniman
Ivana i kontala sam tu pogledati, pa još bolje ako se može odlijepiti to svako malo novi crtež na vaziuser posted image

(odgovor članu IvanaTz)
  Neposredna veza do poruke: 246
23.2.2011 13:09:59   
malena1978

moze acetonom...i panicno brisuci hrapavim dijelom spuzveuser posted image

ovako... ove boje koje je dadada postavila su za staklo i mogu se u potpunosti oprati i nakon izvjesnog vremena tj. sve dok se ne zapeku...

ako želiš da ti budu trajne boje na staklu, onda ih treba staviti u hladnu pećnicu i zagrijavati je na 130 stepeni, peći sat vremena i pustiti da se ohladi oslikani predmet zajedno sa pećnicom.
ove boje koje se mogu odljepljivati i zaljepljivati na staklu i nisu baš pogodne za vazu, ali su super efekat za prozor dječije sobe... budu onako spužvaste.

eh sad, ako želiš na vazi da staviš samo par crnih detalja, onda potraži crnu konturnu boju...(najskuplja koju sam ja našla nije bila preko 8 KM) koristi se kao olovka, može se prati do krajnjeg efekta ali se takodjer mora peći da bi postala trajna.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 247
23.2.2011 13:16:51   
malena1978

breskva, ako si iz tuzle, boje možeš kupiti u maloj prodavnici do "rome"... prodavnica je tako mala da je lako promašiti...

na tuzlanskom kantonu, ponekad hobby boja bude u fisu

slično za zenički kanton - ako ti je fis blizu, ima tamo, i u još nekoj prodavnici "viva" ili tako nešto... nisam sigurna

ima i u obiju, ali su tamo jako skupe... znam još da u banjaluci ima prodavnica ili predstavništvo koje uvozi ove boje i materijale "proctor"....

i naravno u sarajevu facta...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 248
21.3.2011 21:42:16   
regi
cure,ja bih imala jedno pitanje....treba mi šifon svila,cvijetni dezen.
recimo,sarajevo,zenica,tuzla, fis dolaze u obzir.

zna li neko koliko kosta taj materijal? mislila sam sasiti neku digi suknju, recimo bijela podloga sa nekim cvjeticima preko....

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu malena1978)
Neposredna veza do poruke: 249
9.5.2011 14:19:44   
Anoniman
Ja napravila svoju vazuuser posted image ali crnim sprejem je ofarbam, nisam našla ove boje koje ste mi predložile a nije mi se dalo ni puno peglati...pa takav je i rezultatuser posted image
user posted image

(odgovor članu regi)
  Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *