Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 20:58:48
lejla80
Vece svima...Nadam se da ste svi dobro..ne mogu bas sve da citam..Bas sam sebi zadala neki zestok tempo pa ne stizem pratit situaciju.. I kad je ta velika selidba..nisam upratila??? Lady znaci i tebi je vakat da se vrnes na posao..ma uopste se ne sikiraj..uhh kad se sjetim kako sam ja zabrinuta bila..a iskreno godio mi je povratak medju narod i stare obaveze...Malo na pocetku bude guravo dok se covjek ne uhoda i onda ide ko podmazano...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 21:04:33
ladyblue RR
ne sekiram se ja.ipak sam 13 mjeseci odvalila kod kuće. samo mi je biga Nađa i ovo njeno razolijevanje svakih 10 dana ali ima bolovanje pa ćemo gurati nekako.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 21:36:24
entinte
Lady i ja na posao u cetvrtak aBd, danas su se usaglasili jer je to njima prvi radni dan iza bajrama a bebici ce biti 7 mj. Zajedno cemo se navikavati heheheh
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 22:16:13
Amam
Vecer...Kak' ste mi? E spava,jedva nesto,smije se prica,prica i onda odjednom plac pospan a ne da mu se dangubiti .Samo sto ga prikopca na (.) on . Ja se zadala u kuhanje za bajram jedna slastica gotova drugu cekam da se ohladi pa da finishiram
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 22:34:54
Anoniman
Kako mi smigate sa tim kafama, ali nema sanse da ja sa oboje dodjem, a nemam gdje jedno ostaviti... Ako mi Ana krene u vrtic, a bude prije podne onda bi vam se i Luka i ja pridruzili, pozeljela sam vas bas
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 23:59:15
bambi7
E vala je haljina definitivno bila pogodak, ma legla joj je ko......A lijepom dijetetu sve dobro stoji... A jel ova druga mama jelenaT i A? Lady uopste te nisam ovako zamisljala, ja mislila ti plava
Juuuuuuutro.... I mi smo na nogama. Moram se pohvaliti da D ide u krevet sad u 20h. Kako se vrijeme promjenilo mi smo zadrzali isto i sad ide u krevet sat ranije. Ja napokon imam vremena da uzivam s muzicem navecer
Super Bebo dobro mi legla oba tvoja kafa haha. Ljubomorna sam na ove vase dogovore za kafu ...
Ja moram vas peglati s pitanjima kad nemam koga drugog,halalite ali odgovorite . 1.Mojoj curi se pocelo crveniti mjesto gdje je primila prvu vakcinu po izlasku iz bolnice,znam da ce sada gnojiti,puhati se pa me interesuje trebam li necime tretirati,hladne oblogice i sl. ili samo da pustim 2. Kako vi mamice s malim bebama oblacite pilice kad idete u setnju..Ovo vrijeme bas varljivo,ne bih da je natovm odjecom a opet se bojim da joj ne bude hladno
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05