Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
+tura morat cu na hitnu polijeze a nesmijem sirup dat opet ce povratiti zdrav lego bem ti zube sve zube , ide mu zub odozdo do 2ce nije jos probio meso zar je ovo moguce jeo svekine supe iz frizdera neznam jel od juce il prekjuce koja sam ja koza inace svaki dan mu frisko pravim al nije bila ukisala ma nezzz
Poz zenice. Meni uvijek bude zao sto nisam rodila curicu kad vidim sve te lijepe stvarcice. Felix bit ce A dobro smiri se i prati situaciju. Ja inace volim kad djete povrati, ljudsko tjelo je pametno zna sta mu treba sta ne i kako da se bori s tim. Povratit ce uvijek ono sto mu je smetalo, jest da to sve nije nimalo simpaticno ja se vec navikla na muske sline, povracanja, pi pi kaka tuta stvarcice itd . Nego jucer sam gledala vjesti kod sveki aman ministara i krkanskih faca sta je ono a intelekt tek al cula sam da su im bar dobre plate pa kazem jucer mm u sali sto se nisi skolovao da nam budes ministar a on ce ti nebi oni mene htjeli posjecujem cesce dzamiju i imam ko i malo bradice . Pusica vam svima, meni drago sto je struja dosla nemate pojma .
evo nas iz hitne anel il je pokupio virozu il stomak pokvario dobio onu infuziju sto se otapa u vodi davat ,stalno, pylomid ga gavljevinu, esbesul sirup za povracanje, linex,i da nista ne jede on je svo vrijeme u autu povraco samo voda iz njega pljuvacka neznamm ni sama a prije toga neko zutilo crkla sam od straha evo dala sam pylomid prvo rekla pa da onda inf dajem da pije toliko sam se bila prepala nemate pojma jezim se malo je rec od povraacanja dook je mm njega cuvao na hitnoj ja sam u kupatilu povracala
felix...da ti nije jadnicak fasovao ovu stomacnu virozu koju sam ja imala...gadna je pravo...traje tri dana ja nista nisam jela sem par kasika rize na vodi...uzasno je...al prodje za 3-4 dana...ljubi Anelka
Pa sta je ovo, ova jesen nam je bas krenula lose . Felix cuvajte se. Anelu zelimo da sto prije ozdravi. Ja sam odlucila da ujutro ipak odvedem curicu na vakcinu. Kontam nece biti guzve pred Bajram . Tajra , kako su curice?
dadada sta da radim ocul mu posle opet dat pylomid jer je sve povratio kad sam dala sta da radim . Jest me strah jezim se povracanja tako ga iscrpilo, samo povraca nagoni a nema sta .... Moguce stomacna voroza da je pa boze ocel nas sta zaobici ......
daj mu pomalo na kasikicu vode...samo 1 kasiku pa svakih 5 min. ne znam sta je taj sirup...za sta je to? ja nisam mogla piti nista sem vode...i to sam se tjerala i vodu da pijem...samo sam ja uzela mneralnu...mozete li kupiti mineralnu vodu a da nije gazirana? imas janu takvu...pa vidi da mu to dajes radi elektrolita
dadada sta da radim ocul mu posle opet dat pylomid jer je sve povratio kad sam dala sta da radim . Jest me strah jezim se povracanja tako ga iscrpilo, samo povraca nagoni a nema sta .... Moguce stomacna voroza da je pa boze ocel nas sta zaobici ......
pusti ga sad da mu se malo zeludac smiri...sad je on i izritiran...al ako ti nastavi vodi ga opet dr. da mu infuziju daju
Dobro su, hvala Bogu dragom... bile smo u kuci zajedno cijeli dan... sad odose jedna s tatom svojim, jedna s mojim a ja odmaram mozak... ni ton na tv ne želim
Kako tvoji?
evo nas iz hitne anel il je pokupio virozu il stomak pokvario dobio onu infuziju sto se otapa u vodi davat ,stalno, pylomid ga gavljevinu, esbesul sirup za povracanje, linex,i da nista ne jede on je svo vrijeme u autu povraco samo voda iz njega pljuvacka neznamm ni sama a prije toga neko zutilo crkla sam od straha evo dala sam pylomid prvo rekla pa da onda inf dajem da pije toliko sam se bila prepala nemate pojma jezim se malo je rec od povraacanja dook je mm njega cuvao na hitnoj ja sam u kupatilu povracala
joj mila tako mi je žao,i ja se toga jezim mi smo ko što znaš prije 3 tjedna zbog tog bili u bolnici jer je izgubio tečnost,pomalo mu daji onaj rehiodramix da ne izgubi tečnost i ako oće piti svako 10 minuta pomalo mu daji da pije vode.nadam se da će to što prije proći ,ljubim vas
Legendarna si Moja cura ode kod nane sprat niže a ovaj mali se privalio da doji više me smori s ovim