Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tajra za zivotnu filozofiju Mala ljubi djecake i nek sve ostane na smrcanju,a nek i to cim prije prodje... Koko,Felix,Medi... Bujrum,ja napravila toplu cokoladu,vrijeme za malu pauzu
noa...onda je do mjeseca ...njih dvoje su dan razlike...knjiga ascare zdr'o...ima da nam super bude kad krenu u skolu
mala...ma ja vise ne mogu docekatiiiiiiiiiiiiii
e mi smo vam bili svuda negdje...prvo na pofalicima...pa na cvili...pa u igraoni...pa u parku valjali se u liscu...elem...valjda se umorio...mama mi napravila japrak tako da ni za rucak ne moram dumati joj tajra....da ti samo znas koliko ja kleeeeeeeeeeepe vooooooooolim ...samo ih ja uvijek nedeljom pravim...jer u jogurt natrusim jedno 5 cesanja bijelog luka...pa da ljudi ne padaju
Da nije tikva prezrela pa joj treba jedna set_nja iz bostana?
moze biti draga moja, ne znam samo gdje bih je proset_ala
dadada i ja ne mogu iscekati vise da mi ko covjek fino kaze nesto nego nesto neartikulisano izlazi iz obojice ali i ja sam kriva za sta god oni pruze ruku ja odmah skacem nema cekanja
< Poruku je uredio MALA1994 -- 3.11.2011 14:56:50 >
lady BRAVO!...a ovih jos tu go...taman meni bi dobro dosle ...jos sam sletila 1-2kg sad od ove stomacne viroze...danas sam sebi kupila B komplex...valjda ce dati rezultate
Igo spava,ali zato zutoj glavici ne pada na pamet da spava ...jutros ga brat probudio i zaspao ponovo i spavao do 10....
a ja cu spavati izgleda kad oni krenu na fakultet
neces ...tad ces cekati da dodju kuci u 3 ujutro
zato ja sad cefim , i spavamo ko zna sta nas ceka u pubrtetu kad naidju lude muskice Dosta sam ja bila ne naspavana , red je vec bio odavno da bude djete a ne mala beba
samo da vas pozdravim.. mene uhvatila nekakva stomačna viroza, imam osjecaj da sam od jucer smrsala 5 kila samo se molim da mi na Nikolu ne predje jer je bas gadno.. inace je sve ok, djecak slusa al mu je prica za nepovjerovati.. neki dan ga posla lec i kaže ne spava mu se,ja mu kažem da treba spavati da se odmori a on ce meni: "to si zlocesta vjestica"
samo da vas pozdravim.. mene uhvatila nekakva stomačna viroza, imam osjecaj da sam od jucer smrsala 5 kila samo se molim da mi na Nikolu ne predje jer je bas gadno.. inace je sve ok, djecak slusa al mu je prica za nepovjerovati.. neki dan ga posla lec i kaže ne spava mu se,ja mu kažem da treba spavati da se odmori a on ce meni: "to si zlocesta vjestica"
A kako napreduje ? Nadam se da ces brzo prebroditi to...
primila mi je cura MRP- opet nije skontala da prima vakcinu. ona još ni jednu jedinu vakcinu nije skontala da prima. koji je ovo lik... a ja se pripremila, mileći da je sada starija, kako će plakati kad ono-ništa. valjda neće biti nikakve reakcije...do sada ih nije bilo.
skoro usto , nehoran probudi se dize se podrigni ko veliki cujem kad iz njega kljuc povraca sav pribjedio a lego zdrav i povrati supu i slajma odakle mu slajm ...... Lego a jos stim sve uhelaci mi ja odo da napravim caja ispade mi iz ruke caj sve prosu na tepih hiip caj prepala sam se bojim se povracanja i da ide mu donji zubic jos jedan vidjela sam sav mi priblejedi