Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
samo vidi hoće li dostaviti u Bosnu jer ima ne radi link za international shipping, sad sam gledala
pa da ima u online stor...al ne rade za bosnu zato sma joj i poslala mail... a na e-bay ima za interancionalni al je ova haljina smao do 9 mjeseci ponuđena...
ma dok mi javi hićel mi je poslat...ako je ne pošalje onda ću zavt svoje po amreici da mi s edograbe ove haljine i ovih crvenih baletanki gore što sma stavila
daj mi link na e-bay-u pa ću joj poslati poruku da vidim ima li 3T
Money Order Check
neki primaju i paypal tako da bi trebalo biti ok. Money order i Check nama ne znači ništa. samo treba pronaći ko šalje international i prima paypal
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
dan i kod nas je sunce danas tralalalalal bili 2 sata puna . Igrali se na suncu malo lisce grabili mami pomagao ispred kuce , ma milina . Skoro usli jeo i sad krpice
dan i od mene..cisto da me nezaboravite ... kod mene radno i paradno....kuca, kuca, kuca i tako obradovala sam sebe jos jednim džemperom...za promjenu napravila tri kile kruha....bice dovoljno do sutra .. skuhala rucak...kuca mi u haosu a ja sjedim li sjedim .... veceras kupam Seju sto znaci da ce biti potopa sro od suza sto od vode iz kade i komsije ce garant zvati policiju i ide mi na zivce ova osoba sto stalno moje dijete uporedjuje sa drugom djecom u negativnom smislu....a ja radi svoje uctivosti jos joj nisam sasula sve u lice ...dokad ...nezna se....
koka otvorila se nova teme porucite nekom nesto . Ja se trebam dici sta raditi a ulijenila sam se dok sam anela uspavljivala . I da ti kazem pravo nikad svoje, djete nisam niskim usporedjivala niti to volim a ima toga i kod nas nazalost.
samo vidi hoće li dostaviti u Bosnu jer ima ne radi link za international shipping, sad sam gledala
pa da ima u online stor...al ne rade za bosnu zato sma joj i poslala mail... a na e-bay ima za interancionalni al je ova haljina smao do 9 mjeseci ponuđena...
ma dok mi javi hićel mi je poslat...ako je ne pošalje onda ću zavt svoje po amreici da mi s edograbe ove haljine i ovih crvenih baletanki gore što sma stavila
daj mi link na e-bay-u pa ću joj poslati poruku da vidim ima li 3T
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
vidi macak....trebas znati kome i kako reci nesto da bi ne doprlo do njegovog mozga nego da mu das do znanja da"mete"ispred svojih vrata.mene cisto nerviraju takve osobe koje dijele "savjete"a koji sami nisu odgojili svoju djecu,u tom smislu da su vise bili odsutni nego prisutni....ako kontas sta ti hocu reci.
vidi macak....trebas znati kome i kako reci nesto da bi ne doprlo do njegovog mozga nego da mu das do znanja da"mete"ispred svojih vrata.mene cisto nerviraju takve osobe koje dijele "savjete"a koji sami nisu odgojili svoju djecu,u tom smislu da su vise bili odsutni nego prisutni....ako kontas sta ti hocu reci.
Nisi mogla bolje rec citas mi misli bas tako kod mene draga . Moj A. recimo neda svoj autic caci svome i sad doticna dodje , pa ce pa kako neda bla bla pa eto reko neda pa neda sta cu sve da al to neda nikome mali ce sad na godinu u skolu a boze sacuvaj je . I sad ona meni pametuje kako bi ja trebala sa A. postupiti , i raditi reko helllo zeno nezanima me . a dok ona "pametuje" njeno djete pored nje skace meni po trosjedu kao da je dosao na skakonicu ona nista ja na to reko vidis moj anel je jednom tako skako , i pao od tad sam ga pucnila za kaznu naruzila i nikad vise to ne smije raditi da mi skace ja to nedam po namjestaju Prije je anel cim ga vidi, odma ide za njim kako on a on namjerno stariji navodi ga na gluspoti. Vidi reko tvoj skace moj sjedi gleda ne trec za njim kao prije Tek onda ona odregova sidji .... Pa dosta sam sutila I nervira me kad mene sad ko fol, uci necemu a ne viidi svoje sto kazes . Moj ni upola takav nije niti ce biti dok sam ja ziva Il cu mu taj lug istjerat iz guzice-sto nene stare kazu
Medi 87 ja cu ti samo ovo rec, da kod mene prijateljica ima bebu od 5mjes. da joj daje SVE AL SVE zivo isto ka ja anelu . Kasice ne gleda jel pise 5,6,7 mjes .Supe,sira,kajmaka, ma sve pa hajd i da neku noc bila kod mene donela anelu monte, kad i svom otvori i da pojede mali citav monte ja gledam .Ne volim pametovati nisam taka sta me briga neka svako radi, kako misli sa svojim djetom. Moj anel da se nije rodio kao nedonosce sve bi bilo drugacije pazila sam, jer su mi tako savjetovali. Al inace da nije nebi toliko "veremila" .
"Jučer sam bio pametan - stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar - stoga mijenjam sebe."
A moze i modernije:
no sikiriki
Moje spavaju, ja klepam, tj. pravim klepe
JA ne volim klepe kod mene ce biti Pomfri mmmmmmmmmmmm nisam dugo veceras ne zdravo sve sem salete zelene to nas malo izvalci i meso I da ko je ajde bujrum zaspo konacno .... odoh odmarat jos teke ajd koko da "prikurimo koju"
momci su danas hB bolje samo im nosici cure i nadam se da ce na tome ostati....
koko moja da ti kazem ne sekiraj se ne ide covjeku kad je preko glave preko glave je, ali znaj da moras svoje zdravlje cuvati jer ti niko nece reci hvala kada se ti razbolis
dadada e ne diraj mi mandarinca slatkog, moj Igor sit sve po kuci naruzi a niko ga ne konta sta je rekao
amani vrijednica draga
moja djeca su kriticna kakav nered prave, ali to je katastrofa.ja se maloprije okrenem oko sebe ma nema gdje nema igracaka
jedno malo pitanje od padobranca, je li rano da M dam monte
Rano nije, a sad da li je pametno to je drugo pitanje... U njemu nista vrijedno nema... ali ja sam davala objema, kao i puding i kupovni vocni jogurt...
Iskoristi dok puno ne bira, pa mu u obicni jogurt dodaj koju bilo vocku... to je vec pametno
Rano nije, a sad da li je pametno to je drugo pitanje... U njemu nista vrijedno nema... ali ja sam davala objema, kao i puding i kupovni vocni jogurt...
Iskoristi dok puno ne bira, pa mu u obicni jogurt dodaj koju bilo vocku... to je vec pametno
medi sad ces ovdje cuti milion razlicitih mislljenja.iskreno ja svojima nisam davala do godine jer nisu ni kravlje mlijeko probali ali to je do tebe jeli hoces ili neces.
po tabelama i svemu ne bi trebala a ti sama trebas da skontas dai ili ne.
u njemu nema nista hranjivo u sustini je to samo "poguzluk" tako da ti skontas...
I nisam, ali me zivot naucio... Gledaj: na poslu trpim tudju djecu i ne udaram ih, ne vristim, ne vrijedjam... samo im se smjeskam...i ekam svojih pet minuta... a sto bih sad svojoj djeci i u svojoj kuci radila nesto drugo???
I onda tu zivotnu filozofiju primiijenim na cijeli svijet... od pravim
Amani, eno jedna porcija u zamrzivacu...
< Poruku je uredio koka i po -- 3.11.2011 14:37:39 >