Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 12:40:11
babilon
Hej drage mame :D
osjecam se kao da presjedam iz aviona u avion :)))... Mi smo dosli na svijet 19.10.2011 u 18.59 :D Faruk :D sad za sad fino napredujemo, hapimo - dojimo - ponekad po 1h, ponekad po 15 min sve zavisi :D pupak otpao 10.dan, sad skoro pa cist :D.. Jucer nam bilo pune 2 sedmice, a danas pocinjemo sa D3 kapima ihihi = eto nas mali karton s a info :D :D :D
Nadam se da cemo se fino druziti :D
ps. evo od jucer mi bebac nakon dojenja bljucne, podosta, ne kao inace ono malo kao pljuvavcke vec ima kolicin.e.. vidjela sam da je to ok, al mi ga zao bude da ne ostane gladan.... :/
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 12:50:33
boombar
Pozdrav mame i bebe, evo jos jednog padobranca .. citam vas ali se ne javljam jer obicno ne stignem, ali evo me sad s pitanjem za Palacinken, Ladyblue i druge mame koje narucuju preko e baya .. jasno mi je za postarinu ali zar se ta roba ne carini dodatno? Ako da koliko to otprilike dodje?
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 13:08:51
animagical
mahanje vidim selidba s trudnicke teme u punom jeku u vezi spavanja i budjenja, moj A je bio nekakav umoran prvih par sedmica taj bi samo spavao, muku smo mucili da ga probudimo, i zbog zutice a i prije nje i poslije nje, od poroda je bio nekakav osamucen ugl vise od tri sata spavanja u prvih par sedmica je previse, jer ogladne...ne moze ona pojesti sad neku kolicinu da je drzi 5 sati...ipak pitaj lejlu ka kad je stvar oko dojenja? a za bljuckanje pita babilon jel? to mu je viska sto bljucne
ja kontam gdje bi isli hodati dosadno nam u kuci A i ja smo postali velike hodalice
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 13:13:43
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken
mala_sa, evo ti ljink:http://www.coolinarika.com/recept/homemade-ferrero-rocher/
Sto se tice nocnih podoja, ja ih ne mislim jos izbacivati, mislim, premali je, a ni ne smeta mi, jer prvu turu sna sastavi od 5-8 sati, zavisi koliko je umoran, da li je okupan i sl. Poslije ce se probuditi jos 1-2 puta, ali ja sam naspavana. Sve da sad i nesto kao uspijem regulisati, kad pocnem raditi, trebace nam nocni obroci da bi sto vise dojio. Neka ga zasad, dobro nam je. Maloprije sam slagala ormar, a M lezi na krevetu i smije mi se, šega mu onaj dzumbus od odjece. Eno ga sad, zacudo, spava hahaha
Ma ni ja ne mislim tj ne moram izbaciti sve, da mi je makar ostat na 3
< Poruku je uredio sweet insanity -- 3.11.2011 13:22:00 >
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 13:33:12
Medi_87
naspavala sam se zajedno s M, Super bebo kod nas ovo izgleda zubi jer kad zacvili onda samo stisne usneice i govori mmmmmmmm bas ga namuci ova jendicia a s prvom nikakvih problema nije bilo Dobrodoslica za nove mame
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 13:39:34
entinte
Bambi7 ja K vodim na vojnicko ali nekad iza pola 7 jer mm radi do 6 pa dok dođe s posla dok odemo tamo vec je 7 i uvijek nas pitaju sto smo dosli, cak nas jednom nisu ni primili poslali nas na Otoku... heheheh svega na ovom dunjaluku. Ja ga mogu odvesti samo tad a ujutro mm radi od pola 8 tako da nam ni to nije odgovarajuce hehehe ma odvest cu ga sutra navece ako ne bude bolje...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 13:42:47
Emica_sa
Evo nasla sam carine se sve posiljke koje prelaze iznos 50KM sa postarinom,a posto se najvise kupuje odjeca iznos carine je ovo kopiram
"Pojednostaviću ovaj odgovor: na obuću, stopa carine je 15% na carinsku osnovicu, na odjevne predmete takođe 15%, na bižuteriju i sl. 10%."
Osim u slucaju kada je nesto malo i stane u pismo,ali paketi i to,sve se otvara i carini,cula sam od raje da se zna desiti da fulaju,ali 90 posto carine sve sto prelazi 50 KM sa postarinom,tako je sada
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 14:19:54
bambi7
Entinte zato vas peglaju.Mi doduse njima idemo samo na bocu i najvise zbog reakcije idemo ujutru, oko pola 8 i brzo dodjemo na red. Zbog bolesti hvala Allahu dragom nismo nikad jos isle.. Ljubi nam jarana sa najljepsim okicama i nadam se da ce ga prestati taj kašalj! Boombar i Babilon dobro nam dosle Lepeteka, ma suti kad se pojavimo sa ovim kolicima odmah se svi sklanjaju Malo smo ograniceni ne mozemo nigdje sjesti na sprat, al ima sendi i centrum, jos ako mali ogladne, ima tek razlaz da bude hehehehehe Ostalim mamicama i bebicama mahanjeeeee
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 3.11.2011 14:34:23
boombar
Uh Emice_sa ja se taman obradovala ladynom odgovoru ali hvala ti sto si ovo iskopala dok se nisam zaletila Samo da utvrdim .. znaci da bilo sta sto kupim ako ne prelazi cijenu od 50KM sa postarinom se ne carini, makar doslo u velikoj kutiji, jel tako? Bambi hvala na dobrodoslici