|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1211 1212 [1213] 1214 1215   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
2.11.2011 23:23:51   
entinte
Lepetetka i ja sam na Dobrinji, nisi sama heheheh
Bambi7 nisam danas njega vodila ali sam svakako mislila da ga odvedem u petak kad mm dođe s posla ako mu ne bude bolje... naravno i ako nas primi jer sam prosli put ozvisila i za uputnicu, nisu me primili kao samo hitni slucajevi brrrr

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 30301
2.11.2011 23:29:18   
bambi7
entinte ja ne znam sta te peglaju toliko mi samo predamo knjizicu, i cakam da nas prozove, nikad nas sestra ne pita sta, kako, kome. A i uvijek je guzva jer idemo ujutru pa i ne znaju kud udaraju. jel i ti vodis u DZ na Vojnickom?

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 30302
2.11.2011 23:39:16   
Amam

IZVORNA PORUKA: palachinken

Sta si joj to kupila, a a a?

Medi, sretan mali rodjendan, da nam drugar uvijek bude vesel i nasmijan

Njemu user posted image ,pa neki paketic odjece user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30303
3.11.2011 1:02:19   
sporty mamaa
mene zanima taj ebay, meni muz kaze da ce me doci skuplje dostava nego sve sto narucim, a posto se ja ne kuzim bas u to molim da mi pojasnite, naravno one koje su vec narucivale...
evo ja jos budna, beba spava odavno...
Kako me maloprije naljutila N, ja sam mislila da ce mi mlijeka nestati. Ponekad me zaista izbaci iz takta, da se zapitam kako se ponasati(znam i mi smo krivi jer nismo bili dovoljno dosljedni, nego bi uvijek popustili), i da se zapitam jesam li uopce dobra majka... Ukratko  uvijek mora biti po njenom i danas je napravila vrisku zbog gacica, nije ih dala presvuci prije spavanja. To je bila takva vriska i dernjava, izljev bijesa, da sam ja pocela drhtati, krv mi udarila u lice. Vristi, vrati mi prljave gace, uzima ih iz prljavog vrsa, bijesni po kuci, ma katastrofa... A nisam je mogla ni u sobu poslati u izolaciju da se malo smiri, jer je beba spavala u sobi tako je situacija bila poprilicno neugodna. Cak sam je i pucnula po guzi i kasnije mi bilo krivouser posted image user posted image Na kraju je jedva obukla ciste gacice, pomirila se sa mnom i nakon pricanja price zaspala... Nije lako odgojiti dijete. Eto ja vam se izjada, oprostite. Samo hocu reci da budete uvijek dosljedne, ako je recimo jednom ne, ne moze danas biti ne, a sutra da. Tu smo i ja mm pogrijesili u startu, a od malih nogu se uci, ja sam ponovno naucila na vlastitoj koziuser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 3.11.2011 1:06:45 >

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 30304
3.11.2011 7:54:36   
Cickolini
Juuuuutro mi ustali i hocemo da doruckujemo ....

Vilo_7 pa gdje si ti zeno ... Sto mi je komplikovan ovaj tvoj novi nick hahaha Jesi li ti to presla na neku drugu temu ili se onako ne javljas. D je dobro hvala Bogu. bile smo u Zagrebu tamo je fino proslo. Noge bolje napredovale, ali rukica desna slabije. Bile smo i ovjde u nekom rehabilitacijskom centru, ali sam se samo nasikirala. Dala mi lose prognoze, a o vjebi nista. Kako ste mi vi???? Slusa li E???? Ljuuuubimo vas

Medi draga sretan mali rodjendanko ... Izvini sto nismo na vrijeme. Ljuuuuubimo vas!

Lady sretno na vakcini ... Koja si ti ... Odmah bi na bolovanje hahahahaha

Sporty mama nek si se ti nama izjadala .... A samo ostani dosljedna to je najvaznije, ali i najteze. I ja sa, protiv "fizickog obracuna" s djecom, ali pucnuti po guzi nije istuci dijete. Nekad se mora po guzi pucnuti. ja pucnem ovo svoje, ali ,e ne slusa ni tad ahahahahhaha

< Poruku je uredio Cickolini -- 3.11.2011 7:55:54 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 30305
3.11.2011 8:16:53   
ciciban26
Jutro i od nas
Evo jedna jutarnja dok djeca spavajuuser posted image user posted image ..bujrum
user posted image
Ja sam mogu reci naspavana,moja E odvalila spavanac od sinoc pola 7 do 6 jutros.Budila se da jede i jeduci opet zaspala user posted image
I ja sam protiv da se djeca tuku,ali kakav je ters ovo malo od 42 dana mislim da ce prutic fino raditiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ona ne place,ona urla dok ne dobije sta zeli..mislim da nas komsije u susjednoj zgradi cuju user posted image user posted image user posted image
Zna li neko gdje joj mogu kupiti toplije pantole,gledala u Lindexu,Zari (u gradu,na Grbavici,Socijalnom),n pijaci sirano ali nemaaa  user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 30306
3.11.2011 8:58:41   
Medi_87
Jutro, iza nas je jos jedna duga i burna noc s milion budjenja, naprosto ludim, ali hajd i od goreg ima gore,
Hvala na cestitkama , jedva cekam da M zaspe pa da i ja u horizontalu

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 30307
3.11.2011 9:04:30   
palachinken
ciciban, ja oblijecem Zaru pa ako sta naleti a znas kako sam super termo tregerice nasla u Haris export ili vec kako se zove, znam da ima i kod vas taj:) Ma kakav ters, veze ona jos nema sta je tersluk, ali brzo uče :)))

amamto ti bas paket nasla, svega u njem? Super! Hajd ako ti nije mrsko, posalji link da vidim kako to izgleda

sporty, uvijek imas pored cijene artikla i cijenu dostave za BiH, tako da se ukalkulises.

Nego dobro jutro! Mi ustali u 6 (hoce to kad dijete spava od 5 popodne haha) ali makar ce danas ranije na dnevno spavanje. Planirala sam raditi kucu, predbajramski, pa ne znam koliko cu uspjeti.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 30308
3.11.2011 9:12:18   
mersiha 77
medi i kod mene ti je isto ma milion puta se budio,ma nije se ni budio nego zmireci se dere
ja neznam sta je ovo,ja uopste neznam kako je noc prespavati bez ijednog budjenja
sinoc je popio i hapu i dojio,ali drage ,oje sta je ovo on bi samo jeo,jeo,jeouser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 30309
3.11.2011 9:15:03   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: palachinken

ciciban, ja oblijecem Zaru pa ako sta naleti a znas kako sam super termo tregerice nasla u Haris export ili vec kako se zove, znam da ima i kod vas taj:) Ma kakav ters, veze ona jos nema sta je tersluk, ali brzo uče :)))

amamto ti bas paket nasla, svega u njem? Super! Hajd ako ti nije mrsko, posalji link da vidim kako to izgleda

sporty, uvijek imas pored cijene artikla i cijenu dostave za BiH, tako da se ukalkulises.

Nego dobro jutro! Mi ustali u 6 (hoce to kad dijete spava od 5 popodne haha) ali makar ce danas ranije na dnevno spavanje. Planirala sam raditi kucu, predbajramski, pa ne znam koliko cu uspjeti.

E Harisa se nisam sjetila user posted image user posted image user posted image . Ma oblijecem i ja Zaru kod zgrade imam jednu ali nikako da potrefim user posted image
Ja ciscenje pred Bajram ostavljm za subotu,delozirat cu mm i E kod sveki a ja zasuci rukave i srediti od poda do plafona...Lakse mi bilo pred prosli Bajram s trbusinom..
Sad samo ne znam koje koljacice da pravim,preforsirali smo se s cudom od cokolade user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30310
3.11.2011 9:17:51   
Super Beba
ciciban - hvala na kafi :)

ja evo čekam ne bi li mali zaspao, pa da kafenišem u miru...ako i danas preskoči spavanje od 9 do 10-11, znači da ga je skroz izbacio i da mi je jedino preostalo dnevno spavanje od 12-14h...zato je sinoć htio zaspat u 19h , jedva smo ga držali budnog još 45 min...al haj, relativno je fino spavao, "samo" se 3x budio i ustao u 6:15 user posted image
s tim da smo sinoć probali odvikavanje od noćnog buđenja, tj. izbacivanje podoja i pokušaj #1 nije uspio...prco mali je pobijedio...dobio je (.)
taurus - kako tebi jutarnje spavanje kod E.? Je li se popravilo :)
cickolini - vila, iman, lady, vještica, dubravka, još malo pa rose i esmina, su napravili grupnu seobu na drugu temu :)
medi - sa malim zakašnjenjem - sretan rođendanko i sve naj naj našem drugu! user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 30311
3.11.2011 9:19:20   
palachinken
Ja sam vec napravila ferrero kuglice, daj Boze da pozive do Bajrama, svako malo ja moja ja muzeva glava u frizideru. Ostale dzidze cu u petak i subotu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 30312
3.11.2011 9:29:42   
ciciban26
Uh palachinken sto si ti bila vrijedna..Jos ferrero kuglice mmmm gdje me nadje user posted image user posted image user posted image ...Nije ni cudo sto vam je glava u frizideru,haj budi karakter pa ne viriuser posted image
Ja i  pravljenje slatkisa ostavljam za subotu,kad je slatko u pitanju mm i ja (posebno u zadnje vrijeme) smo tolike poguzije da bi sve puklo za dan.. Nama cudo od cokolade i to u vecoj varijanti pukne za 2-3 dana a sve fol pravljeno za goste user posted image user posted image user posted image .Sreca pa je E hiperaktivna beba pa kilice i dalje spadajuuser posted image user posted image user posted image
Tako da ja slatkise moram praviti u subotu i jos katanac na frizider i sigurno je...samo dok jos skontam sta..prijedlozi su dobrodosli

Neposredna veza do poruke: 30313
3.11.2011 9:32:13   
mersiha 77
ma i ja bi da ga odviknem od nocnog dojenja,ali kako?

Neposredna veza do poruke: 30314
3.11.2011 9:40:15   
sweet insanity
Jutro drage, ja skoro pa oka nisma sklopila. N zaspala tek u 22.30 i budila se svaki sat i vristala i samo siku hoce a nije gladna. Jos je bila budja od 2-4 kad je mm malo zabavljo i opet svaki sat. Naprosto sma ko zombi al mi je valja preuzet, mm radi veceras pa se treba naspavat em trebam obavit svast. Nakon 3 noci sa 3 budjenja bila sma presretna i naspavana a sada opet milion budjenja i vristanja, kao zombie sam. Al ona iako nije spavala smije se, i igra a ja jedva sjedim, evo hocu d apojedem nesto..

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 30315
3.11.2011 9:40:27   
animagical
mi se naspavali i to samo zato jer se uspavljivao ispred mene pa kad zaspi liferujem gauser posted image doduse i ja sam koju turu tako s njim odspavala...probudim se u panici i gledam jel diseuser posted image sinoc smo morali ici vani u 9 ko blesavi jer se kuci derao iz ciste dosadeuser posted image u Alti zaspaouser posted image i kazu bebe ne znaju...majke mi dosadno mu bilo kuci?

Neposredna veza do poruke: 30316
3.11.2011 9:40:46   
Sensia
Cao zenice moje drage evo da se i ja prijavim na ovu temu user posted image napokon

Moja Uma ima danas 12 dana u dobri cas i mama se malo dozvala da moze opet da se druzi sa svojim drugaricama sa RR. Eno je sad zzzzzzzzzzzzzz jos nekih pola sata pa ide rock and roll user posted image

Sigurno cu vas ubiti pitanjima ali ko i svaka friska mama milion upitnika mi je iznad glave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30317
3.11.2011 9:49:15   
sweet insanity
sensia, welcome!

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30318
3.11.2011 9:49:53   
ciciban26
Ma sta ne znaju oja animagical user posted image user posted image user posted image . Vidis ti frajer bi u setnju,jel barem kakvu curu usmekao user posted image ..
Nama dosla moja tetka i E place,uzme je mm place,kod mene-place..uze je tetka a ona usuti jos uzizila okicama...Rekoh dosadilo skopodjici kod mame i tate,nove ruke su cudo user posted image user posted image user posted image
Sensia user posted image user posted image user posted image user posted image neka si nam i ti dosla..Slusa li nasa djugajica

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30319
3.11.2011 9:59:30   
Sensia
hehhe ma i slusa i ne slusa, krenuli su nam grcevi pa nas uhvate poslijepodne i drze duuuuugo, sinoc nam je pomogao caj od komoraca pa smo se umirili jeedva......

kako nam je Ena?

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30320
3.11.2011 10:00:57   
Super Beba
sensia - dobro nam došla!
sweet - moguće je da su zubi. Barem kod mene mali zna da vrišti 'nako tokom noći, i to baš u periodu izbijanja zubića...ne mora značiti da ćete dobit zube sutra, al' to je svakako proces koji traje...nama su donje jedinice počele sa 4 i pol mjeseca, izbile su nekad u petom...gornje sa 6 i pol, a evo sada i gornje dvice...i uvijek bismo imali tu neku čudnu vrisku dok spava...a druga varijanta je da sanja i da proživljava taj dan..možda je gledala TV, tamo ima previše slika i boja, pa je možda to previše za nju da svari tokom noći..ili je bilo previše svijeta oko nje taj dan...jeste li je možda u igri bacali gore-dole? Iako bebe uživaju dok im se to radi, noći mogu to da proživaljaju kao da padaju i to je dovoljan razlog za paniku...ne znam, nabadam onako šta bi moglo biti, pa eto, probaj se naći :)))

i da, mali je zaspao :) a ja u miru ispila kafu, popalila mašine i legla :) dosta od mene...čiščenje za bajram će čekati subotu, kad ću malog liferovat sa MMom...al' neću neku pretjeranu generalku, ionako mi niko ne dolazi, mi smo ti koji skitamo user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 30321
3.11.2011 10:05:41   
sweet insanity
Super Bebo, je vec mjesec govorim, moguce da su zubici. Eh sad, kod mene su crtici upaljeni po cijeli dan pa ona gleda kad joj je cejf al ne previse. Sada je evo uz tv zaspala al recimo jucer po danu 2 i pol sata se nije prenula........Mislim da definitivno nije gladna svaki sat pluse se jos igrala od 2-4 ........joj samo trazim ponovo 3 budjenja, ne mora manjeuser posted image

Sada bih i ja legla al eto sveki ce je pricuvat ja trebam po uputnicu za kontrolu kod fizijatra posto su rekli da ce pratiti iako je hB sve ok, ne vide oni ni t od torticollisa al et u bolnici napisali pa ono eto da ispistuju i da prate prvu i eventualno drugu godinu,a i hocu da se posavjetujem oko dohrane, da vidim sta c emi ova koja nas zadesi recuser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30322
3.11.2011 10:16:45   
bombina
jutro i od nas...mi smo ustali u 8,bas smo se naspavali,mi smo nocni obrok davno izbacili,al smo se namucili oko 7 neprespavanih noci, uspajelo nam je iz 100 pokusaja,ali i sad kad je bolesljiva pa se cesto budi,moram je nekad nahranit.....

e kad je neko vec pomenuo altu,cula sam sinoc da je zabranjen ulazz u altu pokrivenim zenama,ne znam koliko je to tacna informacija,kazu vracaju ih na ulazu

Neposredna veza do poruke: 30323
3.11.2011 10:18:38   
sweet insanity
bombina, mislis nakon 7 neprospavnih izbacili ste nocne podoje? Jest da ovo znaxm da nije zbog podoja al eto jedino to radi,al opet ne nastavi nekada da spava nego se gospoja igrauser posted image

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30324
3.11.2011 10:20:31   
taurus
jutrouser posted image

vidim neke mame su nam otišle na drugu temu a nisu nas čekaleuser posted image

super beba moja E je jutros spaval do 7, izgleda da se vraća na normaluuser posted image
jeste da malo slabije jede, ali izlazi joj druga jedinica, pa valjda zbog togauser posted image

sensia dobro došla, samo pitaj šta te zanima, tu smouser posted image

sporty
takvi "napadi" bijesa su "normalni" za taj uzrast, pokušaj ih ignorisati jer je to najbolja taktika
moj R je u tom uzrastu bio grozan, pa sam od muke čitala i brojne knjige o odgoju djeceuser posted image
odlična mi je knjiga "pozitivna disciplina" u kojoj se savjetuje da se napadi bijesa ignorišu i da se sačeka da prođu, nakon čega pokušaš polako objasniti ili se dijete pošalje u tzv. time out dok se ne smiri, znači pošalješ je u drugu sobu i čekaš da se smiri, samo time out ne smije trajati dugo

ma ima milion taktika, ja trenutno idem na radionice o roditeljstvu koje organizuje unicef u našem vrtiću i pravo su korisne za odgoj

palachinken pošalji malo tih kuglica, mmmuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 30325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1211 1212 [1213] 1214 1215   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1211 1212 [1213] 1214 1215   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *