Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 3.11.2011 13:55:17
okana
cure, evo mene sa nalazima MM spermogram radio i nije dobar ima 3,6 miliona spermića, pokretljivost manja od 40% dijagnoza astenospermia, ima povišene leukocite i eritrocite, sva sam nikakva jel znate šta ovo znači neka upala ili šta, ja idem u 5 da vadim svoje nalaze, ali sva sam down!
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 3.11.2011 14:11:00
pepika
Draga okana i mm je imao isti nalaz,mozda jos i gori.Otisao je urologu i uz terapiju i vitamine se nalaz hvala Bogu popravio.Al da ne idemo OT,imas temu spermiogram i ima dosta iskustava i korisni savjeta!Sretno draga
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 4.11.2011 13:55:27
okana
pingvina, baš si srce, bila sam juče, a jutros sam od stresa imala manju saobraćajnu sa autom, da ne bi zaključali temu odoh na spermogram tamo da pišem, sva sam nikakva ali bit će bolje tebi i svim trudicama želim od srca
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 4.12.2011 23:42:53
malen@89
Pozdrav svim trudilicama,meni 22 g,muzu 29 g,1,5 g u braku.U maju ove godine spontani u 9 sedmici .Sada enterococus species na brisu cervixa,al nadamo se da cemo ga se uskoro rijesiti,da se mozemo baciti na posao ]
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 20.12.2011 14:59:33
okana
Ice Rose dobro došla nadam se da ćeš ubrzo biti , možeš se pridružiti nama Trudilicama na forumu Čekaonica u decembru, tu razgovaramo o svemu i svačemu i svakodnevno se družimo, navrati!
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 21.12.2011 9:29:12
Pingvina
Zdravo AAmela!!! Zelim ti da se sto prije prestanete truditi i da ugledate plusic!!!
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 4.2.2012 18:18:13
annan
Cao svima mestruacija mi kasni dan -dva osecam blago vrtoglavice imalasam osecaj kao kad dobijem al nista nemam druge simtome dali mogu da se ponadam Molim vas za misjenje
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 4.2.2012 18:51:15
Pingvina
annan...moguce je da si trudna cim ti M kasni.Ako su ti inace redovne..uradi testic i znat ces.Sretno!! Ovdje se mozes raspittati za sve sto te zanima i druziti se s ostalim zenicama-pa izvoli: http://www.ringeraja.ba/forum/m_1200678/mpage_18/tm.htm#1205120
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))