Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 8.6.2011 18:43:36
kenk 35
Haj evo i mene!!! Imama 35god i godinu ipo sam u braku. Prva trudnoća završila je strašno(greškom doktora) nosila sam duže 15 dana i beba je stradala . Evo sad smo ponovo krenuli u akciju i nadamo se uspjehu .Kupila sam itrakice za ovulaciju pa videćemo!!!
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 9.6.2011 9:14:59
amarilius
Evo da vas i ja pozdravim,nova sam na forumu.Imam 30 g mm 34,u braku smo 6g i imamo jednu dusicu od 5g.Pridruzujem se svim vrijednim i divnim trudilicama u isčekivanju ,pozdrav
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 10.6.2011 22:02:42
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich
da se i ja prijavim :))) imam 25 godina, 6,5 godina smo u vezi,test je danas pokazao tako da ce uskoro nekad i brak biti
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 14.7.2011 17:30:55
ruzicas_ta
Evo i mene. 30 godina, mužu 31, sedam mjeseci pokušavamo. Jednom bila trudna, s dvadeset tjedana trudnoće imala spontani pobačaj, uslijed najvjerojatnije mioma na maternici. Do trudnoće je došlo normalnim putem. Nakon pobačaja sam dobila temperaturu te provela mjesec dana u bolnici na antibioticima. Temperatura je bila posljedica raspadanja mioma, barem sam toliko shvatila. Nekoliko mjeseci kasnije, kada se situacija smirila, u decembru 2009. laparoskopskim putem odstranjen mi je miom veličine cca. 7puta7 cm. Nakon operacije, koja je protekla u savršenom redu kazano nam je da nakon pola godine počnemo raditi na djetetu. Ja i muž čekali smo pola godine više nego što je doktor preporučio, jer nam je bio nužan i psihički oporavak. Na bebi smo počeli raditi u decembru 2010 i do danas se ništa ne dešava. Znači, nekih sedam-osam mjeseci aktivno radimo na djetetu a pozitivni test na trudnoću izostaje. Trebala dobiti jučer, nisam dobila, radila test negativan. Ciklus mi je 31 dan inače, prošli mjesec dobila dvanaesog, ovaj trebala trinaestog i ništa. Napuhnuta i nervozna
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 14.7.2011 18:55:03
Miimy
Pozz curke evo da se ija tuspasim ja 28 god. muz 27 god. mjesec dana u braku i odma se bacili na posao s obzirom da ja godinama imam visok prolaktin i usporen rad stitne pa nismonista htjeli prepustati vremenu muzevi nalazi tip top sad polako mene dovodimo u red i nadamo se uskoro ....
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 18.7.2011 13:48:54
ksena
Pozzzz svima od nove trudilice Ja- 28, MM -33 Imamo preeeeedivnog sina od 7,5 godina, dobili smo ga bez problema, čak bih rekla i iznenadili se Do sada nisam razmišljala o drugoj trudnoći, jer već 7 godina bolujem od hipertireoze, ali sam je operisala u martu mjesecu i sada ( nadam se) mogu pokušati. Nadam se da će biti uspješno Svima nam želim mnogooooo sreće, te da ne ostanemo mnogo na ovoj temi, već da se sljedeći mjesec prebacimo na Trudnoću
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 23.8.2011 16:26:45
nutellica
eh evo da se i ja predstavim ovdje ja 24 mm 28, u braku godinu i pol, bili trudni vec jednom, izgubili blizance u 21 nedjelji trudimo se vec 6 mjeseci i jos uvijek nista
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 1.9.2011 3:33:02
aussie
ejj trudilice..ewo da se i ja javim imam 21 godinu mm 23 u braku od maja prosle godine i toliko se i trudino...ali nema no mene ne iznedjuje jer sam u martu prosle godine imala operaciju mikroadenoma na hipofizi i naravno nisam imala nikako meneustracije,kad sam se udala pocela sam sa hormon terapy i sad imam redovne menustracije s tim sto mi je O jako slaba,,trudim se da je popravim sa macinom travom,,virkom i hajducko travom(kunicom)..nadam se najboljem ipak dok kaze da imam ovulaciju samo da je ojacam..pijem jos folnu u kombinaciji sa uljem od nacurka no to ulje mi i nije nesto pa ga prestajem piti..moj mm pije Spermamaxu i jos neki pripravak sa medom i seeds..pa se nadam da cu uskoro da ugledam svoje ...isto naravno zelim svim trudilicama...a do tad da se lijepo druzimo
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 9.10.2011 17:42:12
tascha
Pozdrav!Nova sam na forumu ..Imam 28 godina dragi 36 ..u braku smo 3 godine trudimo se aktivno 3 mjeseca..u biti već 2 godine ali imala sam hipertireozu pa smo imali prekide pa moju operaciju i evo aktivni svakodnevno 3 mjeseca...
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 24.10.2011 8:47:09
Pingvina
Dobar vam dan! Nova sam ovdje...Sve ovo mi je malo komplikovano, ali nadam se da ce biti bolje. Vidim da je tema davno otvorena, nadam se da vas je mnogo (ako vec ne sve) uspjelo da dobije . Ja imam 26 godina, u braku sam 15 mjeseci...13 mjeseci pokusavamo dobiti . Suprug ima 30 godina. Uradili smo sve nalaze koji su mogli da se urade, jedini "problem" je manja gustoca sperme kod supruga, dok je broj i pokretljivost spermatozoida uredna. Za ringeraju sam cula od kolegice, pa rekoh da se pridruzim. Pretesko je sam prolaziti kroz sve to. Imam osjecaj da je drugacije kad si s ljudima koji prolaze kroz isto. Lijep pozdrav svima!
RE: Trudilice : vaše godine+godine braka 25.10.2011 14:17:41
klemzi
Pingvino, dobro nam došla...evo i ovdje da ti zaželim dobrodošlicu Samo hrabro, sa RRicama je sve lakše