Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma evo me jedva ziva udavala mi se najbolja prijateljica ujedno i Noina kuma pa sam 7 dana bila u oblacima kao da se ja udajem onda smo restaurirali Noi krevet iz 1953 predivan je i mnogi su nam govorili sta se mucite sto ne kupite sreca pa mom svekru nista nije tesko a i mm voli oko tih starih stvari napokon sve urađeno i opet ću da visim na RR
lady, mi nikako da skroz ozdravimo... 18 mjeseci i nismo jos primili MRR
Nađa je ozdravila ali nisam sigurna koliko sam joj uspjela vratiti imunitet u neku normalu a moram na posao sljedeće sedmice pa rekoh da skinem s dnevnog reda i vakcinu.
šta se hvališ ! Blago vama! Kako bih ja odmah drugo... Ma ni mene nema, draga, ne stizem nesto nista, jos sam 5 dana imala neku virozu/gripu/nesto i umirala sam od bolova, hvala Bogu, proslo je. ljubi mi Evu!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.