Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam haljinicu kupila u lindexu jos proljetos na snizenju i obukla je nedavno samo jednom, a sada joj je knap, steta da je ne obuce jos bar jednom. a divna je, neka otkacena karirana haljina asimetricni kroj sa podvijenim donjim dijelom viven westwood fazon
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
Samo da kažem Tiki, Jeleni, Maloj i ostalim mama s dvjema malim bebama: uvijek ima gore!
Muževa rodica ima sina od 7 mjeseci, saznala neki dan da je trudna opet, ode dr kad ono blizanci...Boga mi sam se bila nasikirala da će se žena roknuti ! Sva sreća pa su se ubrzo iskulirali...al s obzirom kako su divni roditelji, to će biti najvoljenije 3 bebice
ja imam kolegicu koja je išla na umjetnu oplodnju i nakon 10 godina pokušavanje rodila dječaka. i naravno, nisu se čuvali jer 10 godina nije uspjela ostati trudna. kada je malom bila godina dana ona sazna da je trudna-blizanci. to je takav lom kod nje u kući da se opisati ne može.
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
ja sam haljinicu za Nađin rođendan naručila veličinu za 18 mjeseci i bila joj je knap. baš bih se zeznula da sam naručila za 12. ne bi joj mogla ni naviriti.
njoj je ova velicina 92 ali joj srecom moze jos, mada smo vec presli na 98, valjda takav kroj
sve zavisi od kroja. tako sam joj naručila cipelice uz tu haljinicu i izmjerila stopalo prema uputama koje su mi dali ali su joj oper bile velike. nije bio big deal jer ona još ne hoda pa su poslužile svrsi.