|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
1.11.2011 23:29:40   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e ja se sad sjetih da s epohvalim...podigli smo H nalaze...urinokulture sve tri sterilne...user posted image

Hvala Boguuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4676
1.11.2011 23:30:17   
mama75
Jelo pusti godine, kako su djeca? Sta kaze dr za nalaze? 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4677
1.11.2011 23:31:40   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

ps. drage hvala sto pitate za nas, u helaću smo, ali bice bolje jer gore ne moze bitiuser posted image

Mora biti...
cuvajte se svetrojeuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4678
1.11.2011 23:33:03   
Anoniman
Za Luku kaze stanje alarmantno skontace sta da mu ukljuci pa sutra kad dovedem Anu na injekiju da svratim do nje da mi kaze sta i kako. Ana bila na kontroli kod ORL, cudno joj odakle je temperatura, kao malcice je bolje stanje sa usima i grlom, da primimo sedmi penicilin i nastavimo per os antibioticima minimum sedam dana, antibiotik da odredi pedijatar, a za temperaturu ako nastavi da pedijatar detaljno pregleda i ispita dijete sto cemo sutra. jer joj je veceras bila 40,2. Ma meni se sve cini da je ovo neka viroza jer evo ja ne mogu usta otvoriti koliko sam promukla i mene temperatura uhvatila, ali Anin crp pokazao je onaj dan kad su ukljucili antibiotik da nije viroza, pa sad nemam pojma sta vise.

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 4679
   [Obrisana poruka]
1.11.2011 23:35:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4680
1.11.2011 23:36:15   
mama75
E Jelena sto vas je uhvatilo. user posted image Moguce da je Ana pokupila i neki virus na sve to, pa da je temp od toga. A Luka... nadam se da ce biti bolji nalazi uskoro. Mozda su to posljedice MRSE? 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4681
1.11.2011 23:36:32   
Anoniman
Iman...Noa kraljica je u pubertetlijama user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 4682
   [Obrisana poruka]
1.11.2011 23:38:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4683
1.11.2011 23:38:48   
Anoniman
Mama sutra cu vidjeti sve sa pedijatricom, danas se meni zena svasta napricala, ali Ana je toliko vristala da je ja nista nisam cula bukvalno, tako sutra sma rekla mm kako zna i umije ide sa nama da nju posle pregleda izvede da mogu sa zenom progovoriti, a kako nas svasta zadesilo mogle bi i kafu oćejfiti dok mi sve kaze i propise za njih dvojeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4684
1.11.2011 23:40:04   
R&T@
Laku noc...
Budite mi dobre i zdrave sutra...user posted image

Neposredna veza do poruke: 4685
1.11.2011 23:43:06   
N_N
Jelo, e miša mu, baš mi je žao user posted image
Ne dajte se user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4686
1.11.2011 23:44:09   
mama75
E ludo jedna! Jos se tu salis. Ja bih cini mi se plakala ... 2 bebe, svi bolesni, sama... Svaka ti cast!
Odoh i ja spavati, laku i mirnu noc vam svima zelim!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4687
1.11.2011 23:46:14   
Anoniman
Veceras smo svo troje turu otplakali, Ani 40 temperatura, meni 38,9, Luku uhvatili grcevi i svi placemo, nosam oboje kroz kucu i placemo, doduse Ana vristiuser posted image ...cak sam mm poslala poruku da cu se razvestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ali ko za inat posle mi stize izvjestaj da mu poruka nije dostavljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 4688
1.11.2011 23:49:16   
Anoniman
Da imam i novost, danas mi bila sestra sa dva klinca, mladji je cetiri dana mladji od Ane, a starijem ce sad tri godine i naucili su je da se popenje na sto i izadje iz hranilice, a prije toga otkopca, a hranilica mi je bila spas jer niti sam je vezala, a ona je uvijek mirno u njoj sjedila dok sam ja oko Luke.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4689
1.11.2011 23:54:14   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Da imam i novost, danas mi bila sestra sa dva klinca, mladji je cetiri dana mladji od Ane, a starijem ce sad tri godine i naucili su je da se popenje na sto i izadje iz hranilice, a prije toga otkopca, a hranilica mi je bila spas jer niti sam je vezala, a ona je uvijek mirno u njoj sjedila dok sam ja oko Luke.
krasno! Moja je naucila da ustane u hranilici tako da je sada moram vezati ako mi nije u vidokrugu.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4690
2.11.2011 8:35:47   
tekja
jutro...

sto ste se vi sinoc izmahalale...ja sinoc otisla V. da uspavam i kao da se vratim, MM me cekao, tek jutros skontah da sam noc prespavalauser posted image ...
Jelena, draga, bas mi je zao da se tako sve sastalo...nadam se da cete brzo se sve troje oporaviti...a uspjela si me i nasmijati...dusa draga...user posted image

Statistike radi, meni 30...furam sama sredinom tog vaseg spiskauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 4691
2.11.2011 9:00:24   
Anoniman
Jutrooo evo  i nas malo...Adi kaslje,ja kasljem jos me boli nesto sa desne strane gdje jetra...Ispipam se sve super izgleda nekako me koza boli,presjece me u sekundi...Nemam ture ,nisam nigdje natekla,zlijezde se ne osjete,jel se kome ovo desilouser posted image ...

Jelena lutko drzimo vam fige da s to   prije ozdravite,Bas mije zao sto vas to jos uvijek drzi...
Lady kako ste vi??
Gdje sam ja u toj statisticiuser posted image user posted image user posted image Meni tek 16,tako se osjecamuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 4692
   [Obrisana poruka]
2.11.2011 9:13:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4693
2.11.2011 9:28:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83

Marina da nisi nategla mišić od kašlja, meni to hoće tako.

Fakat to mi se pocelo desavati od kako kasljem,moze biti...Imam one kreme za zagrijavanje misica odoh se malo natrljatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4694
2.11.2011 9:30:51   
Lady26
Jutro i od mene....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 4695
2.11.2011 9:30:58   
Anoniman
Jutro
Marina moguce od kaslja da te boli svi misici .
Mi poranili sve obavili, davno otkrmeljaliuser posted image sad anelu kuham rucak .
Haman ce danas bit bljak vrijeme magla tmurno hladno Ako sunce nebi izaslo u 12 hajd ga znaj
Al znam da od petka javlja 18+step. vikend ce biti lijep i bajram

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4696
2.11.2011 9:46:07   
Malenaoduvijek
dobro jutro

Marina da te nije napuhalo ili od napora da te ne boli, jesi sta dizala user posted image sad sam zaboravila lijevo ili desno, jer ijevo je slezena i ona boli kad je napor, nemoc u pitanju

jelena user posted image , nemam ti sta drugo reci
a zar Ana to nije vec znala, Igor to odavno radi, iz sjedalice ustaje kao veiki i penje se na sto i to sam sebi priblizi stolicu, sjajnouser posted image

teta salmy imate moj naklon, kako ste Vi jutros user posted image

kono kako je Lanci, dadada kako je Andrejevic , jelena kako ste vi svi jutros?

za sve veliki user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4697
2.11.2011 9:56:32   
Anoniman
Ma boli  me na desnoj strani  ispod rebra i na stomaku aina drugoj strani,tacno ko dame  neko nozem zbode,ali koza me boli,ne boli me unutra...Sega....

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 4698
2.11.2011 9:59:16   
Anoniman
A sto se tice dizanja iz hranilice,ovaj moj indijanac cim smo je kupili skontao je kako ustati iz nje,pa sam ja skunula onu stepenicu za none al dzaba,sad ga vezem,bolje nego da se baci laste...

Juce  smo ja i on isli placati racunei svratim do jedne prodavnice odjece za djecu,izasla sam odusevljena ali praznih ruku...Dobili  haljinice za djevojcice  ,ima od crvenog i ljubicas_tog plisa,divne,doslo mi da kupim jednu ali sve  moje drugarice  imaju sinove,a.. nisu ni skupe bile,jase bas zacudila,ponekad mi krivo koliko odjece i izboraima za djevojciceuser posted image

< Poruku je uredio MarinaDK -- 2.11.2011 10:02:48 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4699
2.11.2011 10:04:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

A sto se tice dizanja iz hranilice,ovaj moj indijanac cim smo je kupili skontao je kako ustati iz nje,pa sam ja skunula onu stepenicu za none al dzaba,sad ga vezem,bolje nego da se baci laste...

Juce  smo ja i on isli placati racunei svratim do jedne prodavnice odjece za djecu,izasla sam odusevljena ali praznih ruku...Dobili  haljinice za djevojcice  ,ima od crvenog i ljubicas_tog plisa,divne,doslo mi da kupim jednu ali sve  moje drugarice  imaju sinove,a.. nisu ni skupe bile,jase bas zacudila,ponekad mi krivo koliko odjece i izboraima za djevojciceuser posted image
da te potpisemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  186 187 [188] 189 190   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *