Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Za Luku kaze stanje alarmantno skontace sta da mu ukljuci pa sutra kad dovedem Anu na injekiju da svratim do nje da mi kaze sta i kako. Ana bila na kontroli kod ORL, cudno joj odakle je temperatura, kao malcice je bolje stanje sa usima i grlom, da primimo sedmi penicilin i nastavimo per os antibioticima minimum sedam dana, antibiotik da odredi pedijatar, a za temperaturu ako nastavi da pedijatar detaljno pregleda i ispita dijete sto cemo sutra. jer joj je veceras bila 40,2. Ma meni se sve cini da je ovo neka viroza jer evo ja ne mogu usta otvoriti koliko sam promukla i mene temperatura uhvatila, ali Anin crp pokazao je onaj dan kad su ukljucili antibiotik da nije viroza, pa sad nemam pojma sta vise.
E Jelena sto vas je uhvatilo. Moguce da je Ana pokupila i neki virus na sve to, pa da je temp od toga. A Luka... nadam se da ce biti bolji nalazi uskoro. Mozda su to posljedice MRSE?
Mama sutra cu vidjeti sve sa pedijatricom, danas se meni zena svasta napricala, ali Ana je toliko vristala da je ja nista nisam cula bukvalno, tako sutra sma rekla mm kako zna i umije ide sa nama da nju posle pregleda izvede da mogu sa zenom progovoriti, a kako nas svasta zadesilo mogle bi i kafu oćejfiti dok mi sve kaze i propise za njih dvoje
E ludo jedna! Jos se tu salis. Ja bih cini mi se plakala ... 2 bebe, svi bolesni, sama... Svaka ti cast! Odoh i ja spavati, laku i mirnu noc vam svima zelim!
Veceras smo svo troje turu otplakali, Ani 40 temperatura, meni 38,9, Luku uhvatili grcevi i svi placemo, nosam oboje kroz kucu i placemo, doduse Ana vristi ...cak sam mm poslala poruku da cu se razvesti , ali ko za inat posle mi stize izvjestaj da mu poruka nije dostavljena
Da imam i novost, danas mi bila sestra sa dva klinca, mladji je cetiri dana mladji od Ane, a starijem ce sad tri godine i naucili su je da se popenje na sto i izadje iz hranilice, a prije toga otkopca, a hranilica mi je bila spas jer niti sam je vezala, a ona je uvijek mirno u njoj sjedila dok sam ja oko Luke.
Da imam i novost, danas mi bila sestra sa dva klinca, mladji je cetiri dana mladji od Ane, a starijem ce sad tri godine i naucili su je da se popenje na sto i izadje iz hranilice, a prije toga otkopca, a hranilica mi je bila spas jer niti sam je vezala, a ona je uvijek mirno u njoj sjedila dok sam ja oko Luke.
krasno! Moja je naucila da ustane u hranilici tako da je sada moram vezati ako mi nije u vidokrugu.
sto ste se vi sinoc izmahalale...ja sinoc otisla V. da uspavam i kao da se vratim, MM me cekao, tek jutros skontah da sam noc prespavala ... Jelena, draga, bas mi je zao da se tako sve sastalo...nadam se da cete brzo se sve troje oporaviti...a uspjela si me i nasmijati...dusa draga...
Statistike radi, meni 30...furam sama sredinom tog vaseg spiska
Jutrooo evo i nas malo...Adi kaslje,ja kasljem jos me boli nesto sa desne strane gdje jetra...Ispipam se sve super izgleda nekako me koza boli,presjece me u sekundi...Nemam ture ,nisam nigdje natekla,zlijezde se ne osjete,jel se kome ovo desilo ...
Jelena lutko drzimo vam fige da s to prije ozdravite,Bas mije zao sto vas to jos uvijek drzi... Lady kako ste vi?? Gdje sam ja u toj statistici Meni tek 16,tako se osjecam
Jutro Marina moguce od kaslja da te boli svi misici . Mi poranili sve obavili, davno otkrmeljali sad anelu kuham rucak . Haman ce danas bit bljak vrijeme magla tmurno hladno Ako sunce nebi izaslo u 12 hajd ga znaj Al znam da od petka javlja 18+step. vikend ce biti lijep i bajram
Marina da te nije napuhalo ili od napora da te ne boli, jesi sta dizala sad sam zaboravila lijevo ili desno, jer ijevo je slezena i ona boli kad je napor, nemoc u pitanju
jelena , nemam ti sta drugo reci a zar Ana to nije vec znala, Igor to odavno radi, iz sjedalice ustaje kao veiki i penje se na sto i to sam sebi priblizi stolicu, sjajno
teta salmy imate moj naklon, kako ste Vi jutros
kono kako je Lanci, dadada kako je Andrejevic , jelena kako ste vi svi jutros?
A sto se tice dizanja iz hranilice,ovaj moj indijanac cim smo je kupili skontao je kako ustati iz nje,pa sam ja skunula onu stepenicu za none al dzaba,sad ga vezem,bolje nego da se baci laste...
Juce smo ja i on isli placati racunei svratim do jedne prodavnice odjece za djecu,izasla sam odusevljena ali praznih ruku...Dobili haljinice za djevojcice ,ima od crvenog i ljubicas_tog plisa,divne,doslo mi da kupim jednu ali sve moje drugarice imaju sinove,a.. nisu ni skupe bile,jase bas zacudila,ponekad mi krivo koliko odjece i izboraima za djevojcice
< Poruku je uredio MarinaDK -- 2.11.2011 10:02:48 >
A sto se tice dizanja iz hranilice,ovaj moj indijanac cim smo je kupili skontao je kako ustati iz nje,pa sam ja skunula onu stepenicu za none al dzaba,sad ga vezem,bolje nego da se baci laste...
Juce smo ja i on isli placati racunei svratim do jedne prodavnice odjece za djecu,izasla sam odusevljena ali praznih ruku...Dobili haljinice za djevojcice ,ima od crvenog i ljubicas_tog plisa,divne,doslo mi da kupim jednu ali sve moje drugarice imaju sinove,a.. nisu ni skupe bile,jase bas zacudila,ponekad mi krivo koliko odjece i izboraima za djevojcice