Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja kad sam se udala najprije sam pokupila iz kuće kapicu i maramu, pa svoje điđe od kristala i veza bosanskog koje su u znaku ruže... kaže mama koji će ti to vrag... reko da imama šta ja znam imal to gore na sedreniku i naravno nema...moj je unikat
nenam ...bile su tu kad smo se vratili...a nakon maminog ciscenja kuce i silnog bacanja namjestaja...neeeema...mada znam da moja mama nikad to ne bi bacila namjerno...e ostaju mi dva plakara u kuci tj dvije police koje smo daaaaaaaaaaavno zakrcili...nikad ih ne otvaramo...niti gledamo sta tu ima ...pa moguce da su tu
crvenu maramu nosicu jaaaaaaa...i plavu kapicu tralalalalaaaaaaaaaa ja nemam pojma gdje je moja kapica i marama
Ja sam čak i pripremila, naučila pjesmicu ali ...... ne dade mi se.... kako sam samo tužna bila a seka godinu prije mene rođena, zadnji pionir, uvijek se furala i meni vadila mast - kao to je bilo nešto veeeeeeeliko
da se nadovežem.....
crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama tralalalala
e ja se sad sjetih da s epohvalim...podigli smo H nalaze...urinokulture sve tri sterilne...
Ja sam čak i pripremila, naučila pjesmicu ali ...... ne dade mi se.... kako sam samo tužna bila a seka godinu prije mene rođena, zadnji pionir, uvijek se furala i meni vadila mast - kao to je bilo nešto veeeeeeeliko
da se nadovežem.....
i moja je seka posljednja generacija pionira
ja sma mislil ada ste ti i ona isto godište ona 82 novembar
da se nadovežem.....
i moja je seka posljednja generacija pionira
ja sma mislil ada ste ti i ona isto godište ona 82 novembar
Nismo, ona i moja sestra su isto godište ja sam mlađa