Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vidi sto su se ove starke odmah upalile da odgovore ...ja pitah ove mladjahne da vidim je li znaju ko je gej vjeverica
Ja valjda još spadam u ove mlade...ni u pionire nisam bila prispila
A tita znam ko čiku sa slike
Sad ce ti Hanady pricati o svojoj crvenoj marami i plavoj kapici
I vaditi mi mast ko drug kad smo bili djeca: 'Ja sam rođen one godine kad je Tito umro'
a ja imama i kapicu i maramu i čak knjižicu pionirku i čak i onaj prsten sa marem i bilesi značku sa kape...
a imala sam i nešto dobro do čuvanja...godinama sam 25.maja u titi kafiću ( i dok je bio sa desne strane mosta na Malti) džabaluka votku cugala...ko dođe sa kapom njemu džaba...a ja sve sjedila sa komletnim autifitom
a imala sam i nešto dobro do čuvanja...godinama sam 25.maja u titi kafiću ( i dok je bio sa desne strane mosta na Malti) džabaluka votku cugala...ko dođe sa kapom njemu džaba...a ja sve sjedila sa komletnim autifitom
Vidi sto su se ove starke odmah upalile da odgovore ...ja pitah ove mladjahne da vidim je li znaju ko je gej vjeverica
Ja valjda još spadam u ove mlade...ni u pionire nisam bila prispila
A tita znam ko čiku sa slike
Sad ce ti Hanady pricati o svojoj crvenoj marami i plavoj kapici
I vaditi mi mast ko drug kad smo bili djeca: 'Ja sam rođen one godine kad je Tito umro'
a ja imama i kapicu i maramu i čak knjižicu pionirku i čak i onaj prsten sa marem i bilesi značku sa kape...
crvenu maramu nosicu jaaaaaaa...i plavu kapicu tralalalalaaaaaaaaaa ja nemam pojma gdje je moja kapica i marama
ja kad sam se udala najprije sam pokupila iz kuće kapicu i maramu, pa svoje điđe od kristala i veza bosanskog koje su u znaku ruže... kaže mama koji će ti to vrag... reko da imama šta ja znam imal to gore na sedreniku i naravno nema...moj je unikat
najstarija ona je sa acudesom godište... a i vidiš bona da je kod nje bijla kapica bila