|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1203 1204 [1205] 1206 1207   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
1.11.2011 11:17:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Ašoni)
  Neposredna veza do poruke: 30101
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
1.11.2011 11:20:42   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mala_sa

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

mala_sa, jesu li baby love dublje i sa strana?

Jesu, generalno su nekako dublje. Imaju one trake sa strana dosta sire nego kod pampersa, pa se da svugdje fino pokriti, da ne curi pisa user posted image user posted image
Moj ti je savjet da sad kupis jedno manje pakovanje i isprobas ih po noci (jer sam skontala da vam tad propuste), a po danu nastavi sa tim sto ih imas (dok se ne potrose) user posted image

Ostale nam jos 3 pampers pa sma danas mislila u nabavku novih pa reko da probam babylove, valjda se nece osut.....a prodje uglavnom navecer i kad se pokaki user posted image

Iman, tek sada vidjoh da ste bili na boci, kako je proslo?

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30102
1.11.2011 11:22:46   
bombina
pozdrav svim mamama na forumu...ja sam nova clanica i jako sam zabrinutauser posted image moja malena ima osam i pol mjeseci,tri dana je imala jako visoku temperaturu,cak 39.9,pokusavali smo sve,i obloge i tusiranje i cepice,bas sve,temperatura spadne za nekih pola stepena i opet raste. bili smo kod doktora,kaze nisu usi,nije grlo,nisu pluca...eh onda nas posalje da izvadimo krv i urin,kaze,da nije neka urinarna infekcija...kako je i to  bilo uredu,posalje nas kuci da samo skidamo temperaturu...medjutim nakon tri dana malena dobije osip najprije po licu,pa zatim po stomaku i evo jutros se siri i na noge...sta sad da radim,da idemo opet doktoru????je li neko imao slicnu situaciju,molim vas pomozite mi...........zabrinuta mamauser posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30103
1.11.2011 11:23:00   
Cickolini
Evo vam jedna slika iz Sarajeva od moje pahuljice ...

user posted image " target="_blank">http://user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30104
1.11.2011 11:25:03   
bebacha
bombina to je klasicna trodnevna groznica.ona zavrsava tim osipom.nebrini,to svao djete prode nekad

Daniia je ko med,prava pahulja

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 30105
1.11.2011 11:25:16   
palachinken
Cickolini, stvarno imas prekrasno dijete! user posted image user posted image Daj prijavi je za onaj kalendar user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 30106
1.11.2011 11:25:17   
sweet insanity
Cickolini, mala je medena, pravo si ju sredilauser posted image

Amam
, drzimo fige da tura prodje!!

Neposredna veza do poruke: 30107
   [Obrisana poruka]
1.11.2011 11:26:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 30108
1.11.2011 11:27:25   
mala_sa
Super bebo i Mersiha ja se zad sasad ne kajem sto smo je kupili (ne znam za kasnije kad pocne da je gura), ali trenutno ja njega stavim na stomak, ovu tablu ispred njega i on se satra pritiskajuci i lupajuci (jos sve nesto pjeva, svira, zvoni...itd). On se dosta dugo igra sa njom, a za guranje meni se cini dosta stabilna i teska (pa vidjet cemo) user posted image . Ovdije ih ima od 19€ pa nadalje, meni je ova bila nekako najzanimljivija (pa valjda i Adinu ostane dosta dugo zanimljiva) user posted image

Minnie dobro nam dosla, ljubi malenog djecaka user posted image . Za stucanje ne brini (s obzirom da doji netreba ti nikakva dodatna tecnost, samo mu bezveze punis crijeva a nista mu pomoci nece). Oni stucanjem izbacuju visak zraka i to njima nista ne smeta. Moj A ima 6mj, a maloprije je stucao sigurno 15min (igrao se bez imalo ometanja).
Sto se tice grcica, nama je najbolje pomoglo kad ga stavim da spava meni na prsima ili kod mm (tad se oni bas opuste i samo cujes kako prdi user posted image ), zatim kad mu skinem pelenu i savijem none prema stomaku, odjednom pocne da prducka (jer normalna reakcija tijela je kad mu je odjednom malo hladno, pocne da izbacuje gasove). I trece nam je bilo nosanje preko cijele ruke (kao tigar na grani kad lezi), znaci stavis ga cijelom duzinom da lezi tebi na ruci (glava mu je naslonjena na tvoj dlan, a guza mu dodje negdje oko tvog lakta), drugom rukom mu mozes grijati stomacic, i to im jako brzo pomogne da ispuste sve gasove.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30109
   [Obrisana poruka]
1.11.2011 11:27:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 30110
1.11.2011 11:28:47   
Cickolini
Hvala drage moje ... sve joj je ovo moja mama sasila, cak i sesir je od vune napravila. Ja se istopila kad sam je obukla.

Palachinken sve su nase bebice predivne i za kalendara, ali moja nema lijepih slikica kad se kupa ... bar ne mislim da bi ih neko bas na kalendar stavio ...

Je li iko poslao sliku bebe za kalendar??????????????????

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 30111
1.11.2011 11:29:35   
bambi7
user posted image user posted image user posted image Cickolini, mashallah ovo ti dijete ko sa razglednice, ko lutka je......

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 30112
1.11.2011 11:31:33   
animagical
mahanje i od nasuser posted image ma sta su to bebane bolesne, joj...user posted image aBd da  svima zacas prodje...

minie, dobrodoslauser posted image ne brini za stucanje, njemu to nista ne smeta...moj A cim pocne da guguce pocne i da stucauser posted image

Neposredna veza do poruke: 30113
1.11.2011 11:31:40   
mala_sa
Daniaa je user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 30114
1.11.2011 11:34:31   
Ašoni
Cickolini, cura je medena, šećerko pravi user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30115
1.11.2011 11:37:40   
animagical
daania je jednostavno prelijepauser posted image i prijavi jeuser posted image ja sam poslala Ajnurovu slicicu, ali nista golisavo, samo glava zamotana u peskir i on viriuser posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30116
1.11.2011 11:43:03   
bombina
bebacha,hvala puno na odgovoru,nadam se da ce brzo proci i da ce i ova nervoza zavrsit...jos joj rastu i zubici pa se sve skupilo...zelim svim mamama i njihovim bebama puuuno srece i zdravljauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30117
1.11.2011 12:04:29   
sporty mamaa
Super bebo, taurus, sweet, mala sa, i jos ako sam koga izostavila hvala sto ste me utjesile za kilazu...
Cickolini mala pahuljica je bas preslatkauser posted image user posted image
Animagical i ja kontam poslati slikicu za kalendar, al i ja imam samo taku glavicu umotanu u peskiruser posted image
Bombina to ti je kao sto ti je bebacha rekla najvjerovatnije trodnevni virus, imas dosta toga o tome napisano na rr, pa malo potraziuser posted image
Iman zelimo da reakcija ni ne bude nikako, znam kako sam ja strepila nad tom vakcinom. Mi smo imali negdje sedmi dan 39 temp, a onda osip koji je trajao dva tjednauser posted image user posted image
Mala sa evo moja starija djevojcica gleda sliku guralice i sad navaljuje da joj to kupimuser posted image user posted image Ja sam luda za tim stvarcicama, sve bi ih pokupovalauser posted image
Sweet baby love su meni sasvim ok pelene, mi smo ih dugo koristili. Nego mene zanima kakve su lumpi pelene, puno zena ih hvali, a nisu nesto skupe, probala bi i njih....
Minnie  i moja beba svaki dan stuca, bas je uhvati, to ti je sve normalno, mada je vjerujem njima malo neugodno...
Evo moja bebi jos spava, ja ne znam sta joj je, kad se meni spava ona ustane, a sad eno je od sinoc  u krevetu. Je se budila tri puta, al jos sam je i presvlacila i sve i opet spava... A ja i ova druga cekamo da ustane, da idemo vaniuser posted image

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30118
1.11.2011 12:06:44   
Anoniman
Cickolini, Danija je medena user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30119
1.11.2011 12:27:40   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: bombina

pozdrav svim mamama na forumu...ja sam nova clanica i jako sam zabrinutauser posted image moja malena ima osam i pol mjeseci,tri dana je imala jako visoku temperaturu,cak 39.9,pokusavali smo sve,i obloge i tusiranje i cepice,bas sve,temperatura spadne za nekih pola stepena i opet raste. bili smo kod doktora,kaze nisu usi,nije grlo,nisu pluca...eh onda nas posalje da izvadimo krv i urin,kaze,da nije neka urinarna infekcija...kako je i to  bilo uredu,posalje nas kuci da samo skidamo temperaturu...medjutim nakon tri dana malena dobije osip najprije po licu,pa zatim po stomaku i evo jutros se siri i na noge...sta sad da radim,da idemo opet doktoru????je li neko imao slicnu situaciju,molim vas pomozite mi...........zabrinuta mamauser posted image

da ne pametujemo puno...vodi dijete odmah doktoru. to su previsoke temperature i one obično raju 3-5 dana. obzirom da se osipa, hajde ti doktoru. sretno

< Poruku je uredio ladyblue -- 1.11.2011 12:30:24 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30120
1.11.2011 12:31:22   
ladyblue RR
drugarica Dania nemoguće slatkauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30121
1.11.2011 13:11:41   
minie
Anamagical, Sporty mama, mala_sa, Super Beba hvala na savjetima. On se grci i sav pocrveni i onda prdne, ali to traje kratko, ne drze ga dugo grcevi, ali svakako probam vase savjete.

Daania je premedena, prava mala pahuljica user posted image

Zelim svim bebama da sto prije ozdrave.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30122
1.11.2011 13:15:28   
animagical
minie pa stavi nam bebanovu slikuuser posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 30123
1.11.2011 13:46:12   
Medi_87
pozzzz, kao prvo moram prokomentarisati sliku, medddddddddddddddddddddddddd je pravi ljepotica nasa dragauser posted image kao anđelčić maleni
M spava a ja cu da uzivam u kafi, danas odmaram od kucnih radinosti a sutra isto jer bjezim u soping

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30124
1.11.2011 14:10:33   
sweet insanity
sporty mama, i ja sam cula za LUMPI, vidjet cu kako ce nam godit babylove pa ako i kroz njih bude prolazilo probat cu i LUMPI. Je li ih neko od vas ovdj koristio? (LUMPI)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 30125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1203 1204 [1205] 1206 1207   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1203 1204 [1205] 1206 1207   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *