sporty mamaa
|
Super bebo, taurus, sweet, mala sa, i jos ako sam koga izostavila hvala sto ste me utjesile za kilazu... Cickolini mala pahuljica je bas preslatka Animagical i ja kontam poslati slikicu za kalendar, al i ja imam samo taku glavicu umotanu u peskir Bombina to ti je kao sto ti je bebacha rekla najvjerovatnije trodnevni virus, imas dosta toga o tome napisano na rr, pa malo potrazi Iman zelimo da reakcija ni ne bude nikako, znam kako sam ja strepila nad tom vakcinom. Mi smo imali negdje sedmi dan 39 temp, a onda osip koji je trajao dva tjedna Mala sa evo moja starija djevojcica gleda sliku guralice i sad navaljuje da joj to kupim Ja sam luda za tim stvarcicama, sve bi ih pokupovala Sweet baby love su meni sasvim ok pelene, mi smo ih dugo koristili. Nego mene zanima kakve su lumpi pelene, puno zena ih hvali, a nisu nesto skupe, probala bi i njih.... Minnie i moja beba svaki dan stuca, bas je uhvati, to ti je sve normalno, mada je vjerujem njima malo neugodno... Evo moja bebi jos spava, ja ne znam sta joj je, kad se meni spava ona ustane, a sad eno je od sinoc u krevetu. Je se budila tri puta, al jos sam je i presvlacila i sve i opet spava... A ja i ova druga cekamo da ustane, da idemo vani
|