|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1202 1203 [1204] 1205 1206   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
1.11.2011 9:25:51   
Ašoni
Nađa je bila preslatka, haljinica vesela kao i ona i nije je spriječila da uhvati takav šprint, ne možeš je stići. A kad je stigneš i hoćeš slikati, ni tad ne možeš, jer sve drugo prestaje biti važno, samo daj fotoaparat :) Torta je super izgledala! Mama, jesi li si sačuvala minnie? user posted image I meni je bilo tako slatko kad je stigla torta i kad su dječica pjevala Nađi rođendansku pjesmu, ma medeni su user posted image
Drago mi je da smo upoznale djevojčice od rose i jelene, moja A. čupa S. i sve hoće da je štipne i grebne, valjda tako pokazuje simpatije :) A malo joj bili njeni prsti, pa i Nađine stavlja u usta :) U početku se bacila na vrisku, al kad se skontala da je na derneku, uklopila se i počela da grize okolo, balone, lopte, strunjače, viljuške... Ja kontala umorila se pa će fino spavati, međutim, imali smo after, nije zaspala do 11. Lady, jesi ti još na ovoj temi? user posted image Ma neka te, s rajom...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 30076
1.11.2011 9:30:58   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: Super Beba

hehe sweet - vjerujem da si mislila na sporty...ja se jedino sekiram za svoje kile :)))

Hahaha, hajde da se zajedno sekiramo :) Ja i A. zamijenile uloge, u našoj priči sam ja ta koja uredno dobija na kilaži svaki mjesec, a A. pazi šta i koliko jede i bavi se fizičkim aktivnostima :)

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30077
1.11.2011 9:35:07   
sweet insanity

hehe sweet - vjerujem da si mislila na sporty...ja se jedino sekiram za svoje kile :)))

taurus - kod mene mali još nije zaspao...evo, dojio i kontam sad će na (.), al' jok! A i sad da zaspe, ni meni se više ne spava, skroz se razbudila..al' sam i dalje slomljena...

cickolini - hB pa ti imaš svoj stav i ne odustaješ od njega...da si imalo drugačija, D. bi već odavno bila u tim nekim specijalnim "školama", obdaništima, i šta već...kao što rekoh, hB ti znaš šta i kako hoćeš i ne daš se!
a za izvještaj - ja ću ti ukratko reći da je bilo bolesnih beba, kenkavih, ukakanih, nenaspavanih, ranoranioca...bilo je i boca, suneta, zubića, malih rođendana, puzanja i padanja na guzu :)))

Da. da mislila sma na sporty al dok krenuh pisati post izmijesa mi seuser posted image

I da, moja N bulji evo vec drugi puta u neki crtic na hayatu, neka ovcica Timiuser posted image
I joj, kad je ustala u 8, vrtila se pola sata nako i onda smo se digle, ja da je presvucem, ona se nekad izgleda u toku nocu pokakilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 30078
1.11.2011 9:35:09   
palachinken
Vidi ti curice i njenih tufnica! Vidim, ludo je i nezaboravno je bilo, pravi dernek user posted image

Meni aMonimno dojavise s posla da se sefica sprema zvati me da zove nazad da radim. Pokusat cu se cjenjkat, makar do nove godine da izdrzim kod kuce, njemu ce tad biti 5,5 mjeseci.
Fakat moram poceti s dohranom kad napuni 4. Nisam namjeravala, ali pocet cu, pa da makar do mog povrtka na posao ima jedan komplet obrok neceg sto nije dojenje.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30079
1.11.2011 9:47:29   
taurus
moja zaspala od 15 do 9, pa do 9 i 15user posted image
čitavih pola sata
ne znam šta je ovo danasuser posted image
meni je ovo prvi put d aje E takva, pa se čudim, mada mi se R to bilo skroz normalnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 30080
1.11.2011 9:52:22   
mala_sa
Jutro i od nas...
A se standardno nadigao u pola 9, sad se evo igra u podlozi, a ja uzivam na RR user posted image . Kod nas je danas praznik, pa smo pustili babija da malo odspava user posted image user posted image

Sporty no sikiriki za kilazu, ja bih licno voljela da je moj A malo manje dobivao na tezini, jer im kile i salo jakooo otezavaju razvoj motorike...

Super bebo vas bas zeznulo ovo pomjeranje sata, odsad ti ko i arapi (stalno nek je isti sat) - pa neka se ostali prilagode ha ja

Palachinken joj i ti moras bas rano na posao, pa ako pocnes raditi sa njegovih 5,5 onda dohranu uvedi sa 4,5 (brzo oni nauce na taj jedan obrok)

Mersiha hvala na pitanju, ma A je super hB, mm i ja bili bolesni a on nista (ni kahnuo nije) masAllah. Ponekad nas uhvati kriza zbog zubica al izdeveramo nekako user posted image .Trenutno se evo vec 20min igra podlozi, to je za njega ogrooomni uspjeh, jer ga nista ne zanima duze od 3min user posted image user posted image

Nego, zna li neka od vas, sta bebama znaci kad dok leze na ledjima posnu da dizu guzu - koji im je sljedeci korak?? user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30081
1.11.2011 10:01:45   
mersiha 77
mala_sa nema na cemu,bas mi je drago to cuti!
to znaci da ce tvoje dijete aBd uskoro samo sjediti bez potporeuser posted image
znasli koliko je kod nas ona igracka light shou za spavanj sa slikama na zidu 80 km
a guralica 100 km
ako mozes da mi uslikas svoju guralicu i postavis da vidim kako izgleda?

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30082
1.11.2011 10:10:46   
ladyblue RR
Ašoni, jesam, još uvijek sam tu. ovih dana ću "odseliti" na drugu temuuser posted image  Minnie je tu ali će biti pojedena vjerovatno danas

Neko me pitao za tortu...naručena je u Kolačari i tačno je onakva kakvu sam željela.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 30083
1.11.2011 10:11:15   
sweet insanity
mala_sa, jesu li baby love dublje i sa strana?

Neposredna veza do poruke: 30084
1.11.2011 10:27:54   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

mala_sa, jesu li baby love dublje i sa strana?

Jesu, generalno su nekako dublje. Imaju one trake sa strana dosta sire nego kod pampersa, pa se da svugdje fino pokriti, da ne curi pisa user posted image user posted image
Moj ti je savjet da sad kupis jedno manje pakovanje i isprobas ih po noci (jer sam skontala da vam tad propuste), a po danu nastavi sa tim sto ih imas (dok se ne potrose) user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 30085
1.11.2011 10:34:49   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

to znaci da ce tvoje dijete aBd uskoro samo sjediti bez potporeuser posted image
znasli koliko je kod nas ona igracka light shou za spavanj sa slikama na zidu 80 km
a guralica 100 km

Kod vas to bas nesto "zara" sa cijenama, kod nas ima bas veliki izbor (tako i cijene). Npr ima ovaj projektor za 15€, a ima i za 50€. Nego moj ti je savjet da pratis malo ova snizenja za bozic, dosta se snize ove stvarcice user posted image
Evo nase guralice, platili smo je 29€
user posted image

Neposredna veza do poruke: 30086
1.11.2011 10:44:08   
Super Beba
mala_sa - opasno mi se sviđa ova guralica..ne zbog same namjene, nego zbog ovih silnih điđa na njoj :)) Mali je sad u fazi istraživanja, okretanja igračaka, čupkanja, tipkanja i sl...ubi se jadan od paljenja i gašenja svjetla, to mu predstavlja neki poseban užitak :) a još kad uđemo u lift, eeeee, njemu je bajram :) sve silne tipke za prEtisnuti user posted image
a nisam je nigdje vidjela kod nas..doduše, nisam nešto ni zagledala...a i ako je ima, cijena je vjerovatno paprena...kod nas i najveća glupost za djecu nije ispod 50 km...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30087
1.11.2011 10:45:12   
Super Beba
taurus - E. je barem zaspala i na pola sata..moj mali nije ni toliko...budan, a ima podočnjake veće od mojih...al ne da se...džaba sve...

Neposredna veza do poruke: 30088
1.11.2011 10:45:40   
Amam
Dan...
Evo da se mi prijavimo
Emanko od sinoc ima turu 38,1,dam mu panadol spadne pa se opet vrati,ne znam sta bih,da li da ga vodim dr ili user posted image .
Nos mu ne curi,ne kaslje samo je nervozanuser posted image .
Jutros ustali u 7 i 30h tura bila 37,5 i onda oko 9 i 30h opet na 38,dala sam mu opet dozu panadola i malo je spavao opet spala na 37,5.

Nadja je prava ljepotica,masallah a i torta je izgledala super!

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30089
1.11.2011 10:48:03   
ladyblue RR
mi imamo auto-guralicu ali nije korisna još uvijek. imam previše parketa a ona nije stabilna da može lijepo da hoda pa se kliže. jučer je na rođendanu hodala sa guralicom ali nije to-to, još uvijek. kada hodalica krene malo brže a ona ne može da je prati odmah padne.

Neposredna veza do poruke: 30090
1.11.2011 10:49:58   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Amam

Dan...
Evo da se mi prijavimo
Emanko od sinoc ima turu 38,1,dam mu panadol spadne pa se opet vrati,ne znam sta bih,da li da ga vodim dr ili user posted image .
Jutros ustali u 7 i 30h tura bila 37,5 i onda oko 9 i 30h opet na 38,dala sam mu opet dozu panadola i malo je spavao opet spala na 37,5.

mogu li biti zubi? nemoj previše često davati Panadol. ja bih otišla doktoru sutra, ako se temperatura vrati.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 30091
1.11.2011 10:51:39   
Amam

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: Amam

Dan...
Evo da se mi prijavimo

mogu li biti zubi? nemoj previše često davati Panadol. ja bih otišla doktoru sutra, ako se temperatura vrati.

Pa desni su onako zadebljale poprilicno vec neko vrijeme,moguce,a kako je nervozan onda mu sve smeta pa ne da bas ni da mu diram desni.
Panadol ne dajem cesto na nekih 6h

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30092
1.11.2011 10:52:02   
minie
Dobar dan drage moje,

Evo da se i ja prebacim na ovu temu user posted image Moj R ima 15 dana i mislim da je vrijeme da odemo sa one teme gdje su tete trudnice user posted image Moj R je hB prva mirnica (kaze mama da sam i ja bila), spava po noci, doji, zabucio pravo, a i rodjen je kao veliki djecak. Mama je presretna sto drzi svoje pile u narucju. Samo nas malo zezaju grcevi i tada mi ga bude tako zao. Sav se zgrci i zacrveni. Pokusavala mu dati malo caja od komoraca (HIPP), ali dijete nece flasicu ni pod razno, ja mu je stavim, a on hoce da povrati.
Stucaju li vase bebe, R je jucer dva puta stucao user posted image

Maloj Nadji sretan rodjendan i sve najbolje od user posted image

Animagical i mi smo dobili podlogu za igranje i bas je cakana, kombinacija boja je ista kao na Ajnurovoj user posted image

Enci bebice su med medeni masallah

Nadam se da ce nam se ovih dana pridruziti i moje drage forumasice Vodolija83 i Sensia koje su isto ovih dana postale mamice.

Velikiiii user posted image   za sve

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30093
1.11.2011 10:55:52   
taurus

taurus - E. je barem zaspala i na pola sata..moj mali nije ni toliko...budan, a ima podočnjake veće od mojih...al ne da se...džaba sve...

ta mi je priča pravo poznata, preživjela sam je prije 5 godinauser posted image
ali ne daj se sve to brzo prođeuser posted image
E se igra u svojoj igraonici i nerviraju je vlastite igračkeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 30094
1.11.2011 10:57:29   
taurus
sličnu guralicu sam vidjela kod nas u chicco-u i cijena je bila user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30095
1.11.2011 11:02:05   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: mala_sa

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

a guralica 100 km

Kod vas to bas nesto "zara" sa cijenama, kod nas ima bas veliki izbor (tako i cijene). Npr ima ovaj projektor za 15€, a ima i za 50€. Nego moj ti je savjet da pratis malo ova snizenja za bozic, dosta se snize ove stvarcice user posted image
Evo nase guralice, platili smo je 29€
user posted image

pa naravno da ce tako biti
a odlicna je i nije skupa,uh Anesu bi se bas vidjela,obzirom da on sad voli istrazivati a tek kasnije nesmijem ni razmisljatiuser posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30096
1.11.2011 11:09:52   
Super Beba
minie - dobrodošla na temu :)
štucanje je sasvim normalna pojava kod beba...pa da odmah znaš da nema potrebe da daješ bilo kakvu dodatnu tekućinu (voda, kamilica i sl.) da bi štucanje prestalo (ako budeš imala takvih savjeta)...njima to ne smeta...
za grčeve ima nekakvih folova kako držati bebu..ja nisam imala s tim problema, pa i ne znam...al probaj mu dizati nogice prema stomaku (uhvati ih za tabane, pa k'o da su u turskom sjedu)..i digneš mu guzu, da eventualno ispusti viška gasove...meni je to pomoglo, al' to je nama i bio domet grčeva, što ga je malo patilo dok prducne - bez puno drame...znam da pomaže nešto toplo na stomaku, masaža stomaka..i naravno, tu su i kapi i sirupi..al' koliko znam, to slabo sve pomaže, malo olakša, al treba imat strpljenja i sačekat da i to prođe...

Neposredna veza do poruke: 30097
1.11.2011 11:11:10   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: taurus

sličnu guralicu sam vidjela kod nas u chicco-u i cijena je bila user posted image user posted image

nisam ni sumnjala :)) Tamo uđeš, kažeš dobar dan i naplate ti cvaju :)

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30098
   [Obrisana poruka]
1.11.2011 11:13:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 30099
1.11.2011 11:13:44   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: taurus

Vidjela sam neki dan i u Baby centar, BBI, ne znam za cijenu.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1202 1203 [1204] 1205 1206   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1202 1203 [1204] 1205 1206   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *