Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.10.2011 21:17:09
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Arina
Silver ...takodjer cestitke na 69 to go.....a sto je taj broj bas tako bitan ...to sam propustila
Mi smo 28 sedmica....masAllah.....iliti 5 dana u 7. mjescu...bas sam sretna
Drago mi je da je neko spomenuo imena...iako sam sve procackala ...nekako nikako oko ovog muskog...dok smo od prije zadnje kontrole mislili da je curetak.....nije bilo dvojbe......prvo smo dali cerki ime Ajla...onda smo mislil ako drugi put bude curica dati ime Mia...to nam se jako svidjelo...ali rodio nam se hvala Bogu sincic pa smo mu dali ime Endi....(nije bas muslimansko...ali eto )....e sad smo kontali posto surekli da je curica dato Mia.....ali izgleda da se ne da .....jedino nam je sad u kombinaciji sad za sad Eman ...ali ko zna...svidja mi se jako i Mak i Kan ali muzu bas i ne ...on nema ni jedno bas -bas za prijedlog....
Malo prelistah da pozelim srecu zenicama pred porodom i vidjeh ovo, pa draga Arina znaci mala Maja je ipak odlucila da bude djecak? hehehehe Slatko se nasmijah i sjetih Ajlinih zelja, znaci ipak je Endi pobijedio u zelji za bracom? Ljubi ih i pomilki pupicu!!!!!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.10.2011 21:20:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Djana
IZVORNA PORUKA: Arina
Silver ...takodjer cestitke na 69 to go.....a sto je taj broj bas tako bitan ...to sam propustila
Mi smo 28 sedmica....masAllah.....iliti 5 dana u 7. mjescu...bas sam sretna
Drago mi je da je neko spomenuo imena...iako sam sve procackala ...nekako nikako oko ovog muskog...dok smo od prije zadnje kontrole mislili da je curetak.....nije bilo dvojbe......prvo smo dali cerki ime Ajla...onda smo mislil ako drugi put bude curica dati ime Mia...to nam se jako svidjelo...ali rodio nam se hvala Bogu sincic pa smo mu dali ime Endi....(nije bas muslimansko...ali eto )....e sad smo kontali posto surekli da je curica dato Mia.....ali izgleda da se ne da .....jedino nam je sad u kombinaciji sad za sad Eman ...ali ko zna...svidja mi se jako i Mak i Kan ali muzu bas i ne ...on nema ni jedno bas -bas za prijedlog....
Malo prelistah da pozelim srecu zenicama pred porodom i vidjeh ovo, pa draga Arina znaci mala Maja je ipak odlucila da bude djecak? hehehehe Slatko se nasmijah i sjetih Ajlinih zelja, znaci ipak je Endi pobijedio u zelji za bracom? Ljubi ih i pomilki pupicu!!!!!!!
lijepo ime prelijepo da sam ga bogdom prije cula znala kod mene prijeteljica malom dala to ime moj ga anel zove emanaaaa u zenskom rodu inace svi su mu u zenskom rodu heheheh lijepo ime.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.10.2011 21:21:10
palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica
Sto ste mi danas uspavane. Ja cu da vam mahnem jos jednom i pozelim srecu svima kojima je usitnilo. Ne sekirajte se puno,sve ce biti ok aBd. Ljubim vas sve. Javimo vam se opet nekad kad dodjemo iz bolnice i kad skupimo snage da sjednemo za racunar. Pozelite nam srecu,uh....kako me sad nervoza uhvatila.
Ma ko juce si onim testom lupila od sto Sretno! Bice to sve kako treba
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.10.2011 21:57:25
mama21e
Hello zenice, Vidim vikend pravo tih, nikog nema sve se negdje razbjezale Ja sam dobro hvala Bogu, nema nikakvih bolova sto je najbitnije Evo ucim imam u utorak ispit pa aBd da ga polozim
Hannice draga sretno, da aBd sve s hajrom prodje. Mazi jos malo pupu
Senisa ljubi malenu princezicu
Bebice kako si ti, kako tvoja malena?
Ima li kakvih vijesti od gerberke???
za sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.10.2011 22:01:01
Selminja
Pahuljice i Hanice sretno vam sutra Hannice vrati nam se brzo sretna s zdravim bebicama Iako ja mislim da ce nam se Pahuljica sutra vratiti Kod mene nista novo, ovo dijete ne planira haman izlaziti, sutra ili prekosutra cu i ja na GAK da vidim podrobnije kakva je situejsn
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.10.2011 22:04:33
Nina_Lana
Vidim pisete o tim menstrualnim bolovima , ja ih danas imam i to bas nisu ni malo ugodni, cak me i kroz gospodju zigalo cijeli dan...mirujem, odmaram, i sve kontam rano mi je za takve bolove...Na ginipralu sam, i ne trci mi se bas dr. odmah, ali mi cudno bas...ako nastave sutra i prekosutra morat cu ranije na kontrolu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.10.2011 22:08:02
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana
Vidim pisete o tim menstrualnim bolovima , ja ih danas imam i to bas nisu ni malo ugodni, cak me i kroz gospodju zigalo cijeli dan...mirujem, odmaram, i sve kontam rano mi je za takve bolove...Na ginipralu sam, i ne trci mi se bas dr. odmah, ali mi cudno bas...ako nastave sutra i prekosutra morat cu ranije na kontrolu
koliku dozu giniprala pijes? kakvi su ti bolovi, jesul u ledjima? Ma ne znam vise pravo da ti kazem ni sta je normalno a sta ne
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 31.10.2011 6:47:33
mamica Emina
Jutro :) Pa vi još spavate?A ja od 5 nisam ni oka sklopila...Msms da cu ja danas Hannici praviti društvo u bolnici...Imam neke bolove u stomaku,u razmaku su na 8 pa na 10 pa opet na 8 min...Hmm je li to to?A i termin nam se priblizava(11.11.)......
"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 31.10.2011 7:38:17
buduca mami
jutro zenice...jeste se naspavale,ja vise ne nemam nacin ni polozaj za spavanje,cijelo sam vece na lijevom boku a i on me vise ubija,kad sam na desnom,ne mogu da disem,o ledjima da i ne pricam, sanjam sinoc kako mi beba strajkuje,kaze nece da izadje a ono kao sedmica pred termin ;) hhhhh, zaista, masta moze svasta,mada eto blizi se i taj 14.11. ima nas nekoliko ublizu pa valjda kad jedna krene,sve cemo... mamice Emina,i ti si tu negdje,bgm ja nemam iskustva s trudovima,al ovo tvoje mi bas djeluje da je to to,8-10 minuta,..hmmm,...neka je sa srecom ako krene danas ja vjerujem ovim iskusnijim da zaista, kada se jave pravi trudovi,necemo fulat,da cemo znat da je vakat :) pahuljica, hannica,one nam na pregledu danas??'' sretno drage moje,vratitte nam se sa lijepim vijestimaaa selminjaaa,ima li te zive?? strajkuje li tvoj bebach ????
< Poruku je uredio buduca mami -- 31.10.2011 7:39:23 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 31.10.2011 7:46:56
mamica Emina
Buduca mami..hvala...Ah evo i ja se pomalo spremam pa da krenem u Zenicu u bolnicu..da je negdje razmak 5-8 min...O prolivu da ne pricam :( A maloprije mi se pojavi i onaj sluzni cep..samalo sukrvice...Pomalo me trema fata ali kad se sjetim da je mozda danas dan D kad cu hamzu imati u rukama.....
"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 31.10.2011 7:54:30
buduca mami
IZVORNA PORUKA: mamica Emina
Buduca mami..hvala...Ah evo i ja se pomalo spremam pa da krenem u Zenicu u bolnicu..da je negdje razmak 5-8 min...O prolivu da ne pricam :( A maloprije mi se pojavi i onaj sluzni cep..samalo sukrvice...Pomalo me trema fata ali kad se sjetim da je mozda danas dan D kad cu hamzu imati u rukama.....
aaaa vjerujem da je frka,i mene cim nesto malo zaboli, koliko mi je drago, toliko me i panika uhvati,al trebamo mislit samo na bebice nase,da ce brzo bit s nama...sretno ti draga aBd,da se s hajrom i lakocom rijesis, :) eto i ostali simptomi su krenuli,znaci blizi seee
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 31.10.2011 8:02:36
mamica Emina
Hvala...I tebi sretno :) Zaista se nadam da kad drugi put se javim da će to biti u ovoj verziji ja i Hamza u mojim rukama... ...Hm a nisu ovi bolovi toliko nepodnosljivi ako ih znas predisati :D A ja..Ja hihi kad naidje bol samo u sebi ponavljam jos malo,jos malo...:) Mile moje sretno vam i nadam se ,kako da bude meni tako i vama,brz i lahak porod :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 31.10.2011 8:26:18
pauza
dobro jutro mile moje:-) nije me bilo danima, pa vidim da se svasta izdesavalo... nisam sve stigla iscitati... uglavnom, zelim dobrodoslicu novim clanicama iako je nekima jako malo ostalo do dana D, ali vjerujem da cete uzivati s nama ovdje:-) hannice i pahuljice, sretnooooooo, cuvamo fige i cekamo lijepe vijesti:-) hannice, jedva cekam da vidim dvije bebice, meni je to tako nestvarno, uh, ceznem za blizancima:-) zna li neko sta nam je sa gerbom??? sensia, animagical, palachinkem, stipnite malo svoje bebice za guzu i ljubite ih jako:-* ljubim svoju silver i drznicu, drugarice sa vjezbica:-* je li se neko porodio ovih dana, a da ja nisam upratila?? nina lano i bebice, primice se polako i vas dan D:-))) kako samo vrijeme leti:-)) a selminja nam samo dane broji.... kol'ko ce samo biti bebica uskoro, mashAllah:-)) mamolina, ako ovo procitas, posalji molim te sliku svoje bebice kad je izasla iz bebice u onoj lila korpici, ja ono tako zelim kupiti pa da mogu pokazati sta ja to zelim jer ne umijem objasniti:-)) sorry ako te mucim, ali sam se zaljubila u tvoju bebu:-)) sve ostale bebele puno ljubim i saljem veeeeliki HUG:-))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 31.10.2011 9:08:21
dzenyA
Jutro zenice ,kako ste mi? Cestitke svim zenicama na novim sedmicama...Imal kakvih vijesti za Gerbu? Pahuljice i Hanice sretno vam.... Miracle joooj volis ponedjeljak,meni je fuuuj......... Pauzo,Arina kako ste vi?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 31.10.2011 9:43:27
sweet BaBy
Drage moje samo da vas pozdravim i pozelim vam puno srece. Ja bas sad i nemam vremena da vam se javljam, ali mislimo na vas i bodrimo vas Ljubimo i Milkite tibe.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 31.10.2011 9:57:01
Arina
Pauzo...hi hi hi....i ja sam htjela mamolinu moliti da ponovi sliku onog jastucica.... ...ja ga sejvala ali kad su izbrisani oni postovi izbrisano i to kod mene ......ja bi isto volila to si nabaviti...ja kontala sasiti.....ali nekako sam zaboravila detalje...pa ako nas procita mamolina mozda nam i posalje....
Inaca...kako sve mi sve ....sretno svim kojima se blizi dan D....vidim sve se nesto pripremilo opasno ...neka neka .....tako treba....bas smo se istrjebile....sve se nesto suzava...slabo nam pristizu nove....mozda vire...doce one... Nista od Gerbice...Bebice...kako je jutros...jel ista smeksalo...