|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1195 1196 [1197] 1198 1199   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
29.10.2011 21:05:30   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: vila_7

evo i mene padobranca...MM otisao na neku utakmicu...htjela i ja voditi Evu ,al dvorana zatvoren prostor,srednjoskolci,sezona prehlada- pa sam se prekontala i pokusavam tipkati dok Eva barabasa po tipkovnici1 user posted image user posted image user posted image

mino
...gdje si kuco stara! user posted image

Znaš šta, otkako si promjenila nick, ja nikako da se naviknem da si to ti...user posted image user posted image user posted image

Kako drugarica?

ma ni ja se ne mogu naviknuti! user posted image Joj i mi moramo na tu vakcinu al eto jos cekam malo pa cu sa punih 15 mjeseci.
Kako Iman inace-jel brblja?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29901
29.10.2011 21:19:43   
ziki
Pozz zene, sta se radi Ja sam danas pala s nogu, vec nekoliko noci junior skroz slabo spava a dansa i preko dana katastrofa, mm radio a ja citav dan ljuljala, kad mu se pridrijema place kao da ga nesto boli. A kosa opada evo hefta ne znam odakle mi jos ima koja dlaka na glavi

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 29902
29.10.2011 21:25:26   
Medi_87
Oliiiiii evi mene malko user posted image cijeli dan sam haman u poslu oko grizdja pa se nisam javlajla
Armanu i Adinu sretni rojdendancici
Imancici cestitamo zubic
Kako su nam gajice bojecne, nadamo se da su boljeuser posted image user posted image
Enci ceze su user posted image user posted image user posted image user posted image medovi mali

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 29903
29.10.2011 22:16:43   
Super Beba
samo da mahnem (mislim da bi bio red da ubace i takvog smajlija user posted image )...
mali zasp'o oko 20h, mene opasno nosa...bojim se da će biti rano buđenje, hem što je rano legao, hem što se sat pomiče...nadam se da griješim...helem, tako da mislim da je i meni najpametnije da odem u horizontalu što prije...zategla sam kuća, popalila mašine (suđe, veš, sušilica) - bila čak i vrijedna :)) Čak sam kontala i supu stavit' na iskuhavanje, al' nemam vala kuveta...dosta od mene :)
m.i.n.a - ti baš otišla u ilegalu :)) nema te nikako...
esmina - i tebe nema..jel' to posao, frka, trka, panika? Hug za druga Salku!
Iman - lijepo se provedite na planini, udahnite i za nas svježe have...
Jelena - e jbm miša, i ta temperatura više..pa dokle..nadam se da će brzo spasti i da se neće vraćati..

Svim mamama želim mirnu noć i da bebe fino spavaju...po mogućnosti 12h u komadu :P

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 29904
29.10.2011 22:42:55   
Super Beba
mala_sa - sretan mali polurodjendan! Sve najljepse i puno lijepih trenutaka zelim!user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 29905
29.10.2011 22:53:41   
lepetetka
Evo i od nas mahanje!!
Sretni rođendančići bebicama user posted image user posted image
Mi danas skitali ......išli smo u KSC na sajam i vidjeli našu Višnju koja je premedena user posted image , gledala sam bebe puzalice i slatko se ismijala, šta sve roditelji ne rade da dijete stigne prvo ŠOU user posted image , nakon toga otišli kod mojih po sinčića koji je bio kod dede i nane koji dan i kući, i evo baš mi se spava .....

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29906
29.10.2011 22:57:12   
lepetetka
I meni opada kosa strašno buaaaaaaa..... I poslije E mi je opadala ali opet mi je strašno, prosto da pomislim da ću oćelaviti...Sad otvorim 10 oči da šta ne upadne u hranu ne dao Bog user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29907
29.10.2011 23:07:51   
sporty mamaa
Pozz i od nas.. Sto je danas lijep dan, mi se bas nasetali... Bas volim izac iz kuce, to me odmara, kad sam u kuci ili se sekam s djecom ili spremam, trece mi nemauser posted image user posted image user posted image Osim sto virnem na rruser posted image
Moja L je danas dobra, prespavala skoro cijeli dan, a sinoc je isto dobro spavala, po 5h sati u komadu. Zato dijete kad ustane, doji i dahce ko cuko, a tako brzo ko da se boji da ce joj neko otetuser posted image
Jelena ebemu misa jest vam zeznuto. Zelimo da bebe sto prije ozdrave.... A i svim ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala sa to nespavanje moze bit od vremena, ali do mjeseca nijeuser posted image Mladi je mjesecuser posted image

Neposredna veza do poruke: 29908
29.10.2011 23:14:13   
rose
IZVORNA PORUKA: lepetetka

I meni opada kosa strašno buaaaaaaa..... I poslije E mi je opadala ali opet mi je strašno, prosto da pomislim da ću oćelaviti...Sad otvorim 10 oči da šta ne upadne u hranu ne dao Bog user posted image

tako je to u trudnoci se progusca a poslije poroda sve to sto je fino izraslo opadne s padom hormona user posted image ja se nesto ne sjecam da mi je kosa opadala vise nego opada inace jedino sto na sebi primjetim drugacije su grudi koje su nakon trudnoce i dojenja, ko zvaka user posted image (cak ni strije nisam dobila), imam problem s nalazenjem adevatnog grudnjaka...ne odgovara mi cak ni svaki postavljeni i cvrsti grudnjak...bas sam u probelemu..cak je i radiolog koji je radio UZ pregled skoro zacudio se otkud ovolika masnoca u grudima u mojim godinama user posted image mozda ima veze s kilazom u trudnocu...ko da gledams tedit cu za silikone samo da ne bih imala frke s grudnjacima 

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 29909
29.10.2011 23:15:16   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Super Beba

mala_sa - sretan mali polurodjendan! Sve najljepse i puno lijepih trenutaka zelim!user posted image

Takodjer!

Moj bebač zaspao oko 17h i eno ga jos uvijek spava, a mama se najiskrenije nada da ce tako do jutra user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 29910
29.10.2011 23:46:37   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Super Beba

esmina - i tebe nema..jel' to posao, frka, trka, panika? Hug za druga Salku!

A joj jos mi muz jutros dijagnosticira da sam neuroticna kad provodim dan sa djecom user posted image A ja mu odgovori da ih nisam u miraz donijela pa ih samo ja razduzujem i zaduzujem...ili obratno user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 29911
29.10.2011 23:54:06   
sweet insanity
Haj, mm na pauzi pa da s ejavim. Moja N nece da spava, sklapaju joj s eoci, zaspi i onda pocne plakat pa se igra, pa nervozna, stavlja u usta sve od novina, igracaka, paloma, cak je na rodjendanu uzela od jedne zene prst i pocela glabat, jedva sma prezivjela touser posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 29912
29.10.2011 23:56:11   
bebacha
Sweet kupi curici glodalicuuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29913
29.10.2011 23:56:30   
esmina i bebina mam
Ma user posted image ja vala odoh spavati 

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 29914
29.10.2011 23:57:07   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: bebacha

Sweet kupi curici glodalicuuser posted image

Ma ima ih , zabpravila sma na to, glaba i to al najmanjeuser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29915
30.10.2011 0:06:57   
bebacha
Moji su(pogotovo Alen) sve stavljali u usta osim glodalicauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 29916
30.10.2011 1:04:06   
mala_sa
Hvala svima na cestitkama user posted image
Ja samo da vam pozelim LN i mirne snove user posted image
Kod nas je sutra "sijelo" za sunet, pa sam mrtva umorna od priprema uhhh user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29917
30.10.2011 7:34:33   
rose
mene jos juce steglo grlo a cini mi se da dobro prokasljah od sirupa koji sam skoro davala S...prospan...valjda nju nece uhvatiti user posted image

inace je S otkrla padanje na guzu....svo jutro ustaje na nogice u kreveticu pusta se da padne na guzu user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 29918
30.10.2011 8:00:51   
animagical
jutro...mi slabo spavali...zaspao tek u pola 1user posted image   rose, pih mogu misliti kako ti je gutati...ja mrzim kad me grlo boli...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29919
30.10.2011 8:01:28   
sweet insanity
Jutro, Mala_Sa, sretan mali rodjendancic sa zakasnjenjem!

Evo mene malo paranoisemuser posted image N sinoc spavala a ja otvorila prozor malo i zaspala a on ostao otvoren 2 sata pa se mala malo smrzla jer spava u kratkim rukavima a ruke su bile gole, ajd valjda nam nece nis biti.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29920
30.10.2011 9:04:29   
Leena
Drage moje,
ja nista da upratim, nije me bilo 3 dana nikako, a i sada jedva sjedim... Razboljela sam se strasno, povracanje, proljev, neki bolovi u stomaku haman kao porođajni, ma uzas, jaucem od bolova danima.... Dovoljno da kazem da sam za tri dana smrsala 4 kg... Ali, hvala Bogu, Esmi se polako kasalj smiruje, a to mi je vaznije.

Enci, curice su ti prekrasne, mašallah! I hvala ti na cestitkama, mila.

Javim se i kasnije, dok upratim sta ste pisale i sta se desava... Tek sada vidjeh za malu Ajsu... Boze, olaksaj tim roditeljimauser posted image , ne dao Bog Dragi nikome više...

Kako su Ana i Nađa? Nađi sutra rođendan, ako se ne varam?

ljubim vas sve

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 29921
30.10.2011 9:17:49   
rose
IZVORNA PORUKA: animagical

jutro...mi slabo spavali...zaspao tek u pola 1user posted image   rose, pih mogu misliti kako ti je gutati...ja mrzim kad me grlo boli...

ma bolje je od sirupa danas...prokasljala sam...dobro se sjetih da imam njen sirup u frizideru user posted image sinoc sam preventivno i njoj dala jer je i ona nesto kasljucala a ja jutros bas iskasljavam

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29922
30.10.2011 9:19:26   
rose
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Jutro, Mala_Sa, sretan mali rodjendancic sa zakasnjenjem!

Evo mene malo paranoisemuser posted image N sinoc spavala a ja otvorila prozor malo i zaspala a on ostao otvoren 2 sata pa se mala malo smrzla jer spava u kratkim rukavima a ruke su bile gole, ajd valjda nam nece nis biti.

nama se prosle zime kad je S bilo neka 2 mjeseca (decembar, januar) u noci od vjetra prozor otvorio...doduse ona je tada bila u dugim rukavima (cijelu zimu smo nosili duge rukave) i nije joj nista bilo...

Neposredna veza do poruke: 29923
30.10.2011 9:20:45   
rose
hehe ja ovoj svojoj nakon duze pauze pustih dvd s nekim djecijim pjesmicama...gleda u tv ko hipnotisana user posted image ne skrece pogled 

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29924
30.10.2011 9:48:19   
palachinken
Sta je ovo, budna sam pola dana a nema ni 10 sati hahaha sto volim ovo pomjeranje vremena.
rose, pa vama ce brzo rodjendan! Spremas li se user posted image ?
leeno, da nam brzo ozdravis!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1195 1196 [1197] 1198 1199   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1195 1196 [1197] 1198 1199   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *