Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 11:23:12
tukica
os pita kako deveram s djecom a ja k'o iz topa "dok njihove guzice ob
IZVORNA PORUKA: Amam
Jutro i od nas .
Prvo da pitam gdje ste vidjele bebe od enci?Hocu i ja . Palachinko i meni je opadala i sad opada,ali znatno manje evo nekih 15 dana,hBja sa isto mislila bit cu celava,ali nisam jedna opada druga raste,mene i tjeme uzasno svrbi,pa mi frizerka rece "jer druga raste". Mi smo spavali isto,po navici . tukice kazem ja tebi navikne se hihih. Lady drago mi je da ti je N bolje,bas je snaslo u zadnje vrijeme . MM me zove jutros pita kako deveram s djecom a ja k'o iz topa "dok njihove guzice obrisem,moja mi nije ni na umu"
e ovo sa guzicama mi je najbolje ja se cesto derem iz veselog centra: eeeetooo mameeeeeeee... ne znam jesam li dosla il' posla
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 11:27:07
Amam
IZVORNA PORUKA: animagical
Jutro i od nas .
Prvo da pitam gdje ste vidjele bebe od enci?Hocu i ja . Palachinko i meni je opadala i sad opada,ali znatno manje evo nekih 15 dana,hBja sa isto mislila bit cu celava,ali nisam jedna opada druga raste,mene i tjeme uzasno svrbi,pa mi frizerka rece "jer druga raste". Mi smo spavali isto,po navici . tukice kazem ja tebi navikne se hihih. Lady drago mi je da ti je N bolje,bas je snaslo u zadnje vrijeme . MM me zove jutros pita kako deveram s djecom a ja k'o iz topa "dok njihove guzice obrisem,moja mi nije ni na umu"
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 11:28:10
Amam
IZVORNA PORUKA: tukica
os pita kako deveram s djecom a ja k'o iz topa "dok njihove guzice ob
Jutro i od nas .
e ovo sa guzicama mi je najbolje ja se cesto derem iz veselog centra: eeeetooo mameeeeeeee... ne znam jesam li dosla il' posla
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 12:22:06
Super Beba
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja poslala Mahdicu sa svojom tetkom napolje i sad sjela s kafom, a sve mi se pricinjava da ga cujem kako kmezi odnekud. Luda glava.
tako je i meni bilo u počecima soliranja :)) i sada mi se to dešava kad u kući legne da spava...k'o istrzana znam nekad kafenisat, jer ga sve "čujem" :)) al zato kad sam vani bez njeg, uh, pustim mozak na ispašu i kontam nek se drugi malo "bore" s njim
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 12:35:18
entinte
dan ženice, ovaj moj kaki pa rekoh da vam se javim heheheh ja ga ostavila kod zaove i otisla da se ošišam napokoooon, malo siske neke i doooosta skratila jer mi je bila preduga, zadovoljna sam novom zuzom danas idemo na jedan rođendancic, kupili smo svasta slavljeniku, prvi mu rođendan jedva cekam
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 12:47:57
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: entinte
dan ženice, ovaj moj kaki pa rekoh da vam se javim heheheh ja ga ostavila kod zaove i otisla da se ošišam napokoooon, malo siske neke i doooosta skratila jer mi je bila preduga, zadovoljna sam novom zuzom danas idemo na jedan rođendancic, kupili smo svasta slavljeniku, prvi mu rođendan jedva cekam
I mi idemo na rodjendancic momku jednom, isto prvi :)
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 15:04:01
mala_sa
Dan i od nas
Nama je danas mali polurodjendanko, mamin sin postade prava beba; voli ga mama najvise na svijetu...evo i kolacici Moj A se takodjer budio 2 puta, inace se budi ili jednom ili nikako...mora da je do vremena, il je pun mjesec Poceo je i da puse ukrug, pa se onda dere, jer mu igracke ostanu, pa onda ne zna kako da se vrati do njih
Sweet jeste sa 5,5 sam pocela i sa kasicama (na pocetku su to bile 2-3 kasicice, a sad je vec puna teglica)
Palachinken dobrodosla u klub, sisanje ti nece pomoci - zivi sam primjer
Odosmo sad da sikimo, mali vristi
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 16:05:21
Anoniman
Hvala vam drage sto pitate za nas... kod mene Ana evo opet prije pola sata dobila temperaturu, a tri penicilina primila, a Luka mi je nepodnosljiv, uhvatilo i njega, dijetetu poplava na nos, a kaslje kao kakav tuberan, cijelu noc nije oka sklopio bukvalno. Maloprije goste ispratila, oboje ih uspavala i da malo dusom dahnem, maloprije za malo na stolici u Vrazovoj nisam zaspala, Ana mi jos sjedila u krilu, samo sam sebe uhvatila kako sam se trznula
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 17:28:13
m.i.n.a.
Oliiiii...evo i nas malkice...naravno da nista nisam u toku jer preko telefona je bas tesko listat a i nakupilo se stranica... Vidim da ima prehladjenih bebica,da nam sto prije ozdravite... Ima i umornih mama,da nam se odmorite cim prije i tim vise:-)
Mi smo dobro,standardno spavanje nekad vise nekad manje budjenja,ustajanje u 6 uvijek a neku vece sam uspjela ga odvuc da u 9 zaspi misleci da ce biti bolje ali ne...on sat ranije bio budan...odsad redovno spavamo u 8 i budimo se u 6...tri spavanja preko dana od tacno 45 minuta,eventualno da se zezne pa poslijepodne bar sat odvali ali rijetko...i sa tim sam se pomirila pa mi lakse,hahaha...otkrio je kuhinju i sve njene cari pa se redivne pokusava penjat uz elemente,usput ih otvori i opali se...pokusava polahko da se pusta od namjestaja,sa poda da ustaje i zasad stagnura u cucnju pa dalje vidjecemo....jedino me heli uzmori,imam isjecaj da stalno jede...a sve pomalo...sta radim ili ga hranim,ili pravim ili brisem... Mi se sremamo u bosnu,jupiiii...prekontali smo se da idem avionom al mene je strah....ne mogu vam oisat,samo da mi je da sam vec sletila...znam da je lakse armanu ali ja sam ko na iglama..... Pusa svima koji nas se sjecaju:-)
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 17:55:03
lejla80
Pozdrav i od mene..ja maloprije uspavala malca..danas je nesto mrljavio u spavanju pa je nervozan a i majstori nam rade sprat kuce pa lupaju gore..Nadam se da su bebice bolje, vidim da ima prehladjenih.... Mino jel to vama danas mali rodjendanko..cestitam velikom momku..
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 18:08:23
vila_7
evo i mene padobranca...MM otisao na neku utakmicu...htjela i ja voditi Evu ,al dvorana zatvoren prostor,srednjoskolci,sezona prehlada- pa sam se prekontala i pokusavam tipkati dok Eva barabasa po tipkovnici1 mino...gdje si kuco stara!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 19:56:06
Amam
Helloo Mi isli hodati danas u sivu Tz,ali nam je bilo lijepo,jos nas babi odveo na veceru i sad smo se kuci dovukli. E je spavao 2h u komadu,to se NIKAD nije desilo u toku dana do sad . Adinu i armanu sretni mali rodjendancici. Joj Jele jest mi zao Anuske i tebe vala pa nikako da dusom odahnete Ostale mamite i bebite