Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 21:05:30
vila_7
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: vila_7
evo i mene padobranca...MM otisao na neku utakmicu...htjela i ja voditi Evu ,al dvorana zatvoren prostor,srednjoskolci,sezona prehlada- pa sam se prekontala i pokusavam tipkati dok Eva barabasa po tipkovnici1 mino...gdje si kuco stara!
Znaš šta, otkako si promjenila nick, ja nikako da se naviknem da si to ti...
Kako drugarica?
ma ni ja se ne mogu naviknuti! Joj i mi moramo na tu vakcinu al eto jos cekam malo pa cu sa punih 15 mjeseci. Kako Iman inace-jel brblja?
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 21:19:43
ziki
Pozz zene, sta se radi Ja sam danas pala s nogu, vec nekoliko noci junior skroz slabo spava a dansa i preko dana katastrofa, mm radio a ja citav dan ljuljala, kad mu se pridrijema place kao da ga nesto boli. A kosa opada evo hefta ne znam odakle mi jos ima koja dlaka na glavi
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 21:25:26
Medi_87
Oliiiiii evi mene malko cijeli dan sam haman u poslu oko grizdja pa se nisam javlajla Armanu i Adinu sretni rojdendancici Imancici cestitamo zubic Kako su nam gajice bojecne, nadamo se da su bolje Enci ceze su medovi mali
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 22:16:43
Super Beba
samo da mahnem (mislim da bi bio red da ubace i takvog smajlija )... mali zasp'o oko 20h, mene opasno nosa...bojim se da će biti rano buđenje, hem što je rano legao, hem što se sat pomiče...nadam se da griješim...helem, tako da mislim da je i meni najpametnije da odem u horizontalu što prije...zategla sam kuća, popalila mašine (suđe, veš, sušilica) - bila čak i vrijedna :)) Čak sam kontala i supu stavit' na iskuhavanje, al' nemam vala kuveta...dosta od mene :) m.i.n.a - ti baš otišla u ilegalu :)) nema te nikako... esmina - i tebe nema..jel' to posao, frka, trka, panika? Hug za druga Salku! Iman - lijepo se provedite na planini, udahnite i za nas svježe have... Jelena - e jbm miša, i ta temperatura više..pa dokle..nadam se da će brzo spasti i da se neće vraćati..
Svim mamama želim mirnu noć i da bebe fino spavaju...po mogućnosti 12h u komadu :P
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 22:53:41
lepetetka
Evo i od nas mahanje!! Sretni rođendančići bebicama Mi danas skitali ......išli smo u KSC na sajam i vidjeli našu Višnju koja je premedena , gledala sam bebe puzalice i slatko se ismijala, šta sve roditelji ne rade da dijete stigne prvo ŠOU , nakon toga otišli kod mojih po sinčića koji je bio kod dede i nane koji dan i kući, i evo baš mi se spava .....
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 22:57:12
lepetetka
I meni opada kosa strašno buaaaaaaa..... I poslije E mi je opadala ali opet mi je strašno, prosto da pomislim da ću oćelaviti...Sad otvorim 10 oči da šta ne upadne u hranu ne dao Bog
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 23:07:51
sporty mamaa
Pozz i od nas.. Sto je danas lijep dan, mi se bas nasetali... Bas volim izac iz kuce, to me odmara, kad sam u kuci ili se sekam s djecom ili spremam, trece mi nema Osim sto virnem na rr Moja L je danas dobra, prespavala skoro cijeli dan, a sinoc je isto dobro spavala, po 5h sati u komadu. Zato dijete kad ustane, doji i dahce ko cuko, a tako brzo ko da se boji da ce joj neko otet Jelena ebemu misa jest vam zeznuto. Zelimo da bebe sto prije ozdrave.... A i svim ostalim Mala sa to nespavanje moze bit od vremena, ali do mjeseca nije Mladi je mjesec
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 23:14:13
rose
IZVORNA PORUKA: lepetetka
I meni opada kosa strašno buaaaaaaa..... I poslije E mi je opadala ali opet mi je strašno, prosto da pomislim da ću oćelaviti...Sad otvorim 10 oči da šta ne upadne u hranu ne dao Bog
tako je to u trudnoci se progusca a poslije poroda sve to sto je fino izraslo opadne s padom hormona ja se nesto ne sjecam da mi je kosa opadala vise nego opada inace jedino sto na sebi primjetim drugacije su grudi koje su nakon trudnoce i dojenja, ko zvaka (cak ni strije nisam dobila), imam problem s nalazenjem adevatnog grudnjaka...ne odgovara mi cak ni svaki postavljeni i cvrsti grudnjak...bas sam u probelemu..cak je i radiolog koji je radio UZ pregled skoro zacudio se otkud ovolika masnoca u grudima u mojim godinama mozda ima veze s kilazom u trudnocu...ko da gledams tedit cu za silikone samo da ne bih imala frke s grudnjacima
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 23:46:37
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Super Beba
esmina - i tebe nema..jel' to posao, frka, trka, panika? Hug za druga Salku!
A joj jos mi muz jutros dijagnosticira da sam neuroticna kad provodim dan sa djecom A ja mu odgovori da ih nisam u miraz donijela pa ih samo ja razduzujem i zaduzujem...ili obratno
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.10.2011 23:54:06
sweet insanity
Haj, mm na pauzi pa da s ejavim. Moja N nece da spava, sklapaju joj s eoci, zaspi i onda pocne plakat pa se igra, pa nervozna, stavlja u usta sve od novina, igracaka, paloma, cak je na rodjendanu uzela od jedne zene prst i pocela glabat, jedva sma prezivjela to
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 30.10.2011 8:01:28
sweet insanity
Jutro, Mala_Sa, sretan mali rodjendancic sa zakasnjenjem!
Evo mene malo paranoisem N sinoc spavala a ja otvorila prozor malo i zaspala a on ostao otvoren 2 sata pa se mala malo smrzla jer spava u kratkim rukavima a ruke su bile gole, ajd valjda nam nece nis biti.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 30.10.2011 9:04:29
Leena
Drage moje, ja nista da upratim, nije me bilo 3 dana nikako, a i sada jedva sjedim... Razboljela sam se strasno, povracanje, proljev, neki bolovi u stomaku haman kao porođajni, ma uzas, jaucem od bolova danima.... Dovoljno da kazem da sam za tri dana smrsala 4 kg... Ali, hvala Bogu, Esmi se polako kasalj smiruje, a to mi je vaznije.
Enci, curice su ti prekrasne, mašallah! I hvala ti na cestitkama, mila.
Javim se i kasnije, dok upratim sta ste pisale i sta se desava... Tek sada vidjeh za malu Ajsu... Boze, olaksaj tim roditeljima , ne dao Bog Dragi nikome više...
Kako su Ana i Nađa? Nađi sutra rođendan, ako se ne varam?
ljubim vas sve
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 30.10.2011 9:17:49
rose
IZVORNA PORUKA: animagical
jutro...mi slabo spavali...zaspao tek u pola 1 rose, pih mogu misliti kako ti je gutati...ja mrzim kad me grlo boli...
ma bolje je od sirupa danas...prokasljala sam...dobro se sjetih da imam njen sirup u frizideru sinoc sam preventivno i njoj dala jer je i ona nesto kasljucala a ja jutros bas iskasljavam
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 30.10.2011 9:19:26
rose
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Jutro, Mala_Sa, sretan mali rodjendancic sa zakasnjenjem!
Evo mene malo paranoisem N sinoc spavala a ja otvorila prozor malo i zaspala a on ostao otvoren 2 sata pa se mala malo smrzla jer spava u kratkim rukavima a ruke su bile gole, ajd valjda nam nece nis biti.
nama se prosle zime kad je S bilo neka 2 mjeseca (decembar, januar) u noci od vjetra prozor otvorio...doduse ona je tada bila u dugim rukavima (cijelu zimu smo nosili duge rukave) i nije joj nista bilo...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 30.10.2011 9:48:19
palachinken
Sta je ovo, budna sam pola dana a nema ni 10 sati hahaha sto volim ovo pomjeranje vremena. rose, pa vama ce brzo rodjendan! Spremas li se ? leeno, da nam brzo ozdravis!