|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1187 1188 [1189] 1190 1191   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
27.10.2011 22:16:00   
lepetetka
Sporty ovo ti je medeno..A bebica user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29701
27.10.2011 22:16:35   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

mojoj S izbila donja desna 2-ca user posted image lijeve jos nema, jedva je dala da opipam...vjerovatno su ona vecernja budjenja i kenjkanja imala veze s tim...vidjet cemo hoce li veceras biti drugacije...trenutno pajki a nadam se da ce tako do jutra fino pajkiti user posted image

nemaš pojma kako si sretna što ti zubi tako lako niču. ja mislim da je kod N krenula donja lijeva četvorka i da je sve ovo posljedica rasta iste. toliko bali ovih zadnjih dana i sve živo gura u usta na tu stranu.
nadam se da će joj svi zubi tako lako nisacti. čvrsto vam držim fige.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29702
27.10.2011 22:17:34   
ladyblue RR
sporty, odjelce je superiška a princeza je med medeni.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29703
27.10.2011 22:22:00   
Super Beba
sporty - odijelce je user posted image ,  a curica je med medeni!

kako su nam bolesne bebice? išta bolje? Jelena, lady - kako ste vas dvije? Jeste li puno slomljene??
Od mene imate mahanje za LN, dug dan bi..od jutros od 6, pola 7h sam na nogama...al' sutra petaaaak user posted image Radujem se jer dolazi vikend, pa će MM malo više oko malog, a ja da dahnem i odahnem :)))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 29704
27.10.2011 22:22:13   
animagical
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Animagical ako ti je lakse i meni je potpuno isto. Ludim vise. Malo na rukama, malo u autosjedalici, malo na kaucu. Cim pljune dudu odmah kme... A meni bradavice otpadaju, samo vuce i nervozi... Bolje receno trga, cijeli dan danas nije pola sata u komadu odspavala. Okupala je, nahranila i opet oci ko fildani. Da nije do promjene vremenauser posted image user posted image A da, jedino je odspavala dok sam ja usisavala kucu, dijete voli zvuk usisavaca, cim sam ga iskljucila iste sekunde u vrisku. I to nije onaj placa da se grci, nego bas onaj kenjkavi, ono e, e, a, a, ne znam kako da objasnimuser posted image user posted image I da onaj ko macka mjaaauser posted image  

sve isto pa i plac isti, onaj knjezavi... ali cura ti je prelijepa

Neposredna veza do poruke: 29705
27.10.2011 22:24:07   
ladyblue RR
kao što napisah rose, mislim da su kod N ipak zubi u pitanju. čepić je drži 6 sati i nakon toga dobije temperaturu. svaki put preko 39. cijeli dan je tako ali eto barem sam upratila ritam skakanja temperature i znam šta me čeka. zaspala je oko pola 8 pa sam malo izašla da proluftiram mozak. kada sam se vratila, ona mokra čep pa sam je presvukla. sreća pa sam navukla bodija i pidžama jer je non-stop moram presvlačiti.

Neposredna veza do poruke: 29706
27.10.2011 22:24:13   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

koja je to hapa da bas moze u tako tecnom stanju da se da? i koju dudu koristite...ja imam osjecaj da ako joj stavim malo zitarica ili keksolina u mlijeko da joj ne curi brzo ko AD pa da zato odbija?

Smijem li upasti kao padobranac user posted image
Razrezi joj dudu na flasici makazama i napravi vecu rupu (ruzno za vidjeti ali ne ide na izlozbu user posted image ), moja curica pije mlijeko sa cokolinom na flasicu, bude malo gusce ali ne mora se puno muciti da vuce...

a jel u pocetku odbijala i sta mislis jel to razlog...presporo izlazi pa je nervira?

Tek sam vidjela da si pitala, navikla je bila na formulu koja nije toliko gusta kao kad joj stavim npr cokolino u mlijeko (1 sup.kasiku) i mrsko joj se pomuciti user posted image i onda nece da pije, prosirila sam dudu i sad skoro pa se ni ne mora truditi...
Doduse moja cura je vec velika, skoro pa 2 godine ali svejedno, dudu sam prosirila kad je malo prije 1. rodjendana presla na obicno mlijeko...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29707
27.10.2011 22:26:12   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Jelena, lady - kako ste vas dvije? Jeste li puno slomljene??

nisam toliko fizički koliko mi je muka više od njenih prehlada i temperatura. a nije mi baš ni svejedno kada dobije temperaturu skoro 40.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29708
27.10.2011 22:26:29   
Super Beba
animagical - ja koristim one babylove, silikonske i mali samo te i hoće..probala NUK i Avent i ne sviđaju mu se...pa probaj i ti s nekom drugom, možda upali...
rose - pa čestitam zubić!!! user posted image Da vam svi tako lako izbiju :)
sporty - ne znam koliko ti je maloj, al možda je skok u razvoju iliti frekventna - ima tema o tome na RR, a i možeš proguglati

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29709
27.10.2011 22:27:57   
rose

Animagical ako ti je lakse i meni je potpuno isto. Ludim vise. Malo na rukama, malo u autosjedalici, malo na kaucu. Cim pljune dudu odmah kme... A meni bradavice otpadaju, samo vuce i nervozi... Bolje receno trga, cijeli dan danas nije pola sata u komadu odspavala. Okupala je, nahranila i opet oci ko fildani. Da nije do promjene vremenauser posted image user posted image A da, jedino je odspavala dok sam ja usisavala kucu, dijete voli zvuk usisavaca, cim sam ga iskljucila iste sekunde u vrisku. I to nije onaj placa da se grci, nego bas onaj kenjkavi, ono e, e, a, a, ne znam kako da objasnimuser posted image user posted image I da onaj ko macka mjaaauser posted image  

na youtube ukucaj "7 hours of vacuum cleaner sound" i pusti djetetu a ti odmori user posted image tako sam ja radila

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 29710
27.10.2011 22:29:16   
rose
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Mi samo da vam pozelimo laku i mirnu, prespavanu noc user posted image user posted image

Rose i mi cemo da probamo tu hapicu, cim se ova potrosi user posted image user posted image . Je li se pravi sa vodom???

aha...kao standardna hapa...samo sto valjda pored AD ima i zitarice...kad smuckas bijelo je

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 29711
27.10.2011 22:30:22   
rose

E evo da vam pokazem odjelce:

user posted image

user posted image

Jos moram bijeli bodic i trakicu kupitit, a evo i nas malo, zaspala nakon setnje gradom:

user posted image

ceza mala...mogu misliti kako ce biti medena sva u bijelom user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29712
27.10.2011 22:32:04   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Jelena, lady - kako ste vas dvije? Jeste li puno slomljene??

nisam toliko fizički koliko mi je muka više od njenih prehlada i temperatura. a nije mi baš ni svejedno kada dobije temperaturu skoro 40.

ma vjerujem ti...nadam se da je do zuba, da budeš ipak mirnija kad znaš glavni uzrok svega, pa da sljedeći put možeš biti u pripravnosti, barem psihičkoj...al' od čega god da je, jbg, temp. je tu...nadam se da će fakat popustit sve to, da i ona odahne malo...baš ju je zadnjih mjesec dana i više stislo...

Neposredna veza do poruke: 29713
27.10.2011 22:34:08   
rose

mojoj S izbila donja desna 2-ca user posted image lijeve jos nema, jedva je dala da opipam...vjerovatno su ona vecernja budjenja i kenjkanja imala veze s tim...vidjet cemo hoce li veceras biti drugacije...trenutno pajki a nadam se da ce tako do jutra fino pajkiti user posted image

nemaš pojma kako si sretna što ti zubi tako lako niču. ja mislim da je kod N krenula donja lijeva četvorka i da je sve ovo posljedica rasta iste. toliko bali ovih zadnjih dana i sve živo gura u usta na tu stranu.
nadam se da će joj svi zubi tako lako nisacti. čvrsto vam držim fige.

S uopste ne bali...siper joj stavim samo kad je hranim a i ja se nadam da ce joj lako nicati i ostali...ove stvarno hvala Bogu do sada nismo ni osjetili a i kod Nadje da ce joj cetvorke i ostali zubici izaci lakse nego ovi prethodni...jubim je plavokosu user posted image

Neposredna veza do poruke: 29714
27.10.2011 22:36:10   
rose

koja je to hapa da bas moze u tako tecnom stanju da se da? i koju dudu koristite...ja imam osjecaj da ako joj stavim malo zitarica ili keksolina u mlijeko da joj ne curi brzo ko AD pa da zato odbija?

Smijem li upasti kao padobranac user posted image
Razrezi joj dudu na flasici makazama i napravi vecu rupu (ruzno za vidjeti ali ne ide na izlozbu user posted image ), moja curica pije mlijeko sa cokolinom na flasicu, bude malo gusce ali ne mora se puno muciti da vuce...

a jel u pocetku odbijala i sta mislis jel to razlog...presporo izlazi pa je nervira?

Tek sam vidjela da si pitala, navikla je bila na formulu koja nije toliko gusta kao kad joj stavim npr cokolino u mlijeko (1 sup.kasiku) i mrsko joj se pomuciti user posted image i onda nece da pije, prosirila sam dudu i sad skoro pa se ni ne mora truditi...
Doduse moja cura je vec velika, skoro pa 2 godine ali svejedno, dudu sam prosirila kad je malo prije 1. rodjendana presla na obicno mlijeko...

taman tako cu i ja...mozda viljuskom prosiriti rupicu na dudi i probati da joj dam da vidim jel do toga

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29715
27.10.2011 22:38:28   
ladyblue RR
rose, ima li nade da popije mlijeko ili je još uvijek beznadežna situacija?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29716
27.10.2011 22:39:22   
Lady26
I jos nesto, popije duplo vise nego prije user posted image , brze ide pa u neznanju popije po 200ml sto je prije bilo misaona imenica...
Eto necu gnjaviti vise, cestitam i zubic user posted image
Zao mi je bolesnih bebica, nadam se da ce sto prije ozdraviti...user posted image
Odjavljujem se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29717
27.10.2011 22:50:06   
rose

probala sam joj ujutro dati onaj dan i nije htjela...domet je 20 ml i uredno odlozi flasicu pored i ceka...i onda joj napravim Ad i popije sve...moguce da joj se zacepi duda jer sam stavila malu kasicicu keksolina da bude malo gusce pa cu probati da prosirim dudu...probala sam cak i s onom 1-2-3 sto se stima otvor i opet nece...mlijeko kravlje stavljam u keksolino ili tako neke kasice i pojede ili pojede onaj nestle jogurt bez problema, sir, pavlaku, puter al nece da pije mlijeko...malo i odustane

inace danas smo konacno probali cijelo jaje (u spinatu) i konacno sam joj dala cokoladni desert user posted image ne racunam ono malo montea sto je jela do sada user posted image

Neposredna veza do poruke: 29718
27.10.2011 22:51:15   
rose

I jos nesto, popije duplo vise nego prije user posted image , brze ide pa u neznanju popije po 200ml sto je prije bilo misaona imenica...
Eto necu gnjaviti vise, cestitam i zubic user posted image
Zao mi je bolesnih bebica, nadam se da ce sto prije ozdraviti...user posted image
Odjavljujem se user posted image

ma ne gnjavis, hvala ti sto si dosla kod nas malih da nam das savjet user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29719
27.10.2011 22:51:54   
palachinken
animagical, male su sanse da ce cuclu nakon 6 sedmica prihvatiti, vec on zna sta je pravo a sta fake. Probaj sa gumenim, onim zutim, manje su. Ja sam od dude odustala, a M je pronasao svoju ruku pa nju glaba.
I da, i on je vazdan kenjkav, danas sam ga morala u wrapu po kuci nosati da ga uspavam. Otisli kod mojih, kenjako sve vrijeme, a evo tek maloprije zaspao, samo kmezi. Tesko im ova kisa pada.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29720
27.10.2011 22:54:21   
ladyblue RR

inace danas smo konacno probali cijelo jaje (u spinatu) i konacno sam joj dala cokoladni desert user posted image ne racunam ono malo montea sto je jela do sada user posted image

N odavno jede jaja. jutros sam joj ispekla jaje i stavila pavlake i hljeba...sve pojede. a monte i pudinge jede već mjesecima. svaki dan dobije desert poslije ručkauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29721
27.10.2011 22:54:22   
sporty mamaa
Hvala vam svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super bebo, ma nemam pojma sta joj je, zna je uhvatiti jednom u par dana. Zaspe, pa nakon 10 minuta se budi i sve tako.user posted image A evo danas joj mjesec i sedam dana.
Rose, ukucala bi ja to, al mi N evo vec peti put pusta crtani "Djecak na zrnu graha" i neda ugasit. Pa se od toga nista drugo ne cuje, jedino da joj slusalice stavim u usiuser posted image user posted image
Animagical, kod nas je nukova duda, i isto je izbacivala i pljuvala na pocetku, ali mm je bio uporan i navikao jeuser posted image
A s N sam koristila aventove i dentistar i puno su mi bolje, posebno aventove, a imaju i onu kutijicu da se duda ne prlja. Je da su poskupe, dvije kostaju oko 13 km al su dobre...

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 27.10.2011 22:55:17 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29722
27.10.2011 22:57:00   
ladyblue RR
ova moja je i dobra kako je bolesna. malo kenjka kada je temperatura baš visoka a inače se igra, puže. kada joj skoči temperatura onda joj strašno krenu i sline i bale pa je razumljivo da je uhvati nervoza ali u podnošljivim granicama. da se zabaviti pa se tako varakamo.

Neposredna veza do poruke: 29723
27.10.2011 23:06:05   
Anoniman

E evo da vam pokazem odjelce:

user posted image

user posted image

Jos moram bijeli bodic i trakicu kupitit, a evo i nas malo, zaspala nakon setnje gradom:

user posted image

ceza mala...mogu misliti kako ce biti medena sva u bijelom user posted image user posted image

masallah preslatka je nisam mogla odoliti da ne komentarisem
user posted image user posted image user posted image
Nadam se nekad, abd u buducnosti da cu i ja imat tako slatku curicu kao ti zelja prejaka za curom user posted image .

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 29724
27.10.2011 23:07:43   
sporty mamaa
Hvala felixuser posted image Ja ti u buducnosti zelim jednu preslatku curicu od user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1187 1188 [1189] 1190 1191   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1187 1188 [1189] 1190 1191   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *