|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1186 1187 [1188] 1189 1190   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
27.10.2011 18:25:58   
animagical
mahanje opet od nasuser posted image nadam se da su bebare dobro... moje knjezi, sigurno opet zbog loseg vremena, kisa pada...ja pravim veceru i dok se pece kao probavam...najedem se prije jela...bicu veca nego u trudnoci, ako ovako nastavim...i stalno mi jede slatkouser posted image neko mi rece da je to zbog dojenja,kao slatko se jede...nemam pojma, ugl zinula guza... 

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 29676
27.10.2011 18:50:53   
sporty mamaa
vece od nas... podrska za mame i bebe s turom, izdrziteuser posted image user posted image user posted image  i mi smo danas kenjkavi, nervozni,nije spavala skoro nikako, stalno mi na rukama. sreca pa je starija kod sveki. jedva cekamo da stigne ljulja, da mogu bar nesto odradit. animagical i meni se jede slatko, sta jede, ludim za slatkimuser posted image user posted image  sad sam smazala cijeli machmalowuser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 27.10.2011 18:52:28 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29677
27.10.2011 18:57:29   
Super Beba
Pozz i od mene...
jelena - zar ponovo?! E jbg, nikako se riješit tih upala :(
lady - kako je Nadja sada? Čestitamo za skakanje :)))
Nadam se da ćete se obje riješiti tih temperatura i upala što prije! Puno user posted image
mersiha - kako A.? Temperatura??
animagical - jesi li probala sa fenom da smiriš bebača?

A za slatko i dojenje - ja mislim da to dvoje ne ide jedno bez drugoga :)

Mi smo danas hodali i malo pokisli :) Malom godila svježa hava, fino drinc'o dok sam ja kafenisala...pa ga ostavila svojima i nazad na kafenisanje :) Danas sam prava skitalica :)) I baš mi lijepo bi vala user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29678
27.10.2011 19:06:17   
mersiha 77
Super bebo hvala sto pitasuser posted image
Anes je dobro sada i nema temperaturu,ali je gladan ma samo bi jeo!user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29679
27.10.2011 19:07:05   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

mahanje opet od nasuser posted image nadam se da su bebare dobro... moje knjezi, sigurno opet zbog loseg vremena, kisa pada...ja pravim veceru i dok se pece kao probavam...najedem se prije jela...bicu veca nego u trudnoci, ako ovako nastavim...i stalno mi jede slatkouser posted image neko mi rece da je to zbog dojenja,kao slatko se jede...nemam pojma, ugl zinula guza... 

ja ti rekla ima mjesec hahaha i eto ga, stigao je i taj period user posted image user posted image Ja ne smijem na vagu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 29680
27.10.2011 20:06:20   
bebix
sto se tice slatka i ja se cudim prije nisam slatko mogla smisliti a sad bi za dorucak baklavuuser posted image
zene znate li smijem li okupati I jucer je dobio bocuuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29681
27.10.2011 20:20:13   
animagical
ma smijes ga okupati, sto neces smjeti...ja sam A kupala...user posted image uh nek nisam samo ja navalila na keks i cokolade....znaci da je normalnouser posted image o predtrudnickoj tezini jos samo sanjam,  umjesto stomaka imam zvaku...user posted image macka i pouser posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29682
27.10.2011 20:36:16   
rose
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

kako jabuku,kako krusku dajete,pomagajte!

ja sam u pocetku davala kuhano voce...obarim jabuku pa je lakse izgnjavim u kasicu i davala sam je u kombinaciji s mrkvom...isto tako i krusku...sada vec jedemo svjeze i ispasirano ili izribano user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 29683
27.10.2011 20:37:58   
rose
IZVORNA PORUKA: mala_sa

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: mala_sa

mala_sa jel to u dajes palentu i koju?

Mersiha nisam mu jos dala bas palentu (onu koju i mi jedemo), ali kontam ovih dana mu skuhati onako malo rjedje i pomjesati sa jogurtom - da vidim kako ce prihvatiti
Danas sam mu dala kupovnu kasicu od mrkve, graska, krompira i rize - i bas je lijepo popapao
U principu i ja njemu pravim kombinacije kao sto su kupovne kasice i obicno sve pojede (nekad se desi da odbija, ali dosta rijetko)
Dosad smo probali: mrkvu, tikvicu, krompir, tikvu (bundevu), grasak, spinat, brokulu - ovo sve mu kombinujem jedno s drugim, zatim dodam nekad rizu, griz, pahuljice od kukuruza, ma sve vrste onih zitarica koje mogu od 5mj
Probao je jogurt, od voca jede bananu, krusku, jabuku, sljivu, marelicu, papaju (to su one koje voli, sve mu dajem svejeze i takodjer nekad pomijesam sa zitaricama)
Navece pred spavanje mu mm da jednu flasicu, to ti je dvopek od rize i banana (Hipp pahuljice za laku noc, pravi se sa vodom i A bas voli tu hapu)...a meni dobro dodje da se malo odmorim uspavljivanja user posted image user posted image

koja je to hapa da bas moze u tako tecnom stanju da se da? i koju dudu koristite...ja imam osjecaj da ako joj stavim malo zitarica ili keksolina u mlijeko da joj ne curi brzo ko AD pa da zato odbija?

Rose ja sam ovu hapu kupila u DM-u (stavicu ti slike tamo na ishrani beba jer ovdje moderatori ne daju). Moj A pije na onu pipu od Aventa 1-2-3 i mi njemu dajemo na 1 (on se ne buni)... Ja pravim po mjerama koje su na hapi, i bude malo gusce (ali kad ja nagnem flasicu lijepo iz nje kapa)???

kupila sam onu sto ide na flasicu u DM ima samo ona verzija od 6 mjeseca...napravila joj srednju dozu od 200 ml i popila je 140 i zaspala...inace samk planirala da joj dajem to kao jutarnji obrok posto se probudi gladna  nakon cijele noci user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 29684
27.10.2011 20:40:52   
sweet insanity
i ja sam u periodu kad mi se jede slatkouser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29685
27.10.2011 20:41:14   
rose
mojoj S izbila donja desna 2-ca user posted image lijeve jos nema, jedva je dala da opipam...vjerovatno su ona vecernja budjenja i kenjkanja imala veze s tim...vidjet cemo hoce li veceras biti drugacije...trenutno pajki a nadam se da ce tako do jutra fino pajkiti user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29686
27.10.2011 20:46:41   
enči80
Bolesnim bebama Anesu ,Ani i Nađi šaljemo puno zagrljaja da što prije ozdraveuser posted image
Kao što reče palachinken, radi slatka ja ne smijem na vagu pa sam ovih dana počela koristiti sobni bicikl koji mi dobro dođe kad me ove moje nanerviraju.

One su inače ok samo me malo A zeza ali rješila sam to duuuuuuuuuuugim kupanjemuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 29687
27.10.2011 21:06:59   
entinte
Evo i nas, slabo vas citam u zadnje vrijeme, ne stizem od posla user posted image kako radim od kuce obicno u vrijeme kad sam vam pisala sada radim i saljem kolegama brrrrr jos sljedecu sedmicu sam libero i back to work aaaaaaaaaaaaa
Nego, koncici od suneta su nam otpali, sinoc smo cunu kiselili u kadici, zivu me isprsko, dijete se iznenadilo kada je vidjelo vodu ko kad ga nismo kupali 7 dana cika doktor zabranio user posted image Nije se saprala krema koja je ostala ali sad mu mazem samo bademovu kremu i to dobro nakljecam
Kasljuca mi od preksinoc i slini pa cemo vidjeti kad ce proci, kuham mu jabuku i luk pa dajem, ma pije ko sok hehehehe

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29688
27.10.2011 21:07:58   
bambi7

Kao što reče palachinken, radi slatka ja ne smijem na vagu pa sam ovih dana počela koristiti sobni bicikl koji mi dobro dođe kad me ove moje nanerviraju.

me too, pedalam slomih se, al šlauf stoji kako stoji...smrcccc

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29689
27.10.2011 21:10:57   
bambi7

Kasljuca mi od preksinoc i slini pa cemo vidjeti kad ce proci, kuham mu jabuku i luk pa dajem, ma pije ko sok hehehehe

hej komsinkaaaa, ljubi nam jaranauser posted image user posted image user posted image
Kod nas stariju tek prestao kašalj, malu uhvatilo. Mozes mi na fejs poslati to za luk i jabuku da probamo i mi!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 29690
27.10.2011 21:30:19   
esmina i bebina mam
Ljubim mame i bebare....pozdrav od nas padobranaca user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 29691
27.10.2011 21:32:25   
animagical
ovo se vise ne moze slusati...okupan, dojio koliko je htio, zaspao u 9 meni na rukama...spustimo u krevet...evo budan...pola sata spavanjauser posted image  

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 29692
27.10.2011 21:40:00   
enči80

IZVORNA PORUKA: bambi7

hej komsinkaaaa, ljubi nam jaranauser posted image user posted image user posted image
Kod nas stariju tek prestao kašalj, malu uhvatilo. Mozes mi na fejs poslati to za luk i jabuku da probamo i mi!

Mi imamao previše zajedničkog...te parfem te momak iz Goražda te pedalamo ali ne spadauser posted image user posted image user posted image

Animagical živa bila probaj mu dudu dati pa će se možda uz nju bolje uspavati.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 29693
27.10.2011 21:42:07   
sporty mamaa
Animagical ako ti je lakse i meni je potpuno isto. Ludim vise. Malo na rukama, malo u autosjedalici, malo na kaucu. Cim pljune dudu odmah kme... A meni bradavice otpadaju, samo vuce i nervozi... Bolje receno trga, cijeli dan danas nije pola sata u komadu odspavala. Okupala je, nahranila i opet oci ko fildani. Da nije do promjene vremenauser posted image user posted image A da, jedino je odspavala dok sam ja usisavala kucu, dijete voli zvuk usisavaca, cim sam ga iskljucila iste sekunde u vrisku. I to nije onaj placa da se grci, nego bas onaj kenjkavi, ono e, e, a, a, ne znam kako da objasnimuser posted image user posted image I da onaj ko macka mjaaauser posted image  

Neposredna veza do poruke: 29694
27.10.2011 21:43:18   
bambi7

Mi imamao previše zajedničkog...te parfem te momak iz Goražda te pedalamo ali ne spadauser posted image user posted image user posted image

A ne spada ni kod tebe? Evo ja taman se naćošila da odradim 15tak minuta.
A taj iz Gorazda, hmmm moracemo mi to promuhabetiti, moze bit da se bas tu nesto zbivauser posted image user posted image user posted image

Jel jos neko davao taj luk i jabuku za kašalj, komsinka mi zaspala izgleda.....

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29695
27.10.2011 21:48:48   
sporty mamaa
Bambi moja sveki je pravila to s lukom i jabukom( po mojoj preporuci sa rr -a), kaze dusu ispovracala, he nije mogla vise piti. Pa nisam davala djetetu, al jesam onaj sirup sa smedim secerom i listom lovora, recept od nase Hanady. I bas je pomogao, vrlo brzouser posted image user posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 29696
27.10.2011 21:58:16   
mala_sa
Mi samo da vam pozelimo laku i mirnu, prespavanu noc user posted image user posted image

Rose i mi cemo da probamo tu hapicu, cim se ova potrosi user posted image user posted image . Je li se pravi sa vodom???

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29697
27.10.2011 21:59:50   
sporty mamaa
E evo da vam pokazem odjelce:

user posted image

user posted image

Jos moram bijeli bodic i trakicu kupitit, a evo i nas malo, zaspala nakon setnje gradom:

user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29698
27.10.2011 22:13:04   
lepetetka
Animagical draga ja jedem slatko više nego ikad, stalno kolače pravim, ko da sam trudnica, pu pu pu user posted image user posted image , a mm pravo krivo user posted image
Super Bebo tvoj se bebac rodio za kafenisanja, samo spava u kolicima, ja ovu svoju moram prvo izvozati dobro u kolicima dok ne zaspi pa tek onda, prava mahaluša hahaha...
Mersiha daj mu ako želi da jede ne pati dijeteuser posted image došao sebi poslije temperature pa ko veli da se sad pošteno najedem..
Moja vala neće dude ni za živu glavu, sin bi i dan danas cuclao da ga nije više stid, jedva ga odvikli po stare dane hahaha, mislila sam u školu će dijete sa dudom...a ona neće pa neće...Ja je i ne volim baš ali postoje momenti kada je dobrodošla...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 29699
27.10.2011 22:15:37   
animagical
probala bih ja cuclu, ali ove sto sam i od muke probala samo sto ga ne udave, podje kao da povraca, zakaslje se... da li da probam neku drugu? koje vi koristite?

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1186 1187 [1188] 1189 1190   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1186 1187 [1188] 1189 1190   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *