|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
27.10.2011 10:06:02   
gerberka
jutro cure moje...

moja noć je bila katastrofa....od svrbeža, bola, peckanja i cestog mokrenja nisam zaspala do pola 4 jutros user posted image user posted image user posted image umorna sam user posted image user posted image user posted image

pitanje za zeničanke, ima li koja br dr Ribić Nihada..vrijeme je da ja ovog svog zamijenim...

ako neka ima neka mi pošalje pp..hvala user posted image

idem da vas citam ...

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 2051
27.10.2011 10:07:40   
Silver
Jutro curkeee

Pauza jeli idemo danas??? Ja sam jos uvijek ZA! Pa javi ako budes htjela na PP da se dogovorimo!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 2052
27.10.2011 10:08:06   
Selminja
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Selminja

Ja ispijam kaficu, nisam mogla duze spavati, i bas uzivam uz jutarnji program, pogotovo kad me novopecene mamice prepadnu kako se kasnije necu imati vremena naspavati user posted image sad cu da je ceifim do 10h user posted image

Ma naspavar ces se, vjeruj mi. Prvo, organizam ti se adaptira pa ti 5 sati sna bude kao 10 nekad, a drugo, nisu bebe bas neumorni drekavci, makar nije moja bila, on je u ceteresnici stalno spavao, a evo sad se jednom budi u noci. A ima ih sto s dva mjeseca cijelu noc prespavaju u komadu.
Moj savjet od srca je da hvatas dnevne sne, makar prvih mjesec dana, znaci uspavas bebu i odmah i ti za njom, pusti se kuce, kuhanja, interneta user posted image 20min preko dana i ti ko nova.

Ma vjerujem ja da to nije toliko strasno, onda opet kontam, ko zna, mozda mi dijete bude neponovljiv ters user posted image nece valjda ljubi je majka user posted image A meni je inace 9 sati spavanja normala.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2053
27.10.2011 10:15:00   
Silver
Gerboo dusooo bas mi je zao...sto te to muci...imas HUG od nas dvojee!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2054
27.10.2011 10:17:17   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver

Gerboo dusooo bas mi je zao...sto te to muci...imas HUG od nas dvojee!

user posted image user posted image user posted image vjerujes da sam izoblicena od nespavanja, kao da me tenk pregazio user posted image

zagrljaj tebi i tvojoj bebari user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 2055
27.10.2011 10:20:32   
Silver
A joj Gerbo...user posted image ...

Vjeruj da i ja prespavam noc samo uz apaurin, uvece stomak bude tako tvrd nemogu nikako da se opustim...a preko dana me beba slomi...sad me vec boli kad udara, a udara konstantno...ali opet makar znam da je sve ok! user posted image  On cim se malo smiri ja pocnem da panicim!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2056
27.10.2011 10:34:06   
pahuljica_25
Bebice ja sam pila Gynipral 4x1 od 30-te do do 36 punih sedmica,i isto toliko sam strooogo mirovala na lijevom boku.Ja sam se baš pridržavala i ustajala sam samo do wc-a i nazad,izlazila sam svakih 15 dana do doktorice i nazad.Ležanje je bilo dosadno ali eto i to opet brzo prođe sad hodam i opet beba neće vanuser posted image   Moj savjet je da stvarno strogo miruješ,jer ja sam uprkos Gynipralu u 36 sedmici bila otvorena 1 prst,al to u toj sedmici i nije tako strašno.Evo jedan zagrljaj podrškeuser posted image i još malo se strpi već si ti korak do 9-oguser posted image

Buduća mami ma neka ovih naših bebica u pupi samo da oni nama aBd lahko i brzo izađu kad im bude suđenouser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 2057
27.10.2011 10:37:28   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Bebice ja sam pila Gynipral 4x1 od 30-te do do 36 punih sedmica,i isto toliko sam strooogo mirovala na lijevom boku.Ja sam se baš pridržavala i ustajala sam samo do wc-a i nazad,izlazila sam svakih 15 dana do doktorice i nazad.Ležanje je bilo dosadno ali eto i to opet brzo prođe sad hodam i opet beba neće vanuser posted image   Moj savjet je da stvarno strogo miruješ,jer ja sam uprkos Gynipralu u 36 sedmici bila otvorena 1 prst,al to u toj sedmici i nije tako strašno.Evo jedan zagrljaj podrškeuser posted image i još malo se strpi već si ti korak do 9-oguser posted image

Buduća mami ma neka ovih naših bebica u pupi samo da oni nama aBd lahko i brzo izađu kad im bude suđenouser posted image

pahuljice, ja sam strogo mirovala od 4-22 sedmice i vjeruj da znam sta to znaci i nije mi mrsko,pogotovo sto kazes korak pred 9-tim aBd mogu se strpiti, nego cisto onako pitam orijentacije radi do koje sedmice se pije ginipraluser posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2058
27.10.2011 10:56:19   
pauza
IZVORNA PORUKA: Silver

Jutro curkeee

Pauza jeli idemo danas??? Ja sam jos uvijek ZA! Pa javi ako budes htjela na PP da se dogovorimo!

sad za sad sam dobro, pa ako ovako budem dokraja radnog dana dolazim :-) javicu ti se na pp kad budem sigurna dolazim li ili ne... a sta nam je sa drznicom??

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 2059
27.10.2011 11:23:36   
Mrgica
Jutro drage moje kako ste mi danas?Mi standardno, brojimo dane do sl kontrole, inace hvala Bogu sve ok...
Gerbo zao mi je zbog toga, od cega sada to, neka upala? I ja sam kriza sa snom, muz mi na putu vec 15 dana, a bez njega lose spavam...user posted image , preksinoc nisam oka sklopila do 4 isto zombi kao da sam tek ustala, a i to stalno hodanje u wc me smori, al eto sinoc sam hB dobro spavala, i tako jedan dan spavam drugi ne, do duse oduvijek imam los san pa tako da mi to nije nista novo...
Veliki user posted image za sve user posted image ...

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 2060
27.10.2011 11:32:25   
animagical

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja ispijam kaficu, nisam mogla duze spavati, i bas uzivam uz jutarnji program, pogotovo kad me novopecene mamice prepadnu kako se kasnije necu imati vremena naspavati user posted image sad cu da je ceifim do 10h user posted image

Ma naspavar ces se, vjeruj mi. Prvo, organizam ti se adaptira pa ti 5 sati sna bude kao 10 nekad, a drugo, nisu bebe bas neumorni drekavci, makar nije moja bila, on je u ceteresnici stalno spavao, a evo sad se jednom budi u noci. A ima ih sto s dva mjeseca cijelu noc prespavaju u komadu.
Moj savjet od srca je da hvatas dnevne sne, makar prvih mjesec dana, znaci uspavas bebu i odmah i ti za njom, pusti se kuce, kuhanja, interneta user posted image 20min preko dana i ti ko nova.

Ma vjerujem ja da to nije toliko strasno, onda opet kontam, ko zna, mozda mi dijete bude neponovljiv ters user posted image nece valjda ljubi je majka user posted image A meni je inace 9 sati spavanja normala.

oplakahuser posted image user posted image user posted image komentarisati necuuser posted image user posted image vidjeces i sama... doduse Mahdiju svaka cast! user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2061
27.10.2011 11:41:07   
gerberka
dobila sam nalaz urina..20-30 leukcita, nest eritrocita, bakterija malo - upala user posted image user posted image u 6 danas na pregled....i vjerovatno bolnica tako dr rekao..pa majko moja mila više user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2062
27.10.2011 11:43:39   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: gerberka

dobila sam nalaz urina..20-30 leukcita, nest eritrocita, bakterija malo - upala user posted image user posted image u 6 danas na pregled....i vjerovatno bolnica tako dr rekao..pa majko moja mila više user posted image user posted image user posted image

bas mi je zao gerbouser posted image , al evo vidis, 5 dana je terapija, bice dobar poslije aBd nalaz i brzo izlazis, i ja sam ti evo bila po bolnicama, sta ces, nekome se zalomi dok neko lakse iznese,al sve za naseuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2063
27.10.2011 11:44:00   
animagical
gerbo ne daj se proci ce...ja sam isto tako plakala kad sam u trudnoci fasovala upalu bubrega, usput krenuo i kamenac da izlazi da sam piskila krv...ali proslo i to i poslije dvije ture antibiotika,a mislila sam uvijek ce me boljeti...kod mene je eritrocita bilo cini mi se 17

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2064
27.10.2011 11:45:59   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

gerbo ne daj se proci ce...ja sam isto tako plakala kad sam u trudnoci fasovala upalu bubrega, usput krenuo i kamenac da izlazi da sam piskila krv...ali proslo i to i poslije dvije ture antibiotika,a mislila sam uvijek ce me boljeti...kod mene je eritrocita bilo cini mi se 17

animagical do koje hefte si ti pila ginipral???

Neposredna veza do poruke: 2065
27.10.2011 11:46:26   
gerberka
animagical hvala ti drugarice user posted image ma malo sam tuzna, malo vise...ja toliko hodam sa bolovima, vrate me kuci sa ginipralom a ono upala me lupa..samo se bjim za user posted image moju malu user posted image
kazes pila antibiotike i sve bilo ok ?

Neposredna veza do poruke: 2066
27.10.2011 11:47:23   
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11

animagical do koje hefte si ti pila ginipral???

37..a utrogestan do 34

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2067
27.10.2011 11:48:14   
gerberka
joj i ti si svašta prošla animagical user posted image

Neposredna veza do poruke: 2068
27.10.2011 11:49:30   
animagical
ma nista nece biti od antibiotika....mislim ne daj Boze kome zatreba ali nije kraj svijeta...bar ozdravis ko insan za 10 dana! eh da i pila sam dnevno oko litar caja od brusnice, one s pijace... usput sam izbacila puno pijeska sto mi je bio najgori diouser posted image  

Neposredna veza do poruke: 2069
27.10.2011 11:49:46   
mama21e
Zenice moje, ima li sta novo?

Ja sinoc sanjala da mi pukao vodenjak i treba da se porodim user posted image a bolova nigdje i nisam mogla user posted image
Presretna sam bila, probudih se i pipam stomak da vidim koliki je user posted image user posted image user posted image

Gerbo bas mi je zao sto se patis user posted image ako i trebas u bolnicu sigurno je to najbolje rjesenje, neces aBd dugo ostati, samo da te na neko vrijeme drze pod kontrolom. Bice aBd sve uredu, nemoj da se sekiras barem zbog mrvice. Evo ti jedan veliki user posted image

A gdje nam je zanzibarka???

Ostale user posted image nadam se da ste dobro

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2070
27.10.2011 11:50:42   
animagical
IZVORNA PORUKA: gerberka

joj i ti si svašta prošla animagical user posted image

bude i prodje,evo sad deveram druge brigeuser posted image malog uspjeli uspavati tek u pola 5user posted image i spavao je na prekide pa neka dva-tri sata za cijelu noc...ali prodje i to...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2071
27.10.2011 11:52:36   
Bebica11
hehe neka malkice zeza, nek je samo ziv i zdrav hB

i ja moram caja piti i Nikulin je rekao limuna u caj ne vole bakterije to, kao dobro je za urin

Neposredna veza do poruke: 2072
27.10.2011 11:53:08   
gerberka

ma nista nece biti od antibiotika....mislim ne daj Boze kome zatreba ali nije kraj svijeta...bar ozdravis ko insan za 10 dana! eh da i pila sam dnevno oko litar caja od brusnice, one s pijace... usput sam izbacila puno pijeska sto mi je bio najgori diouser posted image  

ja imam pijesak u desnom bubregu..jel moguce da su eritrociti od toga? hvala ti...

i ja osjetim desni bubreg jako cesto...boli... kao da se pokrenulo...

Neposredna veza do poruke: 2073
27.10.2011 11:54:00   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mama21e

A gdje nam je zanzibarka???

ako se ne pojavi uskoro saljem joj sms pa vam javim aBduser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 2074
27.10.2011 11:54:54   
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11

hehe neka malkice zeza, nek je samo ziv i zdrav hB

i ja moram caja piti i Nikulin je rekao limuna u caj ne vole bakterije to, kao dobro je za urin

hehe to i jeste ono...cim zaplace svaki roditelj odmah pomisli da ga sta ne boli...vidjecete to i same...svako makar jednom zaplace kad mu beba place...A kad drekne mene preko stomaka presjece...radije bi da mene sta boli nego da place...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *