pauza
|
Cao drage moje... evo da se i ja malo javim u ovoj drugoj smjeni:-)) isla sam danas kod dr, jer me onaj bol u preponi brinuo i tvrdi stomo, a jos dobila i proljev, a boli i zeludac, e sve mi se zivo sastavilo:-(( uglavnom, sa bebom je sve ok, grlic skroz zatvoren, pa dr kaze da nema kontrakcija sto je najbitnije, a ovo sa preponom kaze to beba udara.... a za proljev i zeludac nista??? sad ne znam sta da radim, bas me muci, cim nesto pojedem trcim u wc:-( a kiselina ubi pa ne smijem mlijeko ni donat, joj place mi se drznice, ovo za bebu je preslatko i moj savjet je kupi, ako ne, onda gerbo ti, jer bas vrijedi tih para.... moze se desiti da bebi nece u to, znam neko je spominjao da mu se to desilo, ali mislim da vecina hoce:-) gerbo, ne sikiraj se oko tih nalaza, bar dok se sigurno ne utvrdi da li je to tacno, pa znas i sama koliko nasi grijese, a nije nista sto bi nedaj Boze naskodilo bebiju i sto se neda lijeciti, samo ti pij brusnicu u velikim kolicinama, jer ti ne moze skoditidi, samo pomoci... neko spomenu da je sad navala djecaka, to je zato da oni budu taman malo stariji od nasih malih pisuljica koje dolaze za koji mjesec, pa da budu po mjeri:-))))) silver, ne rece ti drznici ides li na vjezbe? ako ja budem dobro i ja cu doci, bas bi voljela da se vise upoznamo:-)) drznice, ti nam brzo prestajes sa vjezbama, pa bi voljela da bar sutra se malo vidimo:-)) ljubim sve ostale , a naravno i sve mamice i njihove smotuljke..:-***
|